Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@crazy_girl3 přesně tak by to bylo i u nás. V rodině mám samé stresare a navíc není důvod aby to někdo věděl. Bude to miminko jako každé jiné 🙂 navíc jsme se s přítelem snažili 13.mesicu a už vidím ty řeči, že jsme měli počkat, že to není tak dlouhá doba. Ale psychika dělá svoje :/
Holky..upřímně.. náš se vždycky každý bude ptát co a jak...jsme dve holky a s čapem to neukecam...😂
Jen jsem si myslela te to bude jednodušší a očividně i kdybych měla vedle sebe chlapa...byl by to boj...
Ale všem děkuji za nakopnutí....😗😗😗
@cambra fakt? A můžu se zeptat, jak do funguje? To jde nechat i udělat IVF s darovanýma spermijema, když nemáš chlapa?? Myslela jsem, že to nejde. Promiň, že jsem zvědavá :D
@crazy_girl3 nejde...takze pro kliniku chlapa mám...kamarada...😊
Ale spermie máme darované..
@cambra já jsem si to právě vždycky myslela, že to jde jedině takto. A to na klinice můžeš rovnou říct, že chcete z darovaných?
@crazy_girl3
@be_ruska
Rozhodně darované není na požádání...Ano je neplodny...😊
Ahoj holky, přidávám se k Vám v listopadu mě čeká první IVF. Máme za sebou několik inseminací a v dubnu revizi, Tenhle týden jsem absolvovala předoperační vyšetření a dnes dorazila MS, ale dle pronatalu se počítá 1DC až zítra takže jdu v sobotu pro léky a začne to...Doporučíte mi nějaké typy po OPU nebo jak předejít OHSS?Děkuji a držím všem palce
@tetr ahoj, vítej a hodně štěstí, ať to klapne napoprvé. Určitě doporučuji to samé, co ti doporučí v CAR - hodně pít a zvýšit příjem bílkovin. Já před OPU a před transferem pila grepový džus, prý je dobrý na sliznici a zrání vajíček. A po transferu ananas, ten zase napomáhá udržení embrya. Kamarádce ale za ty džusy doktorka strašně vynadala, že je to strašně agresivní, hlavně ten ananas, tak nevím.
@volfici
@horvi02
@be_ruska ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, nevím, jestli si na mě ještě pamatujete 😀. Jak se máte? Čtu tady nějaká negativa, neztrácejte naději 🙂. Já jsem dnes 8. den stimulace na 2. IVF, tentokrát podle dlouhýho protokolu, zítra mě čeká 2. kontrola. Tak snad to všechno tentokrát dobře dopadne 🙏
Holky...bolí mě v podbrisku a začala jsem splnit.Dle kliniky ok..mám být v klidu a koupit si ascorutin.podbrisek cítím od ET..ale dnes víc.. větší tlak....Už se docela bojím co bude 😔
Jsem 8 den po ET.Testovat mám příští týden ve čtvrtek.Mam 2 embryjka...prsa bolí.. bolest mě i budila ale mám pocit že druhý den to je co se to zmirnilo...
Začala jsem spinit....ach ty opravy telefonu...
@cambra špinění může být nidace - což je super! Pokud bolí prsa, tak bych možná nervozní nebyla ;) Ona ta prsa jsou fakt super identifikátor těhotenství :D Ale klidně zkus testovat už dřív - některé holčiny mají duchy už od 6DC ;) neboj a nestresuj, určitě tam bude ta vysněná dálnice ;)
Tak sem holky srab. Nezkusila jsem to. Ale zitra to budu 9.den uz to zkusim rano..... bud a nebo. Zitra by tam uz urcite neco bylo a kdyz nic tak je jasno. Nic me neboli nic mi neni takze to vidim bledě.
@pokaja ahojky taky jsem na tebe nedavno myslela. Super ze uz stimulujes snad bude mit ten dlouhy protokol vetsi uspech🙂

@cambra ty jo, tvoje příznaky jsou velmi dobře znamení!!! 😍 nechceš zítra testovat? 🙂