Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@horvi02 @cambra holky, zkraje se to počítá podle MS, postupně se to upravuje podle velikosti plodu. Já jsem třeba dnes podle MS 12+1, podle dnešního screeningu, který dopadl mimochodem skvěle, máme správné počty rukou, nohou, orgánů atd., rizika vvv negativní, takže jupiiii, jsem už 13+1. Na další vyšetření mě už objednali podle tohohle nového čísla.
@pxtulka
@volfici Díky holky za vysvětlení 🙂 Takže uvidím v pondělí co řekne pan doktor (jestli teda vůbec něco řekne a nebude to planý poplach). Už se nemůžu dočkat. Doma jsem všem řekla, že to nevyšlo a všichni mě litují (ach jo, kéž by to šlo utajit, ale pracuji ve firmě s taťkou a jezdíme spolu autem, takže žádnou návštěvu CAR neutajím :( )
@volfici taky gratluju!!! My s mužeme tentokrát chceme, pokud to vyjde, nenechat si pohlaví říct, abysme měli překvápko 🙂
Holky....po první testu.. jak často jste testovaly??Zítra se domluvím na klinice a skočím si ve čtvrtek na krev...
@cambra Já to nevydržela a testovala hned druhý den (i když @volfici říkala, že je to zbytečné, protože hladina hcg stoupá ob den, ale já to prostě chtěla vidět znovu, že to nebyl jen vadný test...), 3. den od prvního testování jsem byla na krvi (to je včera) a dneska už netestuju a čekám na příští týden na ultrazvuk 🙂
@pokaja @crazy_girl3 děkuju 😘
@pokaja tak super, že se to už chýlí ke konci, tak moc držím palce 🙏
Zdravím.... holky a krváceli jste nějak pár dní po transferu?? totiž nevím co dělat, 23.10. jsem byla na transferu a občas jsem zakrvácela, ale beru utrouš, což je asi normál u užívání, ale včera ráno toho bylo více a pak přes den zas nic... no ale včera byl den MS, tak jsem i testovala a na testu nic, což jsem to obrečela... a dnes někdy po utření to mám růžové... tak nevím zda mám dál brát utrogestan, či ho vysadit... nebo testovat déle... jak to máte u vás??? jsou to ale nervy... díky...

@horvi02 těch 5-6 dní v tom skutečně potom trošku hapruje 🙂 mě určovali týden těhotenství většinou podle ultrazvuku. Na termín PM se ptala pouze moje gynekoložka (na kontrole v 8.tt), ale když jsem jí vysvětlila že jsem měla KET 5-ti denního embrya tak sama říkala že těch 5 dní v tom hraje roli a že mimino opravdu je dle UTZ o těch pár dní starší 🙂