icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

volfici
9. lis 2017

@horvi02 jeeee, takhle trpíš? Mě se to vyhnulo, takže toto naštěstí neznám. Teď je mi ještě líp, týden od týdne je to fakt lepší, ty bohužel ještě budeš muset chvíli vydržet 😕
Takhle vypadal prcek minulý týden na screeningu 😊

tetr
9. lis 2017

Ahoj, musím se podělit o svoji zkušenost s pronatalem-moje prvni IVF. Na každé návštěvě jiný lékař, myslím že jsem měla všechny co ordinují na Dlouhé mezi. Stimulační protokol mi dal přímo mardešič kapacita a ředitel pronatalu, prej uvidíme co předvedu, aplikaci vysvětlovala sestra co se týká poplatku mimo placeni zdravotní pojišťovnou on.Během té doby žádný kontroly třeba po dvou dnech jak reaguji či odběry krve až po sedmi dnech kontrola u p. Zelenkový, která mi řekla že vidí tak cca. 10 větších jinak menších hodně takže připíchneme hned v ordinaci gonal 200 a druhý den 200, za dva dny UTZ, jiný doktor p. Vobořil, že to krásně dorostlo a že to ani nelze spočítat cca. 30 a že se uvidí v den punkce zda bude transfer atd. Jinak žádný problémy, v den punkce ani předtím doktor p. Středa, odebere 47 folikulů řekne ať se objednám na pá, kontrola před ET a ať volám dnes do laboratoře. Volám ráno do laboratoře a ptám se jak to vypadá, připadala jsem si jako když mluvím s někým kdo tam je omylem, nic mi neřekla, prý druhý den je brzo a že tam mají psáno k zmražení. Já ji povídám že mám zítra kontrolu a ono ať si tam pak zaťukám. Jako že už jsme zaplatili přes 20000,– tisíc tak přístup šílenej, neinformovanost, každý říká něco jinýho.

tammm
9. lis 2017

@tetr to je hrozný teda...pokud by to nevyšlo,tak by mě tam už nikdo neviděl.

tetr
9. lis 2017

@tammm Asi jsem málo tvrdá a měla jsem si trvat na svém a zavolat znova do laborky,ale napadne to člověka když je vše poprvé a věří co ti doktoři poradí. Zítra tam jdu před návštěvou dr. zaklepat a bude neodbytná a budu chtít vše vysvětlit atd..

tammm
9. lis 2017

@tetr no mě spíš překvapila ta řada doktorů

luciebx
9. lis 2017

@tetr wow tak to je mazec. Úplně nechutný přístup

tetr
9. lis 2017

Chtěla jsem jen pro informaci, pokud ještě někdo nezačal stimulovat, píchání injekcí je to nejmenší. Takže radši se 10x zeptat a být za blbýho neodbytnýho než se nechat odbýt. Ne každý to pak může zvládnout v pohodě a je zbytečné skončit ještě s tímto v nemocnici když už tak jsme se museli obětovat a nacpat do sebe tolik hormonů.

horvi02
13. lis 2017

@volfici To je krásný prďoušek! A už víte, jestli budete malovat na modro nebo růžovo?

volfici
13. lis 2017

@horvi02 nevíme 🙂za tři týdny mě čeká UTZ kvůli genetice, tak třeba tam už se něco ukáže...
Co ty, pořád nevolnosti?

volfici
13. lis 2017

@cambra a jak se cítíš ty?

horvi02
14. lis 2017

@volfici Tak moje ranní nevolnosti se zatím omezily jen na "žaludek na vodě" ráno... což je úplně nejlepší zaspat. Zítra jdu ke svému Dr, protože už se pomalu musím nechat objednat na screening (prý jsou tam dlouhé čekačky a mi vychází 12tt těsně před svátkama) - ke všemu z kliniky mě nějak nechtějí vydat a asi tam až do toho 12tt budu chodit :D Ale myslím, že už jsem se zklidnila psychicky a nemám tendence volat denně na kliniku a ob den tam jezdit na kontrolu :D

marryline
15. lis 2017

Ahoj holky, dnes první screening a vše vyšlo výborně. Vypadá to na holčičku 😍 byl to neskutečný zážitek. Všem snažilkam a maminkám držím palce ať je vše jen dobre❤

volfici
15. lis 2017

@marryline juchuuu, to je dobře, že je všechno v pořádku. Já dneska byla v poradně, na 90% budeme mít kluka 😍

volfici
15. lis 2017

@horvi02 já taky chodím pořád do CAR na ty zásadní vyšetření, byla jsem tam na screeningu, teď mě čekají triple testy a genetický UTZ. Na druhý screening mě chtějí taky, asi se o mě s mojí doktorkou poperou nebo nevím 😂
Jinak já dneska byla právě u své v poradně, tak jsem se zase u ultrazvuku uklidnila, všechno je perfektní a asi to bude kluk ☺️

crazy_girl3
15. lis 2017

@marryline super, moc gratuluju!

marryline
16. lis 2017

@volfici juuuu, to je super zpravickaaa😍 to bude děti v roce 2018👶❤

marryline
16. lis 2017

@crazy_girl3 moc děkuji 😘

gabcat
16. lis 2017

@marryline Další holčička do klubu 🙂 super, gratuluju 👏

horvi02
17. lis 2017

@volfici
@marryline Holky děláte mi radost! Moc vám k rostoucím prďouskům gratuluji!!!

cambra
19. lis 2017

@volfici zítra jdu na kontrolu...A pravděpodobně mě z kliniky vypustí k mému gynekologovi...žaludek mám dost často na vodě...hodně se v noci vidím...A přes den jsem strašně unavená....jinak vše ok 😊
Zítra to musím oznámí šéfovi a půjdu na rizikové...to bude náročný den...
A co u Tebe...nějaké novinky?Vše Ok?

rosalline
19. lis 2017

@cambra ahoj cambro, pamatuji si tě z jiné diskuze Naposledy vím, že jsi byla na transféru dvojčátek Takže se povedlo?

volfici
19. lis 2017

@cambra ahoj, no ráda o tobě zase slyším 😘 už víš, jestli se chytli oba bojovníčci?
Únava přejde, nevolnosti taky. Já taky mívala jen žaludek na vodě, bez zvracení naštěstí. Pak přišlo nechutenství, návaly chutí, ale vlastně jsem nic moc nesnědla, no a teď už jeden, dva týdny se vracím do normálu. Dokonce jsem i tento víkend začala lehce předvánočně uklízet, zbavovat se těch skladišť, co doma máme. Asi pud na stavění hnízda 😂😂😂.
Jinak u nás všechno v pořádku,máme za sebou první screening, asi to bude kluk 😉
Tak se zítra drž a dej vědět 🍀

rosalline
19. lis 2017

@volfici tak to bude kluk? No nádhera Jo jo, hnízdo stav, co neuděláš nyní, už nedoženeš 🙂

crazy_girl3
19. lis 2017

Holky, kdy jste poprvé a následně testovali a jaké byli výsledky?

volfici
19. lis 2017

@crazy_girl3 ahoj, já testovala osmý, desátý a třináctý den po ET. Už ten osmý den byla slabá čárka.

volfici
19. lis 2017

@rosalline jojo, doháním manko z té lenory z minulých týdnů. Teď bych pořád něco smejčila, rovnala, jenže občas narazím, že musím přenést něco těžšího a to pak musím počkat až přiskočí asistent 😊, takže si to aspoň plánuju a těším se až budu moct pokračovat. Každý den něco, pořád teda mezitím odpočívám a musím ještě stíhat svoji práci. Ale každá uklizená polička a šuplík se počítá 😉
Ve čtvrtek jdu na triple testy a za čtrnáct dní na genetický UTZ, vše by mělo být ok, ale kvůli věku mě poslali.

crazy_girl3
19. lis 2017

@volfici ja jsem 4 dny po a už me svěží ruce a chci aby bylo něco vidět. ..Tohle je sileny to čekání...a ten osmy den byl hodně duch nebo už pěkně vidět?

horvi02
20. lis 2017

@crazy_girl3 Pozor na to! Já si dělala TT 9. den po transferu a nebyl ani dušíček...

crazy_girl3
20. lis 2017

@horvi02 fakt ani pidi? Já se u toho čekání fakt asi zblázním...tohle je regulérně to nejhorší, co tě za celou dobu umělka čeká....

luccak
20. lis 2017

Ahojky holky, prosím zda to neměla některá.... 23.10. jsem byla na transferu a za týden jsem to dostala, takže to nevyšlo, a krvácení bylo dlouhé než obvykle... a teď zase krvácím - čerstvá krev, jako když něco praskne... asi s tím na gyndu co? či jsem rozházená s hormony?? díky...

Strana