Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@nikollie
@worena
@happycouple ahoj holky hezký víkend přeji ,jake máte plány mate na víkend ? U nás asi nic momentálně u nás panuje ticha domácnost....
@caren83 ahoooj,já byla s tchýni rychle nakoupit,teď varim nějakou rychlovku a jedeme na závody od kamaráda jdeme mu pomoct a musím se ještě nachystat protože tomu co mám na hlave se už nedá říkat vlasy 🤗🤣🤣🤣🤣
Ticha domácnost ? Běžte se projít nebo se pritulte a udělejte si hezky den u telky s pohadkama 😉🥺🥺
@caren83 Máme to myšlení a názory velmi podobné....Co jsi napsala.... Lépe bych to nenazvala vše...Psa samozřejmě máme 😆... Člověk chce tu situaci tak nějak odlehčit že...Ono to samozřejmě moc nejde ...U nás je celkem klid,jedu s dcerou na trénink bere sebou svou kamarádku tak bude trochu veselo....No a já bojuju sama se sebou... Mám tu fotky ještě s ultrazvuku a koukám na to embryo... Rozloučila se s ním a popřála té dušičce aby se jí dobře dařilo tak kam se vydala a že mě moc mrzí a bolí že mě opustila 😥Ale mělo to tak být... Už dříve jsem tu psala o těch podivných okolnostech.. Úmrtí, padají anděl, jmelí... Už tehdy jsem tušila že je zle...Ta zvláštní znamení...Ale nevzdala jsem to a doufala... Opět mě moje intuice nezklamala...
@happycouple Děkuji za tvůj zájem,jsi hodná ❤️🤗... Kéž by to šlo pomoci nějak....Od tebe bych vajíčko vzala hned, už jsem psala že vypadáš jako moje neteř tak by to zapadlo 🤪😆...To je právě problém... Kdyby to šlo aby se třeba spojilo pár páru na jednu dárkyni i kdyby každá ta žena alespoň jednu prosperující Blastocystu dostala ... Každý nemá ty peníze že ale když by se dalo nějak složit společně na tu jednu, rozumíš mi že...I když ono taky nemusí tohle znamenat úspěch.... Známá měla 3-4 vajíčka Blastocysty vyšetřené od dárkyně vše top kvalita ona v pořádku... Mám pocit že jim zbylo jedno, nevím...Ale úspěch se nekonal zatím....Tak pak mi teda řekni jak to do prdele funguje ...Je to prostě o štěstí...
@happycouple včera to totálně nešlo ,byla jsem omrzla a naštvaná jak stará Blažková ....přešlo mě to až později odpoledne 😁 tak jsem upekla alespoň koláč za ty nervy ,úplatek 🙂
@worena jo přesně ...jak to doprdele funguje když to u některých očividně vůbec nefunguje ???!Měli jsme i to lepidlo , asistovaný hatching či jak se to přesně píše no víš co myslím 😁 měla jsem i hatchujici blastocystu ( z te bylo tehu které bylo zamkle v 13 TT) ležela,neležela jsem ,věřila jsem,neverila jsem atd .....tak doprdele jak to že se prostě nezakouslo ??? Mám 100 chuti dát někomu po tlamě fakt ....já ti rozumím takový příspěvek na darovane vajíčko .... Ty ceny jsou za všechno teď v tomhle mazec....no nejen v ivf co si budem že ....
@happycouple taky bych si od tebe vajíčko vzala ... Jsi správná 🙂 a mě zase trošku pripominas sestřenici tak by se to taky vsaklo 😁😃 smankote .... Mě hrabe uz...
@worena no holka nemáme to lehké ...já už volbu nemám ,ale co ty co myslíš ..teď to vyzní asi blbě ALE ,, zkusíš " si dojít pro toho posledního nanučka? Nechci tě do ničeho tlačit atd udělej jak myslíš co ti říká 💜
Jak znám sama sebe tak vím že já bych ho tam nedokázala nechat ...Ale pokud se rozhodnes nevyužit už toho tak to v žádném případě není špatně.... Musíš hlavně ty chtít a také se na to cítit .
Ahojte ženy.. jak pak se všechny máte 😊
Měla jsem teď náročné tři dny v práci tak jsem nestihla všechno přečíst co jste tady dávaly... Tak doufám že se všem daří výborně ☀️
Dneska zítra volno tak je potřeba si je pořádně užít 🤩
Co dnes na oběd .. Hmm asi rychlý smažák a brambor na tom se nic nedá pokazit 😁
Jinak všem co mi psaly děkuji za krásná a podporující slova.. moc mě potěšily a zahrály u srdíčka 💞
Myslím na vás na všechny 🍀😍
@haluzska
Já měla uhoněný víkend a ten posun času mi vůbec nedělá dobře ,jsem nějaká divná 🤣 vůbec se mi nechce spát.Vstavam už v 7 hodin..
nooo s tím obědem vůbec nevím mám rozmrazene kuřecí a vůbec nevím co s nim asi zase kuře na zampionech.. 🤣🤣
@haluzska
@happycouple ahoj holky tak jsem se dneska naposledy rypla v raně test bíly jako padly sníh ale to jsem věděla že .... Už od pátku že s toho nic není a nebude u nás dnes hovězí guláš a těstoviny 🙂 všem přeji hezký den plný sluníčka tak jako u nas🙂
@happycouple jak se cítíš mamčo ? 🙂
@caren83 to je mi líto..
já teď nevím přesně ,ale mas ještě nějaké sněhuláčky ? 🍀🍀🤗
Jsi silná žena ,ale i silné ženy potřebuji objetí..
Jinak tvy rodiče o tom ví nebo to tajite před rodinou?
No já ,jak bych to rekla.. Asi si to namlouvam ,ale čím víc mluvím na bublinku a hladim bříško tak jakoby se ozyvala třeba mě poboliva víc břicho a vaječníky nebo nevím proč dneska jsem cítila čípek,ráno mi bylo na omdleni.. Mám nízký tlak tak i možná proto.. Ale tak celkové dneska cítím víc ty vaječníky.. Já vím ze bych se neměla jako pozorovat atd.. tak dělám všechno možné a hlavně si pořad říkám a posílám vesmíru ,ze uslyšim proste to srdíčko a ze bude vše vporadku..
zase mám natekla prsa ale ze by mě pnuly nebo nějaká extrémní citlivost 🤣 to teda ne ta jedna teda pořad vstava ze je asi citlivější 🤣💁🏼♀️
Ale musím proste počkat ještě 10 dni a uvidíme 🤗
@nikollie a co ty ,jak to s tebou vypadá ,kdy jdeš na krev ? A jak se citis ?
@happycouple Ahoooj holky tak já jsem dnes den 14. Po KET test z moci byl hezky dnes ráno🙂 a zitra jdu na krev. Tak uvidíme, zda nám to něco ukáže , zda tam bude dost vysoká hladina hcg🙂
Jinak se mám fajn🙂 víkend byl veselý . Dnes jsem v práci. A k večeři budu dělat plněné knedliky uzenym 🙂masem 🙂 doufám ze se mate všechny fajn ❣️
@happycouple nemáme už vůbec nic , vyčerpali jsme všechny ivf ... Všechny embrya , no moje mamka to ví (taťku už nemám ☹ ) a tchýně taky ( tchán do toho zasvěcený nebyl) no a obě mamky už vědí že od nas se už bohužel jiného vnoučete nedočkají ☹ co se týče mojí mamky tak ta je 5 násobná babička no a tchýně dvou ,švagrova má dceru no a my taky ... Prdolka ti ještě neumí dát nic najemno 🙂 má pár milimetrů 🙂 ...ale člověk si přeje vsugerovat 🙂 teda to čekání ti nezávidím ,do centra kde jsem chodila já se chodilo po krvi na kontrolu každý týden .... Až do doby než mě předali moji gynekoložce ...jen bud ráda že ještě prsa neboli ....to přijde později 🙂
@nikollie věřím že vše bude jak má 🍀✊
@caren83
Je to nespravedlive,ale nikdy nevíš kdy sesbirate síly a nějaké penízky a pokusíte se ještě to zkusit.. naděje umírá poslední..
tak jasne ze si to vsugerovavam jsem uz debil 🤣🤣 ale uklidňuje to tak to proste dělám 🤣💁🏼♀️.
No kdybych tam sla aspoň teď na ultrazvuk a pak příští týden tak nejsem až tak nervózní..Co nadelas ,musím počkat ..uz mám zase na prascich odpocitane dny a jedu si to svoje a hlavně se snažím něco pořad dělat..
@nikollie
To jsou dobre zprávy 🍀🍀🤗🤗 já si myslím ,ze to tam bude 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
@happycouple no my už opravdu ne už teď jsme do toho šli jako samoplatci 🫣 nejde to dělat do nekonečna ...člověk musí bohužel přiznat i porážku ,jo kdyby mi bylo alespoň 30 tak by se o tom možná dalo polemizovat ale takhle už ne manželovi je v prosinci 40cet a mě v létě bude taky ...vím že věk je jen číslo ale přece jen u chlapa se to bere trochu jinak než u ženy ....já věřím že ti to pomáhá 🙂 a stěmi prášky to vůbec není špatný nápad 🙂
Dekuji za podporu holky 🙂 nic jiného nám nezbývá než doufat… ale zatím to vypadá o dost lépe .. než pokus první 🍀😇
Ahoj holky 🙂 tak já jsem dnes den 16. A včera jsem měla v krvi hcg přes 1115 jednotek. Zitra jdu znova na krev a ke kynegologovi. Tak uvidíme 😇🫶
Jak se cítí @happycouple ? Jak pokračujes?
Už si tu nebudeme psát? 🤔
@nikollie ahoj ,tak já jsem nevydržela a aspoň si koupila test ať se trosku uklidňuju a mám dobrou náladu..Nic jiného jsem dneska nečekala ,protoze jaké jsem měla navaly horka a pocity žaludku na vodě ráno .. Masakr ještě cesta do práce pro mě byla výživná.. Takže jsem si koupila dzusik a test..
Nic jiného už jsem nečekala u tebe ,to jsou super hodnoty ,jen tak dal 🍀🍀🍀🤞🏼🤞🏼🤞🏼.. Určitě to bude stoupat a stouuuuupat ..
Já už jen 8 dni a uvidíme srdeční akci ,bude tam ..Vím to MUSIIII
@happycouple
To jsem rada ❣️ ze to takhle hezky pokračuje 🙂 doufám , ze ti to vyjde. Dej vědět 🙂 no a já budu taky doufat .. ze hodnoty budou stoupat 🫶🙂
@happycouple jen tak dál 🍀 ✊ a pokud by tam náhodou srdeční akce nebyla tak hlavně klid ...někdy se ta srdeční akce spozdi stačí když tam bude vidět co má a když ne teď tak příště už určitě 🙂
@nikollie věřím že to bude dobře hodnota je pěkná 🙂 ✊
@caren83 a jak se jinak mas ty ? 🥺❤️
@happycouple bude tam neboj ...jen jsem to myslela tak , že se nemusíš hnedka bát , 🙂 ale ono tam bude 🙂 kupodivu dobře , jasný štve mě to a mrzí hlavně ale snažim se fungovat normálně a nerypat se v raně ..Dneska dorazila menzes ...tak mě trochu rozesmutnila ale už je to lepší.Snazim se furt něco dělat hlavně s dcerkou to taky hodně pomáhá 🙂
@caren83 a dcerka je školkačka nebo školačka ?
To chápu …A nemáš potřebu se s někým o tom pobavit vybrecet se nebo tak ?
No dala si mi brouka do hlavy ..Jde aby mi stoupalo HCG a nebyla srdeční akce protože minuly týden jsem měla na tom testu 1-2 a tento týden už tam bylo 3+ takže se to zvedlo ..
@happycouple to nemá s HCG nic společného 🙂 miminko roste jak má neboj se , jen znám i případy že maminky šly na utz a ještě sdcicko neblikalo ale zárodek srdíčka už byl vidět 🙂 a srdíčko se může rozblikat o pár dní později 🙂 takže klid ony ty miminka nejedou podle tabulek ale to neznamená že je to špatně to vůbec ne 🙂 tak jsem to myslela 🙂 nechtěla jsem tě vyplašit promiň napsala jsem to špatně 🫣 🙂 jinak dcera už je skolačka ale teď je doma dobírá leky 🙂 byla dost nemocná ...mluvit už o tom ani potřebu moc nemám , přijde mi že pak akorát vrtám.v raně ...slz už jsem vyplakala dost ...jsem člověk co si rány raději hojí v tichosti jen málokdy je ventilu ji ven ...což nevím jestli je úplně dobre ale poručit si neumím

@worena ☹ řeknu ti že vím že to myslíš ironicky ale trošku jsem se usmála ,a to proto že my máme ty psi dva 🙂 jako ano jsou členové rodiny ale mami mi neřeknou že .... Safra jak já v dobrém závidím těm co projdou kolem trenýrek a je hotovo 🙂 vždycky jsem chtěla dvě děti ... Ne nejsem nevděčná díky bohu za ní ..... Ale jsem do té moderní medicíny vkládala hodně naději stejně tak jako ty ,jako hodně z nás a když ani ta nedokáže pomoct tak to člověku taky nepřidá že ....hnus ....