icon

Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023

happycouple
7. říj 2022

Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .

caren83
11. lis 2022

@happycouple bublince to zatím moc nevadi,ale zkus jíst hodně zeleniny, nejlíp (špenát,květák,brokolici, kedluben, ředkvičky) ovoce jakékoliv i sušené pokud máš ráda , luštěniny a aspoň ryby ... Je fajn že zvládáš mléčné výrobky 😉 hlavně ať to v sobě udržis.Urcite zkoušej co nejvíce potravin, jen ne moc houby s písňové sýry.

happycouple
autor
11. lis 2022

@nikollie každá to máme jinak ono se to až teď začlo takhle projevovat jinak do 6tt nic až teď poslední dny šílene..Hlava bolí ,kdejaký pach tak mi je na zvracení 🤣

happycouple
autor
11. lis 2022

@caren83 měla jsem rada rajče a teď mě z nej natahuje ale každý den jim jablko a snažím se to nějak jist no tu vlákninu…

caren83
11. lis 2022

@happycouple nemusíš ho jíst dene 🙂 zkoušej co v sobě udezis a hlavně hodně pij. Samozřejmě nealko 😁😁😁 sranda 😉 když si dáš s přítelem výjimečně décku až dvě vinka miminku taky neublížíš.. někdy se vínko i doporučuje na prokrvení 🙂

haluzska
11. lis 2022

@happycouple co třeba brambory na různé způsoby se zeleninou atd 😊 nebo nějaké kase s ovocem a myslím že když si uděláš i nějaké dobré snutičko s ovocem a zeleninou nebude špatné 😁

Jinak jsem dnes po svém posledním ket dvou kulihrasku💞 a taky jsme to oslavili mekacem 😄

berushe14
11. lis 2022

@haluzska taky mám v sobě dva ale už 6.den🙏 držím palce

haluzska
11. lis 2022

@berushe14 tak snad budu mít také tak pěkné testiky jako ty 😊

berushe14
11. lis 2022

@haluzska určitě Jo🙏🍀🍀❤️

caren83
11. lis 2022

@haluzska drzim moc pěsti 🍀✊

happycouple
autor
11. lis 2022

@caren83 jasne já piju teď snad 3 litry denně možná víc pořad mám sucho v puse a rty mám popraskane…Dala jsem vajíčka druhou šanci na tvrdo a nedávám to…Zkusím ještě nakoupit jinou zeleninu než okurek ,rajče a papriku.. To ovoce taky zkusím víc rozšířit.. Děkuji moc za typy moc mi to pomáhá .. jsi Zlato 🤗❤️❤️

@haluzska dneska jsem si dala gnochi s cottagem a dobrý ,takže pro mě úspěch… smoothie si udělám možná jen z ovoce ,ale zeleninu nebudu zkoušet mixovat 🤣.

Jinak ti moc moc držím pěstičky ,to vyjde uvidíš 🍀🍀🍀❤️
Já se teď nabaluju jako by bylo -10 pořad mi je zima je to šílený..

Jinak moc všem držím pěstičky ať čárky sílí a je vám víc a víc špatně 🤣😅..

Já mám 24.11 první ultrazvuk u moji gynekolozky tak se nemůžu dočkat. A prášky mi zůstanou až do 12tt

caren83
Autor odpověď smazal
caren83
11. lis 2022

@happycouple snad nevadí že tu zůstávám 🙂
@haluzska

haluzska
12. lis 2022

@caren83 jen zůstaň 😊 kam by jsi taky chodila, když tady je to tajné no ne 😁

caren83
12. lis 2022

@happycouple jestli máš utrogestan nebo na ten způsob nechej si je klidně napsat o týden dýl jestli chceš 🙂 tvoje Mudr ti určitě vyhovi 🙂 bašti na co máš chuť ale a těmi plísňovými sýry pokud je máš ráda opatrně fakt jen výjimečně 🙂 pokud ti nechutná vařené vajíčko zkus třeba míchaná vajíčka ,🙂 ono se dá ten žaludek trošku obalamutit 🙂 mě třeba pomáhalo si vsugerovat že jim to a ono 😀 😀 ale koprovku jsem nepolkla 🙂 to prostě nešlo 😁

caren83
12. lis 2022

@haluzska je 🙂 a děkuju 🫠

happycouple
autor
12. lis 2022

@caren83 jasne ze tu můžeš zůstat proč ne co blázníš 😱😘😘🍀
Ne plisnove nejim jen eidam a zbytek v Řeckem jogurtu a různých jiných jogurtech a tak.. Máma mi koupila všechny druhy salamu a Šunek co mají u ni v obchodě a ani hovno proste ,měli jsme na oběd kachnu a jen jsem podobala a taky nic proste maso nemůžu musím to nějak udělat s tím jídlem.. Ale je divny ze jako mě netlaci nějak hlad proste si vždycky něco dam..

haluzska
13. lis 2022

@berushe14 pěkný den.. tak jak pokračujes s testikama😊 čárky už musí být krásné 🍀

berushe14
13. lis 2022

@haluzska pravé ze nic moc. Jednu prikladam. Spodni test je ze včera a horni je dnes

haluzska
13. lis 2022

@berushe14 co blázníš dyt jsou krásné .. 😍 když si srovnás test který jsi tady dávala jako první a ten dnešní tak je to krásný posun😊
Dneska jsi kolikátý den po ket,?

berushe14
13. lis 2022

@haluzska dneska jsem 8.den, tohle je 6. a 8. Den pod sebou

haluzska
13. lis 2022

@berushe14 💞 je to krásný posun věř že to bude jen a jen lepší 😊 pěkné odpocivej a užívej si že je vše na dobré cestě 🍀

berushe14
13. lis 2022

@haluzska myslíš ze je tam ještě šance? Odpoledni test aspoň po půl litru vody😭

haluzska
13. lis 2022

@berushe14 odpolední testy se nemají dělat v tak rázem začátku... Vždy je to jistější ráno.. moč není tak naředěná, jak přes den...
Neboj vše bude dobré 🍀😍

caren83
13. lis 2022

@berushe14 hlavně klid test ti zesílil a odpoledne test takhle brzy fakt nedělej moc je hodně zředěná ...

caren83
13. lis 2022

@happycouple a už jste to někomu řekli? Že budete rodiče ? 🙂

berushe14
14. lis 2022

Holky prosím co myslite? 9.den

caren83
14. lis 2022

@berushe14 krásná 2 // 🤗 já měla 10 den po ket stín a bylo s toho prosperující těhotenství takže klid ty máš dálnici .

happycouple
autor
14. lis 2022

@caren83 jen moji rodině zatím ale jen těm nejbližším moji mamince ,tatkovi a segre tot vše .. Máma i věděla ,ze jdeme na kliniku a věděla všechno ,ale pak jsem ji rekla ze ji den kdy mi budou dávat embryo neřeknu aby se na to neupinala..A třeba ji to nebylo líto..

haluzska
Autor odpověď smazal
haluzska
14. lis 2022

@berushe14 jsou to krásné dvě čárky 😊už můžu gratulovat nahlas 🍀 a držím pesticky ať jsou na ultrazvuku dvě bublinky 💞

Strana