Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@nikollie každá to máme jinak ono se to až teď začlo takhle projevovat jinak do 6tt nic až teď poslední dny šílene..Hlava bolí ,kdejaký pach tak mi je na zvracení 🤣
@caren83 měla jsem rada rajče a teď mě z nej natahuje ale každý den jim jablko a snažím se to nějak jist no tu vlákninu…
@happycouple nemusíš ho jíst dene 🙂 zkoušej co v sobě udezis a hlavně hodně pij. Samozřejmě nealko 😁😁😁 sranda 😉 když si dáš s přítelem výjimečně décku až dvě vinka miminku taky neublížíš.. někdy se vínko i doporučuje na prokrvení 🙂
@happycouple co třeba brambory na různé způsoby se zeleninou atd 😊 nebo nějaké kase s ovocem a myslím že když si uděláš i nějaké dobré snutičko s ovocem a zeleninou nebude špatné 😁
Jinak jsem dnes po svém posledním ket dvou kulihrasku💞 a taky jsme to oslavili mekacem 😄
@caren83 jasne já piju teď snad 3 litry denně možná víc pořad mám sucho v puse a rty mám popraskane…Dala jsem vajíčka druhou šanci na tvrdo a nedávám to…Zkusím ještě nakoupit jinou zeleninu než okurek ,rajče a papriku.. To ovoce taky zkusím víc rozšířit.. Děkuji moc za typy moc mi to pomáhá .. jsi Zlato 🤗❤️❤️
@haluzska dneska jsem si dala gnochi s cottagem a dobrý ,takže pro mě úspěch… smoothie si udělám možná jen z ovoce ,ale zeleninu nebudu zkoušet mixovat 🤣.
Jinak ti moc moc držím pěstičky ,to vyjde uvidíš 🍀🍀🍀❤️
Já se teď nabaluju jako by bylo -10 pořad mi je zima je to šílený..
Jinak moc všem držím pěstičky ať čárky sílí a je vám víc a víc špatně 🤣😅..
Já mám 24.11 první ultrazvuk u moji gynekolozky tak se nemůžu dočkat. A prášky mi zůstanou až do 12tt
@happycouple snad nevadí že tu zůstávám 🙂
@haluzska
@happycouple jestli máš utrogestan nebo na ten způsob nechej si je klidně napsat o týden dýl jestli chceš 🙂 tvoje Mudr ti určitě vyhovi 🙂 bašti na co máš chuť ale a těmi plísňovými sýry pokud je máš ráda opatrně fakt jen výjimečně 🙂 pokud ti nechutná vařené vajíčko zkus třeba míchaná vajíčka ,🙂 ono se dá ten žaludek trošku obalamutit 🙂 mě třeba pomáhalo si vsugerovat že jim to a ono 😀 😀 ale koprovku jsem nepolkla 🙂 to prostě nešlo 😁
@caren83 jasne ze tu můžeš zůstat proč ne co blázníš 😱😘😘🍀
Ne plisnove nejim jen eidam a zbytek v Řeckem jogurtu a různých jiných jogurtech a tak.. Máma mi koupila všechny druhy salamu a Šunek co mají u ni v obchodě a ani hovno proste ,měli jsme na oběd kachnu a jen jsem podobala a taky nic proste maso nemůžu musím to nějak udělat s tím jídlem.. Ale je divny ze jako mě netlaci nějak hlad proste si vždycky něco dam..
@happycouple a už jste to někomu řekli? Že budete rodiče ? 🙂
@caren83 jen moji rodině zatím ale jen těm nejbližším moji mamince ,tatkovi a segre tot vše .. Máma i věděla ,ze jdeme na kliniku a věděla všechno ,ale pak jsem ji rekla ze ji den kdy mi budou dávat embryo neřeknu aby se na to neupinala..A třeba ji to nebylo líto..

@happycouple bublince to zatím moc nevadi,ale zkus jíst hodně zeleniny, nejlíp (špenát,květák,brokolici, kedluben, ředkvičky) ovoce jakékoliv i sušené pokud máš ráda , luštěniny a aspoň ryby ... Je fajn že zvládáš mléčné výrobky 😉 hlavně ať to v sobě udržis.Urcite zkoušej co nejvíce potravin, jen ne moc houby s písňové sýry.