Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@haluzska A je ti dobře? Holka zlatá, já tu založila diskuzi..Beru od středy amelgen přesně 1 ráno 1 večer.. Chválila jsem ho kámoše, samozřejmě mi velmi vyhovuje..Od včerejška problém.Furt pocit plnosti na zvrací.Dnes i zvracení... Jídlo ,pití nemohu ani vidět 🙈 Vůbec mi není dobře 😴.. Hledala jsem informace nebo kdo měl stejný problém...Na letáku nežádoucí reakce se mohou takto vyskytovat ale jen opravdu výjimečně...No tak jsem to zase já ta jedna ze sta??? Neuvěřitelný..
@worena jooo pražská plynarenská to mi něco říká ,já myslím ,ze u nás doma ani topit nemusíme a radši ani sirkou neškrtat.. A když jsem četla kolik je nežádoucích účinku výjimečně tak jsem je všechny splnila do posledního bodu ,takže jsem to zas vychytala jako u každých léku🤣🤣🤣
Doma se vůbec nenudime přestala nám jít myčka a pracka takže potopa doma všude našlapáno.. No myslím ,ze mi další týden uteče hodně rychle 😂.
Holky,teď mě tak napadlo si tady vždycky napsat.. Co právě děláme a co máme v plánu..Ať se tady neutapime v nežádoucích účincích. Tak si tady mužem napsat i co jsme vařili třebas ať se zabavíme a třeba máme nějakou inspiraci ,co říkáte ? Pokud někoho i napadne něco jiného jsem pro 🤗🤗 ať nám to hezky utíká a máme pozitivní energii a usmivame se 😘
@happycouple Ty jsi takové sluníčko 🌞🤩 Děkuji za to protože já jsem zpruzelá že mi není dobře, protože já si ráda zamlsám a teď je mi furt blivno 😝😝 Dneska jsme měli smažený sýr a zítra bude krkovička a fazolové lusky 😋😋No tak doufám že to pozřu.. Pěkné věci se ti dějí.. To bylo u nás, nejdříve bojler, mrazák a nakonec televize... Teď nastal boj s telefony.Manželovi úplně odešel, mě alespoň displej ... Babičce žehlička...😅😅😅No jsem zvědavá kam to ještě povede 🙈😅
@worena mám trošku nálady jak říká manza😃 lehce mě natahuje na zvracení ale jinak nic šíleného😆 tak ty si to teda vybíras jak tak čtu za všechny 😒 já si raději příbalové letáky nečtu 🙈
Jinak jak psala @happycouple je dobrý nápad se něčím rozptýlit 😊 tak my dneska oběd pečené kuře rýže.. zítra řízky a brambor když je ta neděle 😁 snažím se drahému pomáhat na baráčku, takže je to chvilkama lepší.. ještě máme havaka tak ten mi dává taky zabrat ,ale to víte že se skulinka najde a hned je myšlenka tam kde nemá být 🙈
Ženy a mohu se zeptat.. kolik vám je a jestli máte už děti 😊
@haluzska tak my dneska oběd u Tchyně a zase mi vypálila díru do hlavy jak ona mluví a nezastaví se přítel z toho usina a já jediná musím zase držet abych taky neusla ,takže unavená jak žito do toho máme dvě čivavy a jedno jelitko si něco udělalo s packou takže pohotovost a nakonec to bylo něco jenom ze na něco slapla.. Malém mě jeblo 🤣🤣🤣
Takže skvělý víkend 🤗🤣🤣
A kolik mi je ? Je mi 24 a příteli je 48 anooo je to věkový rozdíl jako prase a neeee peníze nemá 🤣🤣☝🏻 Proste se milujeme máme mnoho společného a je moje poslední šance.. Chlapy v dnešní době už nemůžu ani cítit
@happycouple jejda ty si mladounka 😊 a to kolik má tvůj partner je jedno hlavně že je vám fajn a rozumíte si 🙂
O je lumpik malý.. hlavně že je v pořádku a nebylo to nic vážnějšího.. ty naší hafancí jsou takové naše ditka 😊
Joo to znám jak to chodí a u tchýně.. asi to je všude stejné 😆
@worena musíme se držet přece se nemůžeme pořad mračit🤗 . já dneska vstala a je mi blbě úplně ze moc kdybych aspoň věděla ,ze je to dobře ,že mi je blbě 🤣. Kurňa..
no já nám včera nalozila maso na dnešek budu dělat Čínu na WOKU a během dne by nám měla dorazit pracka a myčka a k tomu moji rodiče nám pomoct s vynesenim starých věci plus ještě musím jet nakoupit 😩. jako ze by se mi chtělo ☝🏻🤣🤣🤣 ale doma už není co žrát.
@happycouple Věk je pouze číslo 😁..A to obecně platí ve všem...
@haluzska No tak já přiznám že už jsem starší matka 🙈🙈😅😅... Raději zmlknu protože jsem se nesetkala s pochopením o tom že jsem nezodpovědná a sobec..Ale jak říkám ve 40 ti život nekončí a věk je jenom číslo.. Ano, už máme dceru je jí 10.Ta nám vyšla na první dobrou a pak už to nešlo... Popravdě už si naději moc nedělám.Ale jsou i ženy co nemají ani to jedno a tak jsem vděčná za dceru 🙏🍀❤️. Máme ještě jedno embryo a pokud ani to,tak definitivně končí moje éra se množit.
@worena hele naděje umírá poslední 😘 a co když se to podaří neplánovaně nikdy nevíš 😉
@happycouple No bylo by to fajn kdyby to překvapení krásné konečně přišlo 🍀🙏...🙏Ale bohužel já děti neplánovaně mít nemohu 😔A to ani zázrakem protože jsem přišla o oba vejcovody.. Moje cesta za miminkem byla a je byla dlouhá a trnitá... Bohužel ani tak nejsem odměněna že by se byl Bůh slitoval... Byla jsem plná naděje ...A včera mi udělal jeden z mých andělů takový kotrmelec z komody dolů,v životě jsem nic takového neviděla, lekla se jako prase..A to tam stojí věčnost a hne se jen když utírám prach.. Vůbec to nechápu, protože stojí opravdu kus od kraje téměř 40 centimetrů a je dost velký na to aby se jen převrátil a zůstal ležet ale tohle letěl z výšky 120 cm ..Asi tu mám Dušánka 👻👻😅😅 Znamení? Těžko říct.Ale vzbudila jsem se s tím že je po všem 😥 Nevím, nechci nic přivolat chraň Bůh 🙏🙏🍀 Dodržování režimu pokračuji a smiřuji se...A nebo mi taky pěkně jebe už a kape na maják a jiná činnost nepomáhá nijak zvlášť...No dělám tu krkovičku😋a pak pojedeme pro seno králíkům a dám si někde dobrou kávu... Nákup...No jsem jako debil,jednou jsem těhotná,pak zas ne....To je koktejl 🤣🤣A to pokašlávání a rýma co se dostavila...Bez komentáře 🙈To prostě člověku srazí hřebínek i kdyby se snažil sebevíc...A to si myslím že jsem obecně docela silná na duchu ..Jo pěkný 💩💩Asi s věkem měknu🤣🤣
@worena já nevěděla to se omlouvám ,ale musíme věřit..Jo právě dneska jsem nad tím stejným uvažovala..Ráno vstala a říkala si: jooo to bude dobrý ro zvladneme budeme mít mimi a v zápětí jsem se sla sprchovat a říkala si jak to nevyšlo a ze nic se ve mě nevyviji.. Možná tyhle myšlenky taky nejsou zle třeba nás to je připravuje na obě varianty a pořad si říkám ze každou variantu musíme přijmout tak jak je ..Ale musí převládat ty dobre 🤗🤗
Jinak s tím andeličkem beztak někdo bouchl dverka k tomu pruvan a to je hned 🤪🤪💁🏼♀️
@happycouple To se neomlouvej,nic se neděje 😁 Já jsem na to hrdá svým způsobem, protože dávám naději všem ostatním, že když je vůle jde všechno...Ó Bože jak si teď protiřečím že?🙏🍀🙈🤣No říkám že se chovám jako debil 🤣🙈Na svou obhajobu říkám že i s amelgenem je to jízda i když je zaveden pouze 2 x denně 🤣🤣🤣🤣Nene, žádná dvířka, žádný průvan...Ta komoda je pěkně zastrčená,za rohem,bez možnosti kontaktu kohokoliv kdo jde kolem...Jak říkám, málo co mě umí překvapit, tohle byl šok 👻🙏🙏🙏❤️🍀
@worena víš co já si myslím ,že si každý zaslouží mít rodinu a děti krom feťáků.. Nesnáším to jak vidím feťačku s 4 má dětma a zdravé zajištěné rodiny musí platit kliniky a bůh ví co… To mi je moc líto… No musím říct ,že dnešek je asi nejhorší,kdybych aspoň věděla ze to k něčemu je tak si to i užívám 🤣🤣🤣🤣 přímo se v tom rochnim jak to prase .. no jo ještě musíme vydržet já ještě 8 dní.. To zvládneme ☝🏻☝🏻 A s tím andělíčkem… Jako já věřím na duchy a takové věci dokonce i na anděly a vesmír ze si vše privolavas.. Ale já to vidím jako dobre znamení.. Doufám ze se nerozbil…
Jen taková vsuvka mě se zdálo o kralíčcích a já našla ve snáři ze jsem připravena na hojnou rodinu a ze je to symbol plodnosti tak uvidíme 🤣🤣🤣🤣🤣🤞🏽☝🏻
@happycouple Já jsem na tom stejně 🙏.. Věřím na Anděly, mám jich po baráku cca 30 s toho 2 mají skoro metr 😇😇Jsem věřící - křtěná..🙏🙏🍀❤️Ne díky Bohu se nerozbil🙏 což se divím s té docela výšky..Ano dávám ti za pravdu co jsi napsala.. Však já na tom nejsem o nic lepší 🤣Ty jsi byla 10.10 že a já 13.10 tak to jsme zachráněné obě 🤣🤣🤣..Ano i já měla pěkné sny tak doufám 🙏🙏🍀🍀🍀 Bože ať nám to prosím vyjde 🙏🍀🍀🙏❤️.. No začala jsem víc kýchat jako osel, rýma 🙈No to jsem prostě já 😅...Všichni co nechci tak just jo ať se mi to břicho pěkně klepe 🤣prokrvuju 🤣🤣🤣Je mi docela dobře, jediné co teda mě stále a více bolí v tom kříži 🙈 ..Achjo 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀❤️
@happycouple Ty dva velký,ten po levé straně.... Nechápu 🤔😅👻🙏🙏🍀❤️😇😇
@worena Noo proste se chtěl s tebou pomazlit..Vzpomen si na příběh hraček ☝🏻🤣🤣🤣🍀😉
@worena hele a taky mas kolem 24.10 dostat menzes ? Pokud to dostanem tak je to asi jasný ne ? Teda nevím jestli u progesteronu to je možný
@worena @happycouple ... Děvčata budu aspoň vám dvěma držet pesticky ať vám to vyjdete s těmi dvěmi// .. u nás dneska úplně bílo 😒 opět fnukam a říkám si jak je všechno nefér 😢 a že vlastně jsem k ničemu... Budu na vás myslet 🍀
@haluzska ale 14 dni mas až 21.ne ? Co když se jeste čárka objeví
@haluzska a jinak jak to můžeš říct ,ze jsi k ničemu.. Tohle nesmis říkat všechno má svoje proč…Jsi silná žena která si toho prožila až moc si myslím .. A tohle si nezaslouzis.Pokud mas dneska možnost dneska si udělej hezky den..Zajdi si něco malého koupit dej si vanu nebo to co te udělá šťastnou a hodí te trosku do pohody já vím ze se to říká lehce a provádí složitě.. Ale pokud se ti chce plakat plakej pokud si chceš do něčeho bouchnout tak si bouchni.Mas na to právo ale nikdy neříkej ze si k ničemu tohle je zkouška jooo dost na hovno a pěkně hnusna ale my ženy jsme silné a ty taky a věřím ze teď ještě chvilku zabojuj.. A neztrácej hlavu.. Dej vědět jak ti je .. 🤗❤️❤️🥺
@haluzska Ahoj,co to říkáš? Jak si můžeš myslet že jsi k ničemu zlato?To není pravda to si nesmíš myslet 🙏🙏 Kolikátý jsi den? Víš co,ona každá fungujeme jinak..A jestli ti nedávali Blastocystu a jsi pardon už třeba starší pak se ještě může ukázat všem jinak, proto říkají že testovat až co nejdéle... Jsem byla takto poučena.. Já mám třeba testovat až 31:10... Máš ještě naději 🙏🍀❤️
@happycouple No já 23.10...To je zas brané podle posledních ms...Jen ať si tam zůstane 🙏🙏🍀 Já vůbec nevím jak se to počítá.. Zaváděli mi dvoudenní embryo moc pěkné 🍀🍀🙏🙏 měla jsem k tomu asistent v podobě narušení obalu protože ten byl docela silný aby se mu lépe vylezlo a embryo glue jako bonus... Toť otázka jak dlouho s tohoto leze a případně se uhnízdí jak dlouho to celé trvá 🤔🙏🍀??No nejsem si jistá jak to funguje u tohoto léku co mám teď, protože užívám poprvé... Když jsem byla na utrogestanu atd .. Stalo se mi oboje,i přes jsem to dostala a i naopak že až po vysazení 🤷.
@worena ty brďo tak to je věc ,masakr… Co v dnešní době už jde ,ale moc ti přeju aby se zadarilo 🍀🍀🤗🤗 mas to o den dřív než já. Já měla jen progesteron a fuk embryo 5 ti denní XB1 prej nejlepší kvality… Tak uvidíme jedna doktorka říkala ,že podle věku by to mělo být na 70%.. Tak uvidíme… Pořad mi hlava říká kup si test a zachvilku mi říká nedelej to nebuď debil počkej těch 7 dni to vydrzis 🤣🤣🤣🤣
@happycouple A jak se cítíš?No já jsem celou noc vzhůru..V hlavě šrot a né a né usnout... Potom se ozvala rýmička ta můra lechtavá a rozhodla se mě zprudit tím že poteče ( mimochodem teď mám pro jistotu ten chobot ucpaný,tvl🙈😅 já jsem případ 🤣🤣)No a ten kříž bolí jinak jsem jako laňka ve skoku 🤣🤣No co na to mám říct... Ráno brečím teď se tlemim....Ty čípky jsou slušněj matroš 👍👍🤣
@worena my jsme vlastně takový emocionální koule 🤣🤣☝🏻 Nikdy nevíš jestli budeš brecet nebo se smát.. Včera jsem se divala na psa co pomáhá hasičům nějaké video proste z tel, novin a ze spadl strom a on ji odtahnul vždycky Větvičku normalni reportáž a já normálně bulela jak ten pes je šikovný 🤣🤣🤣🤣🤣 já se normálně zvencnu..Jako o mě se něco pokoušelo ,ale ustala jsem to ☝🏻..
No nicméně mám trosku víc nafoukly kozy protože z jedniček na dvojky je u mě vidět ze jo 🤣🤣 a trosku mě pichne v levém vajecniku tak nevím .. Mám místo klidného dne celkem chaos řešíme doma to ze přítel musí k soudu zítra a nějak se na to zapomnelo tak mám i trosku stresu..A ráno jsem byla bezradna co vařit.. takže tohle je můj začátek dne wuiiiiiii 🤣🤣🤣🤣🤣 k tomu se mi chce smát i brecet ale beru to s humorem ..Jen doufám ze mě nerozbreci i semafor twl

@haluzska Děkuji,no jasný,bude to dobré 🙏🍀🍀... Určitě si dáme vědět 🙏🙏... Zeptám se,ty máš amelgen a utrogestan dohromady?A vytéká ten amelgen jako utrogestan? Protože dneska teda že mě docela frčí což se dny předešlé nedělo..Ale třeba je to tím že si víc pohybuji..🤔No jestli ve mě vůbec s toho léku něco zůstává že... Já už celá tumpachová 🤣