Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@happycouple No uvidíme, zatím u mě přetrvávají stavy,že jednou bolí pak zas ne... Břicho, střídá záda, trochu prsa,to střídání teplot, převážně zima.. Ale jinak jsem v pohodě, můžu se v klidu hýbat ,nic mě nekope, jíst mi chutná 🤷Tak snad..🙏🙏🍀❤️Ano, ať mi je zle,lezu po zdi.... Hlavně ať to dobře dopadne 🍀🙏❤️
@worena no asi udělám test i v neděli
Moc si přeji ,aby nám všem to vyšlo 🍀🍀🤗❤️
@happycouple Děkuji, kéž Bůh dá 🙏🍀🍀🍀🙏❤️ Takže teď jsem na řadě já že?A sakra 😱😅😅😅😅🙏🙏🙏🍀🍀🍀❤️
@happycouple moc ti to přeji ❣️🍀 a budu nadále držet pesticky 🤭🤍
@worena doufám a modlím se za tebe, aby si to měla stejně jako happycouple 🤍❣️
Jak já rada , čtu tyhle vaše pozitivní zprávy 😊
@happycouple juu tak to je úžasný pohled 😍 jsem moc ráda 😊🍀
@werona tak šup šup i na tvůj výsledecek jsem moc zvědavá 😊🍀
@nikoliie a doufám že ty se přidáš v zápětí také s // 😊🍀
Přeji nám všem prozvracene a bolestivé dny plné pláče (šťastného ) a narůstající kila ☝🏻☝🏻☝🏻🤣🤣🤣🤗🤗🍀🍀🍀🍀🍀
@worena no už se těšíme 🤗🤗🤪🤪🍀🍀🍀🍀
@happycouple Já už určitě přibrala 🤣🤣 Jsem si jistá že už těch svých 50 kil nemám 🤣🤣🤣🤣 sladké mi jede, polévky věci které běžně moc nevyhledávám🙈😅 ..A to ani nesladím...No takové to rozežrané období které všechny do jedné jistě známe když to máme dostat...Nebo teda alespoň já..No já to nepoznám teď nevím proč..U dcery mi že začátku taky nic extra nebylo,jako když to mám dostat...Pak bylo hůř a já zvracení ještě na 5 měsíci i kartáček na zuby byl problém 😅😁😁
@happycouple A co nastávající pan otec?🤗😊 Za A skáče radostí,za B nečekal to tak rychle,za C pláče....🤣🤣😁
@worena joo taky jsem to měla ani o tom nechci mluvit 🤣🤣🤣 říkám jsem prase ,ale musím říct ze mi splasklo břicho ze není takové nafouklé,jak bylo těch 7 dni..
můj muz to ustal a řekl a teď si představ ze budeš tlačit 3,5kg děcko tak jsem mu rekla ze já porod budu mít nejhezčí ☝🏻🤣🤣🤣🤣🍀🍀🍀
@happycouple 🤣🤣🤣👍Tak třeba bude mít miminko i více než 4 kila to taky není nemožné... No každopádně hlavně ať je zdravé 🙏🙏A kdyby náhodou,tak císařem no....Mě je to úplně jedno, klidně nosní dírkou, hlavně ať je vše v pořádku a dobře dopadne 🍀🙏🙏🍀
@worena však jasně on si ze mě akorát utahoval,on má zvláštní humor no jako každý chlap 🤣😂😂
A co vy ženy ,vím ,ze se po včerejšku asi nic moc nezměnilo ,ale jak se cítíte ? Copak dnes při sobotě budete vařit a dělat ?
My dnes pojedeme asi do Polska nakoupit a vařit dneska vůbec nevím co 💁🏼♀️🤣🤣
Vetřelec se trosku po ránu hlásí už druhou noc jsem musela jít čůrat… A ráno mi není moc dobre a při sezení mě trosku bolí podbrisek 💁🏼♀️ Chtěla bych mít rentgenové oči ☝🏻🤣🤣🤣
@happycouple ahojky snad nebude vadit že se mezi vás přidám 🙂 Byla jsem na Ketu 19.10 .... Je to můj 8 ket ... 2 x jsem měla úspěšný nedopadli..,,=.2x zamlkle,3 bylo biochemické,pak nic, nic, těhotenství imterupce v 15 TT ale Mimi umřelo v probíhajícím 13tt ☹ ...pak nic ,5 měsíců pauza a teď tedy nás poslední Ket 🙏 kéž všem vše dobře dopadne.
@happycouple potichoucku gratuluji 🙂 ✊✊🍀🍀krásný test 🙂
@caren83 musíme věřit ..Zažila sis toho teda opravdu moc ..Ale jsi silná žena a věřím ze tvé vysněné mimi budeš držet v náruči 🤗🤗🍀🍀🍀❤️❤️
@caren83 Jinak tě tady mezi námi VÍTÁME 😘😘
@happycouple děkuji moc ... Všechny ženy jsou silné ,někdy když si myslím že už nemůžu najednou zjistím kolik my ženy dokážeme unést ...máme doma 8 letou dcerku přirozeně počatou ale pak už to nešlo , manželovi se začali točit kamarádi v kruhu ,a moje ms si už taky začala dělat co chce jednou ano po druhé ne ... ☹ Tobě přeji krásné tehulkovani 🙂
@happycouple koukám že jsi z Ostravy to jsme ,,kousek "od sebe 🙂 já jsem z Opavy 🙂
@caren83 Ahoj,tak tě tu pěkně vítám 🤗No holka,moc se to s tebou taky nemazlí... Já rovnou říkám že nemám koule tu rozepisovat co vše se mi událo.. Něco mi to vzalo a něco naopak dalo...Víru🙏🙏. Byla doba kdy se ani nedoufalo že nějaké děti mít vůbec budu ...Mimo jiné jsem předělala CMP... Bezmála rok se dávala do kupy... ..Ale zázraky se opravdu dějí 🙏🙏🤗🍀I po takovém období se mi narodila krásná , zdravá holka ❤️🙏🍀 Díky Bohu za to...A stále věřím že dostaneme ještě šanci... 🙏🙏🙏🍀❤️
@happycouple Já se cítím dobře,sem tam píchnutí v břiše,prsa už taky klid i záda se zlepšila... Jsem jsem unavená a mám zřejmě nižší tlak,jinak chodím,fungují úplně normálně.. Samozřejmě nevím jestli je to dobré nebo ne... Nechci to řešit moc, chci být hlavně v klidu a pohodě 🙏🙏🙏🍀🍀❤️
@worena císař zase takový horor není , já měla u dcerky částečně umrtvení takže jsem ji hned slyšela zaplakat ,mohla jsem si ji pořádně prohlédnout,pohladit,přivítat na světě 🙂 chvíli mi ji i přidrželi u hlavy ,ano když to přijde k sobě bolí to , prví vstávání je hnus myslíš že se snad pos... 😀 ale každý den je to čím dál lepší 🙂 4 den po císaři jsem už hopsala skoro jako kamzík 😃 je jedno jestli pipinou nebo císařem hlavně že je maličké zdravé a maminka taky ....sestřička mi říkala nic si z toho nedělejte ze to byl císař,no a co příště to třebas bude pipinou 😀 a říká mi ženský já vás po tom císaři stejně obdivuji ....při normálním si žena tu bolest vyžere naráz ...vy císařovny si to hold chuděrky vyžíráte o pár dní déle ...
@worena jooo tak to je nejlepší papat ,spinkat,čůrat ,kakat k tomu něco udělat hlavně ať je pohoda 🍀🍀🤗🤗 důležitý je klid a nemyslet na špatný věci .. 🤗🤗

@worena jasně počkej ,já myslím ,že sama ucitis ,kdy udělat test 🤗🍀