Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
Takže potvrzeno jsem těhotná a hodnota HCG je nějakých 1425.. A za dva týdny kontrola 🤗🍀🍀❤️
@happycouple Moc gratuluji,to je krásná zpráva 🙏🙏🍀🍀❤️A doufám že bude nakažlivá pro nás všechny 🙏🍀🍀✊😘
Wau 🤍 paráda ❣️ moc gratuluji 😇😊🍀
@caren83 A jen si klidně prdni 🤣🤣🤣🤣👍👍 Já na tom nejsem o moc lépe...V obchodě se hodně ohlížím ....No co může člověk jako dělat?? Naštěstí převažuje plynatost bez decibelů což je super a ani stopy aroma 🤣🤣🤣🤣 Fakt jen jako vzduch....Tvl😅😅🤣🤣🤣 ještě prdy ,to tu ještě nebylo 🤣.. Mimochodem u mě stáhnutí svěrače moc nepomáhá 🤣
@happycouple
@nikollie ano ano prosím jen nás pěkně poplivejte tehotenskym ,,bacilem" 😀 jen tak dál holky 🙂 🍀
Tak to se musíme sejít a já vás poplivu těhotenským bacilem 🤗🤗🤗😘😘🤣🤣🤣
Prdiky přetrvávají a nejhorší je ten zaražený to se pak bojis ze jak zatlacis tak si i nadelaš ☝🏻🤣🤣🤣
@happycouple Joooo 🤣🤣 Ještě zařazený prdy🤣🤣🤣No tak to je taky blamáž,to se mi stalo až mi bylo zle, nekecám 🙈...A ve finále si ještě stříknout do skořicovek🤣🤣🤣
No holky u mě to asi ještě nic neznamená…uvidíme jak dopadnou další testiky ..🤭
Jinak dekuji ..🍀🤍
A doufám, ze se nás bude více radovat jako @happycouple 😊
@nikollie
@happycouple holky a trošku intimní dotaz 😀 měly jste to slavné špinění?
@happycouple jo zařazeny prd je prevít 😃😃 to pak fakt nevíš jestli budeš pálit slepyma nebo rovnou ostryma😃😃
@worena teda holky my máme téma 🙂
@caren83 Ne, ani já žádné špinění neměla, určitě to není povinné ,teda doufám 🙏🍀❤️😅 Ale dneska mě teda bolí tak zvláštně břicho,jako když mám namožené břišáky🙈,pod žebry okolo pupíku...Jeli jsme nakoupit a teda nic moc,v sedě bolí, tak už ležím a je to o dost lepší 🙏🍀No co je to zase 🤷😅😅😅P.s.Prdy jdou dobře a zdravě, stále 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@nikollie
@worena Nene nelekejte se holky ,určitě není povinné 🙂 vyskytuje se malinko 🙂 většinou je známé jen u 20%zen tak klid 🙂 jen zvědavost moje 🙂
@worena já šla dneska šla na malou a najednou mě v podbřišku tak pichlo až jsem poskočila 😃 no je to mazec holky my ještě budeme šedivé než ty lásky budem držet v náručí 🙂 🙏Natálka už taky pod dílem nemoci dnes chrupka a já pololetím na pod dekou u tv s teplým čajem 🙂
@caren83 žádné splnění schválně jsem to hlídala a říkala si takhle poznám ,že tam je a prd doslova 🤣☝🏻 akorát střídavě picha ve vaječnicich.. 💁🏼♀️ Ultrazvuk 10.11 je to přesně měsíc co jsem měla transfer budu to pokládat za znamení za dobre znamení.. Už jsem si totiž četla o mimoděložním. A to jsem dělat neměla… Ale věřím tomu ze to tak nebude a bude vše okaaaa 🍀🍀❤️
@happycouple určitě to bude o.k.a nečti už ty horory to nedělá dobře tobe ani bublince 🙂 Já si právě rikam jestli to nějak před testem poznám 🙂 minulé mi 8 den ráno vůbec nechutnalo kafe tak uvidíme 😁
@caren83
Mno uvidíme…včera jsem dost cítila břicho …
Přestává mi chutnat kafe..přitom jsem kavárnice 😅🤭 raději si teď dam čaj 🤷🏻♀️
A každé ráno teď tak tři dny po sobě mám žaludek na vodě a vůbec žádná chut na snídani ..
Přitom jsem vždy s manželem snidala.
Ale myslím si, ze se mnou takhle hážou ty hormony ..spis. 🤔😊
@caren83 ne už nebudu..Mas pravdu myslím jen na to ať roste a ať je vše vporadku.. Jinak nevíte nahodou jak to je ? Kdy mě cca předají gynekoložce ?
@nikollie Jen ať sílí boban malej 🍀🤗🤗
Jinak jak se holky všechny máte ?
Já nemám tucha vůbec co vařit ,vím ,ze mě nedělají dobre hodně korenena jídla takže nevím co vařit… asi si zabehnu pro cottage a zeleninu a ovoce a budu žít na tom a příteli něco uklohnim ,mu to je totiž jedno 🤣
@nikollie no bude to obojím ale více mrňouskem 🙂
@happycouple no oni většinou předávají po potvrzení srdeční akce nebo minimálně s náznakem toho srdíčka 🙂 aspoň u mě v centru to tak je eurofertil 😉 jinak já jsem dneska jako bych měla nohy z gumy ,poleva mě horko a popichava podbřišek ... Já dnes dělám rychlovku kuřátko a rýží plus míchaný listový 🥗 ať jsou i vitamínky že jo 🙂
@happycouple jo to je jak u nás mě je to jedno udělej na co máš chuť ty zlato 🙂 a pak aha rizoto 😃😃😃
@caren83 tak to se malinkej zavrtava a dává o sobě vědět 🤗🤗🍀🍀🍀
Nakonec kuřecí na zampionech se smetanou

@worena nee na to nemám ty pravé koule vždy jsem testovala až 8 den nejdříve a min jsem měla 👻 10 den tak radši vydržím ...ono i u nás v caru říkají testovat nejdříve 10-11den ... Já poprvé testovala 9 den , pak 8 den,a poslední 10 den ....bojím se bojím ...jo a dneska jsem jak pražská plynárenská já 😀 malém mi to ujelo i v obchodě 😃😃😃😃 musela jsem držet nohy křížem a stažené půlky u pokladny😃😃😃😃