SOUTĚŽ: středeční soutěž...to bude zábava🙂. Přidáte se?
Dobré ráno🙂,
dneska bych chtěla být muškou a podívat se k vám domů, jak si budete užívat tuhle soutěž s FISHER PRICE.
Noooo, žádné dlouhé povídání a jdeme na zadání soutěže😅.
Zadání soutěže - vytvořte s dětmi papírovou čepici (libovolné velikosti, tvaru...) a čepici pomalujte, polepte, počmárejte.....fantazii se meze nekladou. Nezapomeňte, že jste s námi u FISHER PRICE a tak na papírové čepici musí být motiv Fisher Price👍. Vaše výtvory nám vyfoťte a pošlete.
Výhry - na 10 nejpovedenějších výtvorů čeká FP KUTÁLEJÍCÍ SE MÍČEK BEATBO😂
Trvání soutěže - středa 8.11. 2017 do půlnoci
Vyhlášení výsledků - čtvrtek 9.11. během dne
😀 náš kreativní kamarád BeatBo se strašně těší a jeho kamarád BeatBo míček tady metá kozelce.......To je tedy partička😂.
👏👏❤👍
Ať se daří, buďte kreativní a užijte si to s dětmi.

Rádi bychom vám s dcerou představily náš výtvor - super parádní čepici s tykadlama. No, není to nic , co by bylo dotazené do detailu , ale vypada to s ohledem na naše aktuální možnosti.. A hlavně , je to originální a naše, ze 🙂) Na to, ze dcera má 16 m , tak pomáhala statečně , akorát na hlavě ji mít nechtěla . Ale pomáhala , a na tykadla jsme navlékly barevné gumicky , se kterými si rada hraje.
Děkujeme za super zábavu, trochu nám to zvedlo náladu 🙂)
Můj syn na tvoření ještě moc není...maximálně načmárá pár čar na papír a tím to pro něj hasne a raději si jde hrát s autíčkem. Takže tentokrát to je na mamince! 🙂 Pořádně si přečtu zadání a upřímě se zděsím...já která neumím namalovat ani jablko aby ho někdo poznal mám něco tvořit? Ale co bych pro toho svého kulíška neudělala, jdu to aspoň zkusit...přinejhorším to prohlásím za jeho výtvor! 😀 A sakra nastává komplikace! Doma nemáme barvy, lepidlo ani izolepu....tak mě zachránili barevné papíry a sešívačka! 😀
Zdravím,
plán zněl jasně - Uděláme a namalujeme Fisherpricesáckou čepici...bohužel po příchodu ze školy Štěpánek na chvíli zmizel ke svému stolečku, když přišel, málem mě omejvali...udělal jí po svém 😀 jeho podzimní čepice, dobrej způsob mě donutit koupit novou...mám nutkání mu jí zejtra ráno připravit na kupičku 😀
Hezký večer všem, konečně jsem se dostala k tomu, abych i já vložila fotky s naším tvořením🙂 Čepička se nám vskutku povedla, až na to, že jsme někde nechali písmenko h 🙂, na to jsme přišli až při focení.. a malý nezbeda Davídek, než jsem ho stačila vyfotit, svou čepičku roztrhal a hodil do koše😀 alespoň, že si po sobě ten nepořádek uklidil. Takže nám se dnes moc nedařilo, ale i tak jsme si to všichni parádně užili😉
Můj syn je ještě malý na vytváření čepice. Ale zmínila jsem se před neteří (předškolačka) a ta byla nadšená takže jsme začaly tvořit spolu. Naivně jsem si myslela, že by mi syn mohl udělat alespoň model. Bohužel. Čepici jsme udělaly moc velkou a tak si ji nechtěl nechat na hlavě ani minutu. Ale našly jsme si model, který vůbec neprotestoval a ještě se u toho krásně usmívá. 🙂
I ja se přidám... dopoledne dcerka malovala na ctvrtku prstovymi barvami, z te je čepice na maslicku 🙂 a sice jeste neni uplne zrucna, ale rikala mi kam ktera barva prijde na postavičky 👍 Takze si zase zopakovala barvy (sranda je ze v jejich letech je umi anglicky lepe nez česky 🙂) jo a nevim jak to maji jine deti, ale mela sem 100%asistenci u vystrihovani 😄 Ale obe mame vsechny prsty a postavičky jsou hold trochu podlepene 😊 byla to zabava a tak to ma byt 🙂
No manžel dodal, to je diskuze veřejná?potěš, ale byl nadšený když přišel domů jak se naklidilo prý at se pokračuje, že mu naklidí celý dům 🙂)
Ještě pár místností mají na starosti 🙂)
Starší je ta co soutěží, mladší ta nato moc není tu uhlídat u lepidla, bohužel malý dnes fakt neměl svůj den, ale dle dcery mamko zkus to. Foto nekomentuju, mladší už to uplně rezignovala a starší se těší doslova na pátek. Já sem opravdu asistovat nemohla nebot malý nedovolil.
Dodala to teda byl těžký ukol.
Nejsme vybaveni s barevnýma papírama 😂
Ale nakonec, že budou jen lepit ne barvama.
Ale prý se ten den moc líbil, takže to je hlavní.
Myslím, že než usnula je zvědavá co se bude dít v pátek 🙂
Děkuji opravdu za soutěž ty 2 se nudí, takže aspon při škaredém počasí něco podnikly.
Malého vyfoceného mám před výtvorem, dnes to byl den, že se už vyfotit nestačil a usnul.
Je nemocný. A starší ta by pro něj udělala všechno je jím doslova posedlá a to jsou o 9 let 🙂.
Asistovat už musel i tatínek, ale byl naprosto nadšený, nebot on je at dcery něco doma dělají a i zrušil snad 5 let televizi 🙂) Ale dodal to bude ostuda, ale Nikolka trvala na svém 🙂)
@germaine krásné ráno, noooo, od syna super nápad, umí si poradit v každé situaci a to tedy parádně. Tak se na něj nezlobte, já mu tleskám👏. Hezké ráno, Míša🐭
Dobré ráno, moc děkujeme za všechny krásné povedené čepice a já mám zase ten nejsložitější úkol a to je vybrat výherce😉. Jdu si pozvat svůj team BeatBo a za chvili to zveřejníme, ale .......mám dnes pro vás jedno milé překvápko a jelikož jste strašně fajn skupina a máte rádi soutěže, tak vás to pobaví a nadchne🙂. Tak za chvíli jsem zpět s výsledky a překvapením❤. Míša
@misa_fisherprice juuu,milujem prekvapeni,takze se moc tesime😍
@misa_fisherprice také napjatě čekáme a těšíme se

Juu jsem napnuta jak ksandy,zda to vyhráli i mi favorité😊 a chci jen podotknout - holky,ty co jste už vyhrály v předešlém tydnu s FP,co takhle dat šanci těm,co ještě nevyhrály? Hm?
@claudie89 To mi ani neříkej že tu o hračky hrají i tyto maminky.... ☹ To je pak smutné. Nás třeba nevybrali. Ok, nevadí. Teď je šance nějakou hračku vyhrát tak zkoušíme štěstí a třeba to vyjde. Ale já třeba soutěžím jen o hračky o kterých vím, že by se mým dětem líbily. Soutěž o míček jsme se nezúčastnili, jelikož by nám to sousedi pak neodpustili 😀 Tak ať raději vyhrají jiné maminky, než za každou cenu vyhrát i to co třeba nechci.
Chtělo by to nějakou soutez, aby to zvladly i roční miminka 🙂
No já nechala vše dělat holky přece jen je to soutěž pro děti a až řeknu Nikolce za hodinu že se chystá překvapení bude mačkat F5 to už zná od tatínka ;)) a snažit se to sama přečíst ;))
Mne nevadí pokud nevyhraje třeba i příště dle Nikolky zkusili jsme to mají hezčí a třeba bude v pátek další zajímavé vyrábění a dodala já se tak těším na vyrábění
Takže takto a mám splněno i resty řekla sem bez úklidu je nenafotim ;))
@jajinka83 to vis ze tady jsou..mohla bych jmenovat ale vsak ony to ví samy😁 já třeba také chci soutěžit,ačkoliv jsem minulé vyhrála,ale chtěla bych vyhrát pro jednu zdejší maminku @arwpal které bych to věnovala,protože vim ze to nemá jednoduché. Ale čekám na soutěž,do které se může zapojit i můj 8m Brouček...ten třeba v teto soutěži těžko vyrobí čepici ze😂 a dělat to za něj,mi přijde nespravedlive.. Jisté ze výrobky dospělých budou pěknějsi než "cmaranice" třeba dvou-triletych deti.
@anette30 nebojte, už se na ní pracuje🙂.....
No mně se libilo testování minulý týden ale říkám Nikolce nemáme 9+ miminko sice sourozence ma a 2)) a do 6 ti let Nelinku máme teď čerstvých v srpnu ;)) a nakonec vyhráli vekove i nad 3 roky takže já to možná i blbě pochopila ;)))
Takže Nikca si dává úkol znovu vyhrát pro malého
Neboť ví že sama už je na tyto hračky velká ale chce po mně koupit dům pro panenky a má 9! Se snad zapomněla ;))
Holky já tady nechci rozpoutává diskuzi,aby jste se obhajovaly, spis at si sahnete do svědomí. Očka děti tech,co uz vyhrály,se rozzarily radosti. Necháme nyní rozzarit očka jiným dětem. A já věřím ze Miska vybere spravedlivé😊 nicméně všem vyhercum už ted gratuluji😊

Mamka ráda soutěží,
klobouček mi vytvoří.
Beatbo byl by kamarád,
s kterým bych si chtěl hrát
🙂