icon

SOUTĚŽ: středeční soutěž...to bude zábava🙂. Přidáte se?

misa_fisherprice
Moderátor
8. lis 2017

Dobré ráno🙂,

dneska bych chtěla být muškou a podívat se k vám domů, jak si budete užívat tuhle soutěž s FISHER PRICE.
Noooo, žádné dlouhé povídání a jdeme na zadání soutěže😅.

Zadání soutěže - vytvořte s dětmi papírovou čepici (libovolné velikosti, tvaru...) a čepici pomalujte, polepte, počmárejte.....fantazii se meze nekladou. Nezapomeňte, že jste s námi u FISHER PRICE a tak na papírové čepici musí být motiv Fisher Price👍. Vaše výtvory nám vyfoťte a pošlete.
Výhry - na 10 nejpovedenějších výtvorů čeká FP KUTÁLEJÍCÍ SE MÍČEK BEATBO😂
Trvání soutěže - středa 8.11. 2017 do půlnoci
Vyhlášení výsledků - čtvrtek 9.11. během dne

😀 náš kreativní kamarád BeatBo se strašně těší a jeho kamarád BeatBo míček tady metá kozelce.......To je tedy partička😂.

👏👏❤👍
Ať se daří, buďte kreativní a užijte si to s dětmi.

SOUTĚŽ: středeční soutěž...to bude zábava🙂. Přidáte se?SOUTĚŽ: středeční soutěž...to bude zábava🙂. Přidáte se?
Strana
z8
anette30
9. lis 2017

@misa_fisherprice supr 🙂 těšíme se 🙂

janickaavitecek
9. lis 2017

@kotty ja treba soutezim se svoji 3 letou dceru,protoze malickeho mam jeste v brisku,micek by se mi libil jak pro nej,tak pro nasi neterinku 9 M,to preci nezname,ze se nemuzu zucastnit souteze,kdyz nemam zrovna miminko v tomto veku:-/

aiky33
9. lis 2017

@claudie89 ja mam pocit ze vyhravaji porad ty stejné,ty co nejvic pisi na konika atd. Ja se tolikrat zapojila do testování,soutezi a nikdy nic. Ted jsem to zkusila naposledy,i kdyz mam male mimino a kdyz nevyhrajeme,tak hold budu muset setrit a koupim mu to snad sama...

claudie89
9. lis 2017

@aiky33 já to nechci říkat na plnou hubu,ale taky mi to tak připadá😂

claudie89
9. lis 2017

@aiky33 jako ne vždycky, ale doooost často...i treba u testování vyhrají holky které předtím už testovaly dvakrát třikrát...ale tak to asi neovlivnime a musíme zkoušet dal štěstí😊

jajinka83
9. lis 2017

@aiky33 Mám na to úplně stejný názor.... ☹

misa_fisherprice
autorModerátor
9. lis 2017

Ufufuf, vybráno a není to jednoduché, ale někdy musíte vybírat i pocitem, ale první dobrá zpráva je: máme 10 výherců a dneska udělujeme i dvě dalsí speciální ceny, tzn. máme 12 výherců.
Tak tedy výherci středeční soutěže o BEATBO KUTÁLEJÍCÍ SE MÍČEK jsou:
@lennisek1
@apachee
@nikyselen
@kolka357
@matty
@frndafrr
@elinkal
@terinka89
@anette30
@minizirafa

Zvláštní cena pro: (také o beatbo kutálející se miček)
@nikinelinaty
@arwpal
Tyto ceny jsou věnovány za: odvahu, vtip, povídání, otevřenost, nebojácnost, udělat si srandu ze sebe i z ostatních, užít si vše i drobnost jako je soutěž ..... prostě tohle je cena, kterou uděluje BeatBo tým s předsedkyní Míšou😅❤

Přeci v soutěžích a především těchto pro děti jde o to, abychom si to užili všichni dohromady a hlavně se bavili a smáli.....děkuji všem maminkám, tatínkům, dětem, babičkám, děděčkům, strýčkům, tetám..... JSTE NEJlepší a děláte moc krásné věci pro své děti.

VÝHERCI - prosím, do soukromé pošty mi pošlete vaše kontatkní údaje a také TELEFON, ať pošta může poslat sms, že bude doručovat. Vaše výhry vám přijdou poštou.

Druhá dobrá zpráva je - něco se dneska chystáááááá, překvapení a bude to tzv. Bleskovka ....Modří již vědí, ostatní sledujte naše dny s FISHER PRICE.
Míša🐭

arwpal
9. lis 2017

@misa_fisherprice juuuuu moc moc děkujeme😀 a gratulujeme všem vyhercum a jejich detickam😊 dekujeme

janickaavitecek
9. lis 2017

@misa_fisherprice ja uz vazne nevim☹moje mala nevyhraje nikdy nic a pritom jsme ten kloboucek meli tak krasny☹vazne jdou ceny porad tem samym

aiky33
9. lis 2017

@jajinka83 no...kouknu na prvni vyherce a smeju se...no nic,jdu šetřit a soutezeni i testování vzdávám 😀

elinkal
9. lis 2017

Jeeee mam velkou radost a Lexík bude mít taky, myslim, ze tahle hracka mu ted sedne idealne. Dekuju pekne!

nikyselen
9. lis 2017

Jeee Miso moc dekujeme 😉😚

newmom17
9. lis 2017

Gratulujeme všem, měla jsem tedy i jiné favority, ale je to naštěstí jen soutěž 🙂 Tak holt připíšeme BeatBo do seznamu Ježíškovi 🙂 Když nejde vo život...

jajinka83
9. lis 2017

@janickaavitecek Máte pravdu, Váš klobouček byl opravdu krásný. Škoda že jste nevyhráli ☹

dzogobela
9. lis 2017

@janickaavitecek je teda fakt, ze ten vas byl muj favotit. I jste meli hodne lajku, mozna i nejvic...

lucka2092
9. lis 2017

Všem kdo vyhrál moc gratulujeme a na nás se štěstí usměje snad příště, my s dětmi si to vyrábění vždycky užijeme.

igiana
9. lis 2017

@janickaavitecek veci nejsou vsechno, a ver mi, vaz si ze mas zdrave dite, za zadne hracky sveta se zdravi neda koupit. Ja to beru jako radost delat neco s detmi, mala nosi kloboucek i dnes a vcera ho mela na oslave svojich narozenin 🙂
A je to napinave a moje mama mi dnes rekla: poslis! Vzdyt ty jsi uz na tom zavislaaa!!! 😵😎😅😂

janickaavitecek
9. lis 2017

@jajinka83
@dzogobela uprimne me to mrzi,protoze jakmile se tady nerozepisu o tom,co jak doma mam a nemam ,tak mam smulu☹pani nikinenality nebo tak vyhrala ve velke soutezi krasne ceny,ted dostala dodatecnou dalsi cenu....dala bych prostor i dalsim detem,je jich tu mnohem vice ,ktere by si prali neco vyhrat☹

misa_fisherprice
autorModerátor
9. lis 2017

@janickaavitecek nebuďte smutná, samozřejmě, že váš klobouček byl moc pěkný, ale ostatních také, je to přeci soutěž a jak jsem psala, jde také o to, abychom se všichni bavili a jak mi maminky píší, že jsou moc spokojené, že mají díky dnům s FP zábavu, témata na různé hry s dětmi, něco se dozvědí ...já jsem v životě vyhrála jen 200kč v loterii, ale to přeci neznamená, že si los nekoupím znovu.... vždyť jen to bušení srdce, když stíráte výherní políčka za to stojí❤. Hezké dopolko, Míša

Noooo a jak jsem zmínila - něco se chystá ještě i dnes ...nestojí to za to stále zkoušet štěsti????

veronika4709
9. lis 2017

@janickaavitecek no,říkam si,nekomentuj to,ale musím. Opět je tam maminka,která již hračky od Fisher Price vyhrála a opět jako speciální cena!!!proč se to děje,nevím. Proč nedostanou šanci jiní....docela mě to mrzí a odrazuje. Ach jo...

igiana
9. lis 2017

@janickaavitecek no tak ta pani si mozna planuje otevrit predajnu s hrackami no co 😂😂😂
@veronika4709

janickaavitecek
9. lis 2017

@misa_fisherprice ano zabava to je,ale v zadani preci nestoji,ze se mam o tom rozepsat☹my tvorime s malou kazdy den,ted delame na jejim domecku...ale uz i vuci ni me to mrzi,ukazu ji o co se
Hraje,vysvetlim ji,ze budeme delat to a to a pak jsem smutna i za ni,ze to zse nevyslo...a jestli to stoji za to?kdyz koukam,ze to zase dostanou ti sami ,tak ji tu radost asi udelam sama a hracku koupim,nez rict,ze se to zase nepovedlo☹mozna by to chtelo posoudit i to,ze vazne hracky jdou stale tem samym☹

janickaavitecek
9. lis 2017

@veronika4709 presne!vzdyt vyhrala
Opravdu hodnotne ceny!!a ted zas...☹me se to taky nelibi☹

igiana
9. lis 2017

@janickaavitecek vyhrala i duplo. Urcite doma odrika nejake magicke formulky 😂

denny27
9. lis 2017

@janickaavitecek pravda, že zrovna Vás jsem mezi vítězi taky viděla.. klobouček byl moc pěkný.. třeba se poštěstí v té páteční výhře 😊

denny27
9. lis 2017

Pardon,v páteční soutěži

janickaavitecek
9. lis 2017

@igiana smaozrejme ,ze veci nejsou vsechno,jsem stastna,ze jsme zdravi ot om zadna....jen udelat te malicke radost za to take stoji☹asi tu pusobim ted jak hysterka a zavistivka,ale tak to vazne neni...jen by se melo dostat na kazdeho☹

janickaavitecek
9. lis 2017

@denny27 dekuji,ale nezucastnim se,za prve je to zbytecne a z druhe jsem dcerce slibila,ze ji vezmu do herny o ktere porad mluvi🙂

veronika4709
9. lis 2017

@igiana to teda vyloženě!!!👍😂

jajinka83
9. lis 2017

Mě je asi nejvíc líto těch maminek a dětiček, které měly opravdu krásné čepičky a kupodivu nevyhrály ☹ Nechápu, že ani jeden z mých favoritů se neobjevil jako výherce. Naopak, ty co píší jak to mají těžké a milion věcí okolo už vyhráli poněkolikáté ☹ Taky mám těžký život ale když je nějaká soutěž proč bych to měla v každém příspěvku zdůrazňovat?? Snad další soutěž už bude více férová, jinak se soutěžemi na MK končím.

Strana
z8