SOUTĚŽ: středeční soutěž...to bude zábava🙂. Přidáte se?
Dobré ráno🙂,
dneska bych chtěla být muškou a podívat se k vám domů, jak si budete užívat tuhle soutěž s FISHER PRICE.
Noooo, žádné dlouhé povídání a jdeme na zadání soutěže😅.
Zadání soutěže - vytvořte s dětmi papírovou čepici (libovolné velikosti, tvaru...) a čepici pomalujte, polepte, počmárejte.....fantazii se meze nekladou. Nezapomeňte, že jste s námi u FISHER PRICE a tak na papírové čepici musí být motiv Fisher Price👍. Vaše výtvory nám vyfoťte a pošlete.
Výhry - na 10 nejpovedenějších výtvorů čeká FP KUTÁLEJÍCÍ SE MÍČEK BEATBO😂
Trvání soutěže - středa 8.11. 2017 do půlnoci
Vyhlášení výsledků - čtvrtek 9.11. během dne
😀 náš kreativní kamarád BeatBo se strašně těší a jeho kamarád BeatBo míček tady metá kozelce.......To je tedy partička😂.
👏👏❤👍
Ať se daří, buďte kreativní a užijte si to s dětmi.

no páni :O děkujeme, velice mě to potěšilo ;)
@janickaavitecek kdybych mohla, pošlu všem dětem dárky, ale soutěž je soutěž a výhry jsou dány. No a jestli paní vyhrává i v dalšíh soutěžích já nevím, ale asi ano, vy máte přehled - tak jí to přejte a pojďte soutěžit a užít si den! Co vy na to?
Míša
@jajinka83 ano to tady vyhrava...taky sem si toho vsimla...az bude v zadani vytvorte to a to a u toho nam sepiste,jak na vas byl osud tvrdy,tak ok:-/me to fakt tak mrzi ,ale chodi to tak ve vsech soutezich☹
@misa_fisherprice tak podle ceho se vybira tedy??☹priste sepsat sloh a mam sanci se vubec zaradit do vyberu:-/
Já nevím, nebylo by lepší zde nepořádat nakonec nic...? Aby se tu nestrhlo tohle...?
Každopádně výhercům gratulujeme a my budeme soutěžit dál 🙂
Jééé už je vyhlášeno. Hmm, ty jo... v této soutěži jsme si dost věřily. Až mi to je líto, že to nevyšlo ☹ No nic snad budou další soutěže s tvořením, ty jsou parádní. Vyřádí se děti i dospělí 🙂
Gratuluju těm, co to vyšlo 🙂

Tak jsem si říkala, že nebudu nic komentovat, ale nedá mi to...... @misa_fisherprice nemá šanci vědět, kdo kdy vyhrál Duplo nebo nevyhrál...věřím, že takováto soutěž se blbě vyhodnocuje. Podle jakých kritérií? Krása výtvoru- ta je subjektivní, každému se líbí něco jiného. Pokec, ketrý k tomu připíší rodiče? Nejedná se o soutěž ve slohu, ale každý máme potřebu vyjadřovat se jinak...někdo se rozepíše více, druhý méně. Také jsme nevyhráli, ale neberu to nijek tragicky...Je to i hodně o věku dítěte, někdo jim pomůže více a druhý méně...Pak to podle toho vypadá. Kdybych malé pomáhala více, vypadá to též jinak....Chtěla jsem, ať to dělá co nejvíce sama...Také nelze porovnávat výtvor dvouleťáka a šestiletého. Jde spíše o to, zda je to soutěž dětí nebo rodičů....Nikomu výhru nezávidím, ale ze srdce přeji. Ale myslím, že jedimým objektivním kritériem zcela spravedlivým by ai bylo losování. Jinak se to strašně těžko posuzuje a vyhodnocuje.....Ještě raz velká gratulace výhercům a ať se Vám všem daří i v dalších soutěžích
Holky gratuluji k výhrám 😊
@misa_fisherprice Míšo moc díky za soutěže. Míček pro malého jsem si přála, ale vůbec nevadí, že jsme nevyhráli. Minulý týden se u nás objevil jeden nezvaný "míček" v mém prsu, byly to těžké dny a jsem ráda, že jsem je mohla trávit tvořením s malým, organizovanou zábavu jsem potřebovala, černé myšlenky převažovaly a sama bych nic nevymyslela. Dneska jsem vyhrála svůj život, výsledky jsou víc než dobré ❤️
V minulém týdnu FP jsme vyhráli a děkujeme za to. Soutěží se budeme účastnit i nadále, pro mě je důležitý ten proces, to tvoření, radost z výrobků ostatních, ta chvíle očekávání. Když vyhrajeme, je to krásný pocit, když jiní, tak taky, hračky mají dělat radost a ne být předmětem sváru a záště. Krásný den všem, jdu si užívat našeho chlapečka, být mu mámou, zdravou mámou, která ho nedá a bude tu pro něj.
Holky, taky jsem se nechtěla vyjadřovat, ale nedá mi to. Bohužel u těchto typu soutěží je to hodnocení velice subjektivní. Z čeho je nadšený jeden, nemusí být i druhý. My jsme se začali se synem zúčastňovat až teď, kdy má věk a schopnosti na to, aby vyrobil co nejvíce sám. Kdybych to vše udělala za něho, nepřišlo by mi to správné.
Gratulujeme výhercům,ale i my jsme s naši kšiltovkou doufali... no jednou to třeba výjde
@kolka357 jsem ráda, že jste vyhrála! Fandila jsem Vám. A malá je kouzelná! 🙂
🙂❤, Míša
@pandice děkuji, ❤, Míša
Na jednu stranu je mi líto, že se některé maminky zlobí, ale taky je trochu chápu. Do výtvarných soutěží podle mně nepatří popis těžkého osudu, ale pouze popis postupu výrobku a konečný výsledek. Nikdo to nemá jednoduché, každý má něco. Já mám třeba letošní rok opravdu katastrofální a už se těším, až skončí. Akorát nemám potřebu to vypisovat v soutěži...
TAk ono soutěžiž o hračky, které jako lego duplo pro 9ti letou holčičku a 6ti letou nemělo vůbec cenu soutěžit. A soutěžila jsem poprvé od roku 2014, kdy jsem se sem zaregistrovala. Jmeno nicku je moji třetí dcery a ten už jsem neměnila. A roky sem nechodila.
nechci vyhrát nějako zvláštní cenu míšo prosím tě ani nevíš jak muž byl spokojený a málem padal že vyhráli, že to není normální.
Měli by být objektivně posouzené.
Ono je to těžké zapomenou i na malého co už nemám, takže ta téma pout pro mně byly dost významna. Myslím, že to nepochopíš na pout mně každý lákal už 4 roky ale už mně tam nikdo nedostal.
A ted už tedy musím ale pořád si to neužívám.
Adresu neposílám frčím pro starší a jestli můžou holky pošlou výtovry až do neděle, nebot mně jde o to zlepšit vývojovou disfázii ne vyhrát.
Nebot prý to nějak souvisí vše se vším.
a téma lišta nahoře fisher price - jsem nikdy nepochopila co je ))) soutěžim poprvé co se mi narodil malý, já nikdy nepochopila že tu i nějaké soutěže jsou a teprve po porodu jsem koupila hrací deku a to lehátko. Takže já si chci náležitě užít výběr hraček a zajímá mně co by pomohlo do budoucna na rozvoj řeči.
Kdo nepochopí, že ukol děláme i 3 hodiny a stejně napíše stejné slovo 3x jinak tak asi tak.
Takže mně šlo o to at něco udělají a zlepší se tato věc.
Mějte moc hezký den a výhru nechci fakt ne
Nerada bych tu měla nějaké konflikty na modrým koníkovi, znám tu jen partu ze srpnátek a musím říct, že jinak bych to nedala
Gratulace vyhercum 🌸🌹🌼🌻🍀
😍 Teda! Moc děkujeme! 🙂 Mám radost, ale ta největší bude vidět syna jakou bude pyšný, že jsme společnými silami Adince Beat Bo míček vyhráli!
Všem výhercům gratuluji a ostatním soutěžícím držím pale v další soutěži, ať svítí i další dětská očka! 🌷
https://www.veverusak.cz/
a tady je malba též takže mně jde pouze o malování mladší se absolutně zapojovat moc nechtěla a konečně takže jak sjem psala šlo mi o to at drží tužku ta mladší a maká.
Pěkný den všem a opravdu jim nepiši o difazii, ten den se mnou mluvila logopedka a prý by možná i zvážila logopedickou třídu. Tak asi tak.
Takže musí malovat den co den a co řeknu já neplatí kde je soutěž konečně maká
takže oni nesmí vyhrát nikdy )))
Ja se neprestanu divit,co jsou schopny zensky delat a psat kvuli par hrackam.....Zensky jsou to jen hracky,no ne???Nac si kazit dny😉hele taky jsem nevyhrala,ale ze bych hlidala kdo kdy co vyhral??? na to je muj cas drahej 🙂I presto ze jsme nevyhrali dekuju za tyhle souteze,aspon mame doma nejakou “novou vlnu napadu” doma 😍
@makynaeliska ja to tak vubec nemyslim,jen by podle me v tom mel byt nejaky system,ze by treba nevyhrali ti samy,aby meli sanci i jine deti...me to vuci me male proste jen mrzi,protoze jsme se vazne snazili,poprve lepila tavnou pistoli a vzdy jsme tak natesene,kdyz vidime o co se soutezi,nejak na to nema stesti smudla
Moje🙂
Jee tak my nic, škoda, syn se tak snažil, kulicha jsme měli jako jediní, nó co se da dělat, hold ho měl podle sebe a ne vystajlovany podle mě 🙂
@nikinelinaty mozna by bylo dobry priste v soutezich se jen jednoduse zucasnit a nedelat vypis z chorobopisu a rodinnych tragedii, (to plati i pro mne) nechcite vedet, co jsem prekonala ja i muj maly - od smrti ditete az po jeho tezkou operaci a o poruchach ani nemluvim.
@igiana tady ani nejde o chorobopis,ale o to,ze vyhravaji casto ty samé. Me tady skoro nikdo nezna,nesveruji se na zdi,tudiz nemam sanci ani v testování. Tohle neberu,ptz tady byly krasne výtvory,muj byl jen tak,pro zabavu... neni to o závisti,jak nekdo píše,ale ty co uz nedavno vyhráli,a to dost pěkne hracky,by meli dat sanci ostatnim dětem,co se na ne stesti neusmalo přece...

@janickaavitecek mne by to v minulosti taky mozna polozilo, ale ja jsem uz stara zavislacka 😅
Pozor, takhle zacina zavislost - priste uz musim vyhrat!!! 😒😠 😀