icon

Mikulášská soutěž - bleskovka na úterý. Přidáte se?

misa_fisherprice
5. pro 2017

Hurááááá, je tu Mikuláš❤.

Představte si, že mi volal Mikuláš a prosí děti a vás rodiče o pomoc😉. Anděl si zapomněl svou krásnou zářivou hvězdu a nestihne se pro ní vrátit. Pomůžete jim?

Zadání soutěže: Vyrobte pro ANDĚLA zářivou hvězdu. Vše vyfoťte a pošlete nám do FP.

Trvání soutěže . Bleskovka na 5.12. od 10h - 12h (je to soutěž jen na 2 hodiny!!😅)

Výhra : 1x FP GLOBUS - Jednu nejpovedenější hvězdu vybereme a odměníme dárkem (GLOBUS od Fisher Price), který nám tu nechal Mikuláš 😍😇.
Vyhlášení výsledků - úterý 5.12. večer po 20hod

Tak tedy kamarádi, rodiče, děti .... Mikuláš se těší, že mu pomůžete a jeho ANDĚL bude večer zářit😇

Přeji vám mnoho zábavy, smíchu a radosti s dětmi. Doufám, že vás soutěž pobaví a budete mít krásnou atmosféru.
Míša🐭

Mikulášská soutěž - bleskovka na úterý. Přidáte se?Mikulášská soutěž - bleskovka na úterý. Přidáte se?
Strana
z4
dzannett
5. pro 2017
anetka1701
5. pro 2017

Zářivá hvězda by byla a náhradník za andílka kdyžtak taky :D Holky se s hvězdou fotit nehodlají - kdyžtak praj s čertovskejma rohama :D

kacakkv
5. pro 2017

Tak hvězdičku ještě tak nějak spáchala, ale "oblíknout si" ji zaboha nechtěla.🙂

dvorkada
5. pro 2017

Jee krásná soutěž a moc se takhle dopoledne hodí k zabavení syna,chudák je nemocný,tak se aspoň nenudil...😉

denitek
5. pro 2017

Míšo Va nám dáváte 😊 takze jeden fofr projekt 😊

Hvezdicka zariva spadla k nam domu
Rikam si komupak chybi? Komu?!
Uz je to jasne,
Fisher Price pise.
Andilku pro hvezku zaleť k nam domu! 😊⭐️

folklorina
5. pro 2017

Přidáváme také naši hvězdu. Děkujeme za hezkou soutěž.

germaine
5. pro 2017

Zdravím, deti ve skole a skolce. ..ale mám štěstí, protože včera jsme vyráběli zapichy na školní jarmark a myslím, ze tahle hvezdička se našemu triletakovi povedla😊

chocomorocco
5. pro 2017

Dcera je na prázdninách u babičky, tak mi pomáhal mladší syn. 🙂 Kostičky mi podával 🙂

mabi
5. pro 2017

posíláme nejzářivější hvězdičku po našem nemocném andílkovi🙂

zabicka30
5. pro 2017

Tak my to pojaly s dceruskou po svem... nasla jsem dřevěné knofliky a mala se je učila navlékat 🙂. Díky Vam jsme spolu stravily krasne dopoledne 🙂 Tady je nase netradicni a nevanocni hvězda 🙂

luca16
5. pro 2017

My ráno zdobily perníčky, tak posíláme jednu perníkovou hvězdičku a dopoledne jsme se vrhli na výrobu svíček ze včelího vosku. Tak kdyby měl andělíček zájem, vyříznu ze svíčky jednu hvězdičku a dám mu voňavou včeličkovou🙂

kuliocka17
5. pro 2017

Náš anděl je inovativní...je pokrokový a válcuje zaběhlé tradice...náš anděl, totiž nosí hvězdu na krku 😀 Tož anděli,jestli se vzneseš s touhle voňavou parádou , budeš fakt dobrej 👍😉

onlo
5. pro 2017

Naše hvězda vysypávaná pískem.

kolka357
5. pro 2017

Natálka s vyrobenou hvězdou na čele 😇

jarcca
5. pro 2017

A jelikož maminka neumí číst, tak vkládám fotečku, že na hvězdě pracujeme i po desáté! 😀

snany
5. pro 2017

Jsme se synem vyrobili andílkovi i s logem Mikuláše. Autíčko je FP. I na Mikuláši nevybarveném je FP. A svíčku na cestu, ať se jim vidí na cestu.

mandyn
5. pro 2017

Také jsme pro andílka jednu vyrobili😉

matty.
5. pro 2017

Maličká je ve školce tak aspon přidám fotku z lonska jak vyráběla vánoční hvězdičky ze škrobu

snany
5. pro 2017

Ještě jedna, do jednoho komentu mi špatně vkláda více fotek

loaper
5. pro 2017

Naše hvězdička 🙂

xmoni
5. pro 2017

Posíláme taky jednu novinovou hvězdu od nás 🙂

misssunday
5. pro 2017

My jsme andělovi s Verunkou vytvořili hvězdu provizorní 😁 Zrovna jsme tvořily věnec na dveře. Takže s materiálem na výrobu nebyl problém. Může si ji u nás kdykoliv vyzvednout. 😉
Budeme čekat....🌟⭐🌠🌟❇✨⭐

eva1987
5. pro 2017

Tady je náš andělíček a jeho hvězdička 🙂

atinkaa
5. pro 2017

My teraz narychlo len takto, kedze pre bambulky len idem smer skola a skolka ale mali by sme niekoho komu by sa Globus velmi hodil a pre koho by som si to velmi zelala, tak tu vkladam moje hviezdicky.

kamilanikola
5. pro 2017

Kdyby měla hvězda našeho anděla jméno, jmenovala by se Nikola podle našeho malého andílka.

claudie89
5. pro 2017

Mily andelicku, byli jsme se Stepankem na prochazce a uzreli jsme v dalce trpyt. Sli jsme bliz a uvideli tuto krasnou se hvezdu. Vim,ze hvezd na zem spadlych se nemam dotykat,proto jsme ti u ni zapalili hvezdnou svicku,at hvezdicku pro svuj dnesni vecer dobre najdes. Preji krasny mikulassky den. Katka a Stepanek

janiikas
5. pro 2017

hannicka32
5. pro 2017

Naše hvězda pro Andílka 🙂. Vyrábění nás moc bavilo a dcerka nedá hvězdičku z hlavy.
Všem dětem přejeme krásného Mikuláše 😉

sabri12
5. pro 2017

Taky ti zasíláme hvězdu 🙂

a_lex
5. pro 2017

Neum delat kolaz,nicmene posilam par fotek poctive prace mych deti 🙂 a hvezdicky pro andelicka s trochou fantazie 🙂

Strana
z4