Páteční soutěž - je to tady
Krásné ráno všem!🙂
Sluníčko nám svíti, to se nám to bude soutěžit! Těšíte se? Já ano.....moc mě to s Vámi baví!
VYHLAŠUJI SOUTĚŽ NA DNEŠNÍ DEN!!!!!!!
Zadání soutěže :Pokud byste si mohli vybrat jednu hračku od FISHER PRICE pro Vaše dítě - která to bude? A proč zrovna ona? Jaké by dostala od Vás či od dětí jméno a proč?
Výhry : 12 nejpodařenějších odpovědí odměníme TABLETEM od FISHER PRICE👏
Soutěžit můžete dnes celý den, tj. pátek 13.10. 2017 (do dnešní půlnoci)
Výherce vyhlásíme zítra tj. 14.10.2017 během dne.
Jinak připomínám, že nám stále běží celotýdenní soutěž😍.
Přeji krásný den, mnoho inspirace do soutěže 🐭
Míša

@maxpex tak tenhle Pejsek Vejsek mluví česky a je moc príma🙂.
posílám link na video🙂
Mam rada vzdelavaci hracky, ktere dite neco nauci a rozviji ho. Z tohoto duvodu bych si vybrala globus. Dcera na vsechno kulate rika balon. Takze pro nas by to byl globalon.
Syn hračky značky Fisher Price miluje a to tak, že jsme mu dokonce k druhým narozeninám nechali udělat dortík s motivem zvířátek Fisher Price 🙂 Nedávno zahlídl v obchodě globus, který ještě ve své široké sbírce nemá, a okamžitě se po něm začal sápat a volat "tuči, tuči", což v jeho mluvě znamená "točí, točí". A "točí, točí" proto, že jsem synovi řekla, že je to jmenuje glóbus, což má spojeno s klasickým otáčivým globusem, který má doma jeho dědeček a se kterým si rád hraje.
Pokud bych si mohla vybrat, tak by to byl mluvící pejsek. Původně jsme chtěli toho pejska, ale nesehnali ho takže by nám udělal radost 🙂 A určitě by se jmenoval Hafík, jako ten co máme doma 🙂
Dobrý večer, kdybychom si mohli vybrat, určitě bychom si přáli housenku code-a-pillar. Díky dnům s FP jsme se o ni dozvěděli a nejspíš napíšeme Ježíškovi :D. Anežka je ve věku, kdy si ráda hraje spolu s námi a housenka vypadá přesně jako ta pravá hračka, která by sbližovala dceru s tatínkem. Stoprocentně by bavila tatínka i naši malou. A co si budeme povídat - pro mě jako maminku je nejhezčí pohled na to, jak tatínek pečuje o své dítě - ať už jde o každodenní povinnosti nebo hraní si.
Housenka code a Pillar ta je super doma ji teda nemáme ale už jsem ji viděla v reklamě a dcerka jakmile ji viděla vzala plácačku začala ji plácat a s radostí vřískala 🙂(v létě jsme měli plný zuby komárů a much tak si to asi spojila s otravným hmyzem) urco by dostala název houska jelikož je pro naši dvouletou dceru těžký vyslovit housenka;)
Ještě jsem se tedy zeptala na jméno pro housenku. No tak by to byla Ája nebo "Jujča". :D
Klárce by se nejvíc líbil beatbo, jelikož si s ním může zazpívat a zatančit, protože tohle má strašně ráda, navíc by měla kamaráda se kterým by tyto aktivity mohla provádět a maminka by měla chvilku volnou a nemusela pořád vymýšlet nové kreace, zvlášť když tancovat neumí 🙂 Když ho viděla, říkala jéé, zajíc.
Byl by to prave tablet,protoze ze " smart stages" u nasi male ted zaziva druhou vlnu zajmu pejsek a stolecek,hrozne ji bavi reakce,ktera prichazi,kdyz neco udela a je ve veku,kdy to uz chape. Ted zrovna je v posteli,ze ktere se ozyva stridave noha-ruka-abeceda-pisnicky 😀 Jmeno od nas by dostal Ťapkátko a od male predpokladam neco jako ťapťap 🙂
U nas by to byl tablet, dcera ho miluje - rada prejizdi prstiky po displeji a zkousi co se stane. Bohuzel nas ji casto nepujcujem, prave ze strachu co se stane 🙂
Asi by mu rikala Baji - zatim moc nemouvi, ale takto oznacuje tablet a telefon 🙂
Fisher Price má všechny hračky skvělé ☺ Ale nás nejvíce oslovil tančící beat bo... Nejenže tancuje, zpívá, dá se s ním i hrát hry a vzdělávat.... A hlavně podporuje jejich fantazii.... ☺ No a říkali by jsme mu "robot" 😉
od FP vsechnoo :D ..ale nejvic si interaktivni stolecek ❤ ..mala vsemu co se da mackat s čudlíkama riká Píp .. takze je to jasna volba - hracky s cudlikama 😇
Pejsek pro nas by vyhrou byl,
Matyska by potesil.
Je to zvidavy kluk,
potesi ho kazdy zvuk.
Pejsek steka, mluvi,
Matej se jen culi.
Mekke darky mame radi,
s Pejskem budem kamaradi.
Na pejska si totiz radi hrajem,
haf haf stale opakujem.
Jmenem by byl Maxik,
jako souseduv psik.
Tak Maxi, sup sup domu,
at jsme brzy spolu 🙂
Syna by potesila housenka code-a-pillar. Reklamu na ni miluje. Tak budu muset setrit,aby ji mohl dostat k narozeninam pristi rok. A jmenovala by se Julie. Casto si zpivame pisnicky od Dady Patrasove (vzpominam na sve detstvi),a proto to jmeno 😉
@misa_fisherprice Je moc děkuji
Mame pejska a pocitac a pejsek (hafik) u nasi slecny rozhodne vede...kdyz ho dostala,byl ji pulrok..tak spis lezel v pokoji,ale nyni ji je 14,5m a jiz nekolik mesicu je to jeji kamarad...je krasny a nezny ji sledovat jak k nemu bezi,objima ho,nosi ho,sama si ho pusti a sama mu macka ruku (i nekolikrat za sebou dokud tam neni pisnicka co se ji libi) a kdyz ji reknu at mu da pusinku tak to udela a pak se zacne usmivat,ze ma dolicky ve tvarich 😀
Beat Boo ... mame doma tanecnici a obe deti jsou dost rytmicky 😊 takze jasna volba, aaaale housenka taky super 😋
Tak u nás by se teda uplatnil Beat Bo :D Holky po něm touží obě a to jsou už velké 🙂 Tak třeba ho dostane miminko a oni si s ním budou hrát taky 🙂
Máme doma dvě holčičky,
z hraček Fisher Price se jim rozšiřují zorničky.
Jedna ráda pořád měří,
jen vejdeme zpoza dveří.
Proto bych metr žabku volila,
a jménem Žofka pokřtila.
Mladší je ještě maličká,
pro tu by se hodila pejskova sestřička
a jmenovala by se Emička 🙂
Z nového katalogu rozhodně nemusím vybírat jen "jako", protože mě naprosto uchvátila Liška s aktivitami a příští týden už nám přijde objednaná z eshopu. A proč zrovna liška? Důvodu je určitě více a roli hraje i to, že u nás v rodině jsme na lišky ujetí - ne nadarmo strejdovi nikdo neřekne jinak než právě Liška 🙂 a z toho hrackoveho důvodu je to určitě proto, že se liška moc povedla designove, není kycovita a přitom stoprocentně zaujme, velké plus jsou pak různé zvuky, které vydává díky použití různých materiálů. Pořízena je pro našeho téměř půlročního synka, který ji určitě ještě dlouho neřekne jinak než "agu" "jeje" "bffff" či "hu", ale zeptala jsem se toho staršího, jak se bude jmenovat a ten říká, že to bude Amálka podle kamarádky ze školky, která má prý stejnou barvu vlasku a synovi se moc líbí.
Děkujeme za krásnou soutěž a přeji pohodový večer 🙂
Dobrý večer Míšo a tým Fisher Price,
kdybychom si mohli vybrat jedinou z hraček Fisher Price, byla by to určitě LIŠKA s aktivitami. Protože ...
Dne 15.4.2017 se narodila naše ELIŠKA a neřekneme ji jinak než LIŠKA. Čekali jsme totiž Honzíka, připravovali se na přirozený porod a Eliška si to zařídila po svém přímo královsky a nakonec císařovně....Od té doby ji nikdo jiný neřekne než LIŠKA, Lišák, Lištička, Elišák 🙂
A deka lesa od FisherPrice Lišku má a troufám si říct, že je to Elišky-Lišky nejoblíbenější hračka 🙂
A jak by se chytrá Liška jmenovala? Doma máme Elišku, tak Liška by byla určitě Lišák-Elišák 🙂
Posíláme ranní Eliščí kukuč 🙂 Pac a tlap. Krásný víkend všem!!!!Užívejte sluníčka <3
U nás by zabodovala housenka 🙂 když viděl video tak byl naprosto konsternován 🙂
Posledních 14 dní naše Madlenka (za 10 dní jí bude 1 rok) začne "tancovat" kdykoliv slyší jakoukoli melodii.. stačí i 2 tóny na piánku 🙂 Každý den si tak doma děláme diskotéku a tancujeme, co nám síly stačí. Jelikož je manžel hodně pracovně vytížený, hodil by se nám do party alespoň někdo třetí do naší taneční crew a tím nemůže být nikdo jiný než Beatbo.
Jelikož Madlenka zatím neumí mluvit a říká jen slabiky, říkali bychom mu familiárně "Bo" 🙂
u nás by si syn nejvíce vyhrál si vašimi mašinkami, už dokonce má ty v kovové verzi, které opravdu vydrží
Jelikož za pár měsíců očekáváme příchod druhé dcery, jmenuje se teď u nás všechno nové MIMI, takže jméno je jasné 🙂 ale nenajdu konkrétní hračku, ze které by naše Ella neměla radost a nechtěla ji, takže od prohlédnutí posledního čísla Maminky naprosto nutně potřebuje další chodítko a housenku - ani jednomu věkově neodpovídá, ale to jí nebrání si je pokaždé nalistovat a vysvětlovat mi, že to chce PUČI (půjčit/podat) 🙂 jako maminka mám jiné priority, takže za nejvhodnější hračku považuji nyní Pejskovu mluvící sestřičku a tablet na cestování autem, promiň broučku, ale určitě mi to ráda promineš 😘
Kdybychom si mohli vybrat hračku, bude to pejsek, Jonatán, ptz nas maly prcek je Jonášek🙂

Je hodně hraček, které se dceři líbí,např.globus,kterému dcera říká "globas"😀,nebo krásná pc housenka code-a-pillar,kterou voláme pillarka😉