Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Nejraději mám šaty a sukně. Cítím se v nich nejhezčí, nejvíc žensky. A jinak moc ráda chodím v kroji(slováckém)😉
Úplně miluji svou novou podzimní bundičku co jsem letis pořídila... Jinak bundy kupuju převážně v Kik a jsem nadšená z každé 😍😍👍
Nejraději mám tříčtvrteční kalhoty, jsou pohodlné a není v nich ani horko, ani zima ☺️
Chlupaté ponožky, které si s sebou vozím kamkoliv 😉
Kalhotky... dobře padnoucí... nikam nelezoucí... a právě z Kiku - říkám tomu - zahraniční kalhotky na český zadek 😉, a protože opravdu sedí, tak jsem si podle nich udělala i střih a občas ušiji vlastní 🙂 a fusekličky pro píďu ❤️
Rozhodně legíny.... mám jich hned několik a cítím se v nich naprosto pohodlně 🙂
Tak já mám asi nyní nejvíc oblíbený cardigan, který mě stál 25,- 🙂 a dělám v něm velkou parádu 🙂
Leopardí svetřík/šaty 😍 dá se nosit ke každé příležitosti
Jelikož mám 3 děti,tak nejraději nosím legíny. Jsou praktické a neškrtí. Navíc se k nim dá cokoliv kombinovat.
Delší černý svetr na knoflíky, který je už bohužel tak obnošený, že nyní je vhodný jen na zahradu. Kéž bych někde sehnala podobný 😊 A samozřejmě rifle 😁
Nejradeji nosím z kiku moje uzasnakove dvoulete dziny, bez nich ani ranu a také z kik modre triko asi tak tříleté 😍
U nás jednoznačně vedou legíny. Teď v chladnějším období používáme i místo punčocháčů. U holek ve školce dáme kalhoty a v šatně jen svléknou a jdou do třídy
Nejradši nosím šaty, k tomu pěkné punčochy a něco na krk 😊 můj nejlepší kousek je bílé květovane šaty se stuhou nad pasem a ve zbytku rozšířené do A, takže se dají nosit i v těhotenství 😊
Já mám ráda zavazovací kardigan. Když je chladněji zavážu , jinak krásně vlaje. A v těhotenství jsem bez něj nevycházela
Tepláky :D
Nejradeji a nejvic nosim leginy. Ted v chladnejsich dnech ve spojení s maxisvetrem.
Mám jeden teplý zimní svetr, který je můj nej něj něj. No a hned za ním se drží jedny upletove podzimní šaty, ty už nadelaly parády 🙂
Těžko říci 🤔. Asi legíny, skvělý to vynález 😂.
Dlouhý vzorovaný svetr, k tomu černé zateplené punčochy, kotníčkové boty a oblíbenou šálu 🙂 Do práce a na ven nejpohodlnější oblečení!
Dziny a tricko 😉
Rifle a botasky.
Nejvíce využíváný kousek v mém šatníku jsou asi klasika a to džíny. Ovšem během teplejších dnů, ráda vytáhnu sukni a připadám si jako dáma 😉
Nejraději nosím prstové ponožky. Jsou veselé a moje prsty si báječně lebedí každý ve svém "tunýlku".
Miluji šaty. Teď přichází nešatové období, na které se úplně nejvíc netěším. 😩
@klara_kik Já mám nejraději svou novou podzimní /zimní bundu. Né že by vzhledově vystupovala z davu, je ale úžasně pohodlná a praktická. Nejvíce si cením prostorných kapes, do kterých dáte to nejdůležitější - klíče, mobil, kapesníčky a nějaký ten halíř. Takže ráno po cestě do školky si užívám tu svobodu a volné ruce(no dobře, s malými dětmi je to trochu nadnesené 😃) a "táhnu" jen tři děti. Odpoledne už klasika kabelka velikosti příručního zavazadla a jakýkoliv outfit zanikne, protože jsem ověšená jako vánoční stromeček. Hezké věci mám ráda, ale praktické miluju 😃
Nejnošenější a i nejoblíbenější kousek jsou jednoznačně jeany a pak následují - v tomto období - teploučké ponožtičky. 😉

@klara_kik Miluju šaty - líbí se mi na nich, že je na sebe nahodím a jsem komplet parádně oblečená. A nejvíc miluju jedny svoje letní šaty, které jsem koupila v zimě na výprodejovém regálu za pár korun. 🌷