icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
olga_
22. říj 2018

@klara_kik Miluju šaty - líbí se mi na nich, že je na sebe nahodím a jsem komplet parádně oblečená. A nejvíc miluju jedny svoje letní šaty, které jsem koupila v zimě na výprodejovém regálu za pár korun. 🌷

rubika
22. říj 2018

Nejraději mám šaty a sukně. Cítím se v nich nejhezčí, nejvíc žensky. A jinak moc ráda chodím v kroji(slováckém)😉

sona1212
22. říj 2018

Úplně miluji svou novou podzimní bundičku co jsem letis pořídila... Jinak bundy kupuju převážně v Kik a jsem nadšená z každé 😍😍👍

janapol29
22. říj 2018

Nejraději mám tříčtvrteční kalhoty, jsou pohodlné a není v nich ani horko, ani zima ☺️

pitrsova
22. říj 2018

@klara_kik Nedám dopustit na rifle a taky je nosím nejraději 🙂 Řekla bych,že se dají nosit ke všemu ;)

articstar
22. říj 2018

Chlupaté ponožky, které si s sebou vozím kamkoliv 😉

kotrmon
22. říj 2018

Kalhotky... dobře padnoucí... nikam nelezoucí... a právě z Kiku - říkám tomu - zahraniční kalhotky na český zadek 😉, a protože opravdu sedí, tak jsem si podle nich udělala i střih a občas ušiji vlastní 🙂 a fusekličky pro píďu ❤️

romca1501
23. říj 2018

Rozhodně legíny.... mám jich hned několik a cítím se v nich naprosto pohodlně 🙂

ptlula
23. říj 2018

Tak já mám asi nyní nejvíc oblíbený cardigan, který mě stál 25,- 🙂 a dělám v něm velkou parádu 🙂

jitulien
23. říj 2018

Leopardí svetřík/šaty 😍 dá se nosit ke každé příležitosti

katyma84
23. říj 2018

Jelikož mám 3 děti,tak nejraději nosím legíny. Jsou praktické a neškrtí. Navíc se k nim dá cokoliv kombinovat.

katyva
23. říj 2018

Delší černý svetr na knoflíky, který je už bohužel tak obnošený, že nyní je vhodný jen na zahradu. Kéž bych někde sehnala podobný 😊 A samozřejmě rifle 😁

renuliena
23. říj 2018

Nejradeji nosím z kiku moje uzasnakove dvoulete dziny, bez nich ani ranu a také z kik modre triko asi tak tříleté 😍

sasbu
23. říj 2018

U nás jednoznačně vedou legíny. Teď v chladnějším období používáme i místo punčocháčů. U holek ve školce dáme kalhoty a v šatně jen svléknou a jdou do třídy

rendlik86
23. říj 2018

Nejradši nosím šaty, k tomu pěkné punčochy a něco na krk 😊 můj nejlepší kousek je bílé květovane šaty se stuhou nad pasem a ve zbytku rozšířené do A, takže se dají nosit i v těhotenství 😊

kkaatte
23. říj 2018

Já mám ráda zavazovací kardigan. Když je chladněji zavážu , jinak krásně vlaje. A v těhotenství jsem bez něj nevycházela

verval
23. říj 2018

Tepláky :D

cattus
23. říj 2018

Nejradeji a nejvic nosim leginy. Ted v chladnejsich dnech ve spojení s maxisvetrem.

caffelatte1
23. říj 2018

Mám jeden teplý zimní svetr, který je můj nej něj něj. No a hned za ním se drží jedny upletove podzimní šaty, ty už nadelaly parády 🙂

neria55
23. říj 2018

Těžko říci 🤔. Asi legíny, skvělý to vynález 😂.

sistersss
23. říj 2018

Dlouhý vzorovaný svetr, k tomu černé zateplené punčochy, kotníčkové boty a oblíbenou šálu 🙂 Do práce a na ven nejpohodlnější oblečení!

skyvik
23. říj 2018

Dziny a tricko 😉

klea81
23. říj 2018

Rifle a botasky.

be.rus.ka
23. říj 2018

Nejvíce využíváný kousek v mém šatníku jsou asi klasika a to džíny. Ovšem během teplejších dnů, ráda vytáhnu sukni a připadám si jako dáma 😉

vev3rka
23. říj 2018

@klara_kik jelikož jsem teď na rodičovské, tak nosím nejraději volné a pohodlné tepláky 🙂

evenska1
23. říj 2018

Nejraději nosím prstové ponožky. Jsou veselé a moje prsty si báječně lebedí každý ve svém "tunýlku".

tratatundra
23. říj 2018

Miluji šaty. Teď přichází nešatové období, na které se úplně nejvíc netěším. 😩

a_nnysek
23. říj 2018

@klara_kik Já mám nejraději svou novou podzimní /zimní bundu. Né že by vzhledově vystupovala z davu, je ale úžasně pohodlná a praktická. Nejvíce si cením prostorných kapes, do kterých dáte to nejdůležitější - klíče, mobil, kapesníčky a nějaký ten halíř. Takže ráno po cestě do školky si užívám tu svobodu a volné ruce(no dobře, s malými dětmi je to trochu nadnesené 😃) a "táhnu" jen tři děti. Odpoledne už klasika kabelka velikosti příručního zavazadla a jakýkoliv outfit zanikne, protože jsem ověšená jako vánoční stromeček. Hezké věci mám ráda, ale praktické miluju 😃

janulkovka
23. říj 2018

Nejnošenější a i nejoblíbenější kousek jsou jednoznačně jeany a pak následují - v tomto období - teploučké ponožtičky. 😉

Strana