icon

Soutěž: Máte doma domácího mazlíčka?

klara_kik
Moderátor
24. říj 2018

Zdravím děvčata!

Když jde o domácí mazlíčky, tak se prý lidé dělí na milovníky koček a příznivce psů. Do jaké skupiny patříte vy? Já se přiznám, že se nepřikláním ani na jednu stranu. Kočky jsou elegantní stvoření, ale mají svou hlavu. A pes je prý nejvěrnější přítel člověka. Já ale zkrátka miluju kočky i pejsky :D. Neumím si mezi nimi vybrat.

V poslední době jsem zaznamenala trend oblečků pro pejsky. Co na to říkáte? Nejzajímavější odpovědi odměníme třemi poukázkami v celkové hodnotě 750 Kč. Už se na ně těším!

Hezký den,
Klára

Soutěž: Máte doma domácího mazlíčka?
Strana
z7
bimmka
24. říj 2018

Kromě máme ještě žáby a chameleony. A co se týče trendu, Bohužel spousta lidí dělá ze psů děti, což pochybuju, že je nadšený z oblečku v sukni. Ale funkční oblek proti povětrnostím podmínkám pro psy žijící v bytě je ovšem jiná kategorie a s tím plně souhlasím. Zvlášť pro psy bez podsady.

majka20201
24. říj 2018

Oblečky na zvířata je děs běs....

sticker
anetka1701
24. říj 2018

Funkční oblečky pro psy jsou super! Naše staré psí babičky oblečky nosili několik let - a to ještě v době, kdy to ještě nebylo v modě a oblečky jim tenkrát šila moje máma. To už je skoro 16 let 🙂

petronellarikov
24. říj 2018

Já se tedy do žádné skupiny neřadím 🙂 Raději bych domů chameleona či hada 🙂 Oblečky pro psy neřeším stejně jako samotné psy..

pampsi
24. říj 2018

My máme doma zvířátka moc rádi. Venku máme slepice, králíky a hlavně fenku leonbergera, která roztomile slintá na balkonové dveře a závidí kočičce, že se může rozvalovat na gauči. Jsou to naši miláčci a snažíme se jim věnovat stejnou pozornost, aby na sebe nežárlily 😉

borole
24. říj 2018

Mám ráda všechny 4 nohá zvířátka 😊nejvíce asi kozenky, ovečky, kočky a top jsou u me psi 😊 máme dvě fenečky, holky naše a ty bych nedala ani za všechny peníze světa. Jsou to naše modelky a vyžívají se v nošení háracích kalhůtek 😁😊 obleček zatím žádný nemáme, ale určitě by nám slušel. Jsou to mazlinky a pomáhají i babušce, které již neslouží nohy a pamět, ale díky našim holkám je každý den snesitelnější 😊 přikládám včerejší foto 😉😊

kh
24. říj 2018

Mame kocoura, ale chteli bychom i pejska. Oblecky mi prijdou spise modni zalezitost, ale co mne dnes zaujalo, byla ochrana usi u pejska z utulku. Takova celenka s placackami. A u nemocných nebo slabych pejsku to chápu.

newmom17
24. říj 2018

Já jsem příznivcem psů, z koček mám z nějakého nepochopitelného důvodu strach, nemůžu se dívat ani na "Catwoman", aniž by se mi nežily chlupy na zádech 🤷😀 Oblečky pro psy? No, upřímně, někdy, když vidím šíleně nahastrošeného psa, s chutí bych obleček vzala a navlékla majiteli 😂Pokud jde o funkční ochranu určitých plemen psů, tak ještě budiž, ale když vidím dobrmana v kiltu a baretu, už užsi predstavuji, jak ke mně mluví, ba co víc vystupujícího ve skotském mužském sboru 😂Já mám prostě bujnou fantazii, ale navzdory ní mám zvířata zafixována jako zvířata a ne maškarní příšery 🤷😀

sitemaka
24. říj 2018

Zzatím vlastního psa nemáme a až jednou budeme mít,nebude to pes,který bude mít svou skřín 😂ale máma měla čivavu a ta měla slušnou zásobičku 😂když tenhle pes si o to i říká,aby měl 😂

nikkki
24. říj 2018

Psí oblečky pro vyšlechtilé pidi psíky se mi líbí a určitě v případě zimního období plní svoji funkci. U ostatních psů mi to přijde divné a směšné.

tadeasek2016
24. říj 2018

Jsem pejskomilka, můj chlap taky, on by chtěl pštrosa, já bych ráda koníka, no a jediný, co doma máme, je králík...😊 Jo a ten obleky opravdu nosit nechce...😆

paperilla
24. říj 2018

Ven? V tomhle počasí? Hmmmmm, tak to asi neklapne 😀

nikyta159
24. říj 2018

Já patřím na stranu těch, kteří mají radši psy. Kočky mi přijdou hrozně falešné. Ale kdybych doma nějakou měla, třeba bych změnila názor. Co se týká oblečků na psy, tak občas koukám, co lidi jeste nevymyslí. Chápu jeste, když někdo da pejskovi obleček, aby ho ochránil před zimou. Nechápu ale, proč někdo obléká své psy jako módní trendy.

luckamb
24. říj 2018

Tak my máme doma mopsika, kdysi jsme měli voriska z utulku a obleček nikdy žádný. Zkracovali jsme procházky a šlo to i bez něj. Teď k tomu máme tři kočičky. Třetí jsme si přivezli letos v létě z dovolené, protože byla evidentně po úrazu a v kempu by nepřežila. Je to mazlík, ale obleček taky nechystam.
A co mám radši? Těžko říct, jsme s mužem takový dva záchranáři (on ještě víc než já) a když bude potřebovat pomoct slon, myslím že můj drahý ho vezme domů, aby netrpěl. Jednou mi takhle přinesl domů tři akvarijní ryby, že je někdo chtěl spláchnout do WC. Koupili jsme akvárium, filtry atd. a nakonec je sežral kocour 🤣🤣🤣
Takže pes nebo kočka, je to fuk. Hlavně se modlím ať v příkopě mezi Prahou a Mladou Boleslaví neleží krokodýl se zraněnou packou. To už bych fakt nedala 🤣

petramoravcova
24. říj 2018

Nedávno nám pejsek umřel a bez něj to není doma ono ☹ už se těším, až budeme mít nového (asi až na jaře)...

janca15l
24. říj 2018

Ja miluji psy vic nez kocky. Kocky jsou falesne narozdil od pejsku. Podle me jsou oblecky uzitecne u pejsku, kterym by byla zima. Ale jinak se mi to nelibi stejne jako se mi nelibi, kdyz nekdo krmi psa sladkostmi, zmrzlinou apod.

joannah13
24. říj 2018

Dřív jsem chtěla snad vše, do se hýbe 😀 ale co mám děti, tak nechci žádné zvíře. Chodí k nám na zahrádku kočka, která si prostě vytipovala místo na své potřeby přímo vedle hraček dětí a tak na kočku vždy naběhnutí s koštětem. A pejsek by byl u nás fakt chudák, když vidím, jak se kluci chovají k hráčkám, tak pro bezpečnost zvířat, raději žádné nechceme 😀

amoretspes
24. říj 2018

Máme venkovního (sklepního) kocoura,je to úžasný mazel.A doma máme skvělého potkanka,kterého moc rád krmí můj 1,5 roční syn.A u maminy mám kočičku,nejúžasnější a nejhodnější od malinká naučenou co může a nesmí,je mazlinka,jmenuje se Bellinka (foto).

kafecko
24. říj 2018

Doma kočku ani pejska nemám. Nějak nemám odvahu si pořídit dalšího člena rodiny. Asi by bylo chuďátko, děcka by ho tahali. A pak by bylo vystresované a pak by se jen schovávalo před dětmi. Obojí mám ráda . Oblečky pro malinké pejsky na zimu se mi líbí. Aspoň se tak neklepou zimou..

semmi
24. říj 2018

Já miluju vlky. Nevím proč, ale už jako malou mě vlci přitahovali. 😕 Kočky moc v oblibě nemám vzhledem k jejich povahové stránce. Přijdou mi nestálè a že za kus žvance by zaprodaly i svého pàna. 😂 I když teď si me sympatie ziskaly kocky Sphynx. Z těch vyzařuje jakési tajemno. A co se týče oblecku na zvirata. Za mě proc ne. Obzvláště ti nahati pejsci určitě na zimu něco potřebují. Razim heslo vseho s mírou. Takže nějaký vkusny svetirek, proc ne... 👌

jezz1e
24. říj 2018

Jsem spíš pejskař, ale mám ráda i kočky. Obleček má určitě své opodstatnění u malých/starých/nemocných pejsků nebo prostě do zimy. Čistě "módní" oblečky moc nechápu. Na fotce můj minulý pes při přejezdu Laponska na běžkách, druhá fotka je ze zimního vandru na Kokořínsku (v noci bylo -13 st).

mirtha
24. říj 2018

Máme doma pejska Jerýska. On je opravdový talent pokadit si celej zadek. A toto výsadní právo z celé rodiny mám při venčení Jerýska především já. Když jsem žila v Praze a pravidelně jezdila domů, měl pro mě Jerýsek vždy přichystanou nějakou voňavou libůstku. Jeho oblíbeným bylo trhat a žrát takový ten uzel z provázku, aby druhý den, když se snažil vykadit, mu visely ze zadku provázky omotaný hovínkama. Čuměl jak půl prdele z křoví. Ani za nic mu to nešlo vytlačit a vždycky jsem mu musela jít asistovat. Navlíct si pytlík na ruku a hovínko na šnůrce mu ze zadku vytáhnout. Další, čemu já osobně říkám je takzvané ,,hovno ve skluzu." Určitě to někteří pejskaři budou znát, když chce pejsek dát na obdiv své veledílo a začne se při kadění štelovat jakoby do kopečka, aby bobek dopadl nejlépe na nějaké vyvýšené místo jako je kámen, kmen stromu nebo keř. Jenže to by nesměl být Jery, který má pod zadkem srst, jehož délka se rovná poctivému mikádu a tudíž veškérá jeho snaha končí v těhto oblastech a poté povinnou sprchou. No a v neposlední řadě, když si jde klasicky ukáknout a nemá hovínko ještě celé odpadlé a tu ho napadne, že začne sáňkovat, aby se pěkně poškrábal a také si rozetřel pořádně zbytek hovna po celým zadku. A zase ta sprcha. Asi mi tím chtěl dát najevo, co si o mém dočasném pobytu v Praze myslí. Takže asi tak 🙂

zanolkamanolka
24. říj 2018

Ja mam radeji pejsky, jsou to opravdovi pratele cloveka. Kocky jsou podle me falesne a vypocitave 😀 no a oblecky pro tyto domaci mazlicky mi prijdou jako docela velky ulet...

esterka610
24. říj 2018

Mám doma jen útulkáře- dvě čubiny a kočku. Upřímně přiznám, že psi mám radši, kočka je spíš venku a loví myši. Oblečky nepoužíváme, naše holky jsou venkovský a myslím si, že by za plotem vypadali blbě. 😀 ale jinak spí v posteli, užívají si to, co jim v začátku jejich života. Rituška byla dokonce na Primě, když byla reportáž o týraných pejsích, které zachránili z domu hrůzy. Máme televizní hvězdu. 😀

vitezove
24. říj 2018

@klara_kik Miluju oboje. Celý život jsem vyrůstala s kočkama. Doma jsme měli minimálně jednu, resp. jednu jsme měli jen pár let a pak už jsme měli vždy dvě nebo tři. Byly jsme fakt kočičí rodina, naši nemají rádi psi. Bývalý měl pejska a pak jsme si pořídili z útulku jednoho společného. Můj manžel je bohužel na kočky alergický, takže kočičku doma mít nemůžeme. Ale máme 2 pejsky a milujeme je strašně. Kočky jsou úžasné a nejsou tak náročné. Teď mám ale raději pejsky, protože jsou prostě moji a mám je doma. Milujou mě, chodí za mnou všude. Jsou to neskutečně veselý parťáci a vždycky mě podrží. Večer se mezi nás nasoukají do postele. Nedokážu si představit život bez nich a hrozně se těším, až budeme mít děti a oni budou vyrůstat s našimi pejsky. Oni jsou naše rodina.

lucanedvedova
24. říj 2018

Máme 3 psi - shih-tzu (stříhaný), český strakatý pes a NKO. Oblečky pro ně máme, ale ne z "módních" důvodů, ale v zimě, když se jde na výšlap nebo na cvičák a je zima, tak je vyfasují. Za mě oblečky ano, ale z praktických důvodů 🙂 Kočky mi nevadí, ale doma bych je nechtěla, stačí ty co nám běhají po zahradě. Navíc je z nich doma mooooooooooře chlupů - přijde mi, že ze psů to není tak strašně.

pouzarovaj
24. říj 2018

Jsem ráda, že nemusím oblečky pro psy řešit, protože máme doma dva pejsky, kteří jsou pořádně chlupatí a asi by se ani do žádného nevešli :D. Chápu ale, že pro některá plemena je v zimě obleček nutností. Jako estetický doplněk je neuznávám. Naše psiska jsou krásná i bez oblečku 🙂.

petkasadelkou
24. říj 2018

My máme doma dvouročního yorkšíra Montyho. Když jsem byla malá, tak jsme většinou měli kočku, neboť jsme bydleli na vesnici a kočka byla venku. Poté jsem ti v pubertálním věku pořídila do pokojíku potkana a křečíky. Když jsem se poté odstěhovala, pořídili jsme si s přítelem psa. Ten nám bohužel dlouho nevydržel. Týden před porodem nám zemřel. Dva roky jsme byli bez zvířata a poté, když dceři byly dva, koupili jsme opět psa - nyní našeho Montyho. Teď jsme o víkendu navštívili dědu, který si pořídil kotě. Hrozně jsme se s dcerou na něj těšili. A jak to dopadlo? Dcera pošrkábaná a já najednou alergie na kočky - prskala jsem a smrkala. Monty kočku proháněl 😀

rmarci
24. říj 2018

MAME KOCKU I PSA a do zadnych silenyhc oblecku je neoblekame, jsou to zvirata maji srst jsou uzpusobeny ziti venku,ane aby si z nich nekdo delal hracky...

panihk
24. říj 2018

My nemáme kočku ani psa, ale K. si moc přeje k narozeninám rybičky, tak to jí asi splníme. 🙂 Už jsme je dřív měli, ale pak jsme akvárko zrušili.

Strana
z7