SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

Naše Victorka miluje zvířátka všeho druhu. Mezi TOP se řadí náš hafan Marley, zakrslý králík Hopík , Kocour Djinx a všechna zvířata ,která ve vesnici potkáme . Měla období KOKO (slepic),ted to jsou kravičky a králíčci -) A v legu má ráda ovečku, kolouška,veverku a pejska ;)
U nás je nejoblíbenější zvířátko ovečka, byla to první, které dokázala pojmenovat a bez ní nemůžeme z domu
u nás je nejoblíbenější u mladšího syna míša Píša, dostal ho k prvním narozeninám, je to plyšový medvídek. Za pár dní bude mít narozeniny druhé, tak jsem zvědavá, zda mu udělá radost i lego Duplo Moje první farma. Starší syn má rád pejsky v jakékoliv podobě a s jedním plyšovým také spinká.
U nás je nejoblíbenější panda- máme rovnou tři stejné plyšáky( do postýlky, do auta a k babičče). Nejdříve panda nosila plenku, teď je zas kamarádkou při jídle a samozřejmě na spinkání. Dcerka má spoustu oblíbených hraček, ale panda stále vede!! Zalíbila se jí hned o 1. vánocích, kdy jí dostala, to bylo dcerce okolo půl roku.
Honzík má rád snad všechna zvířátka, co kdy někde viděl. Na procházce běhá manžel po louce a chytá mu slepýše a ještěrky, motýli a kobylky, společně jim udělají nyny a pustí je. Chodíme krmit kačenky na řeku a ryby do rybníku. Na farmě Honzíka zaujaly ovečky a kozy a ač jsem dávala pozor, stejně ho jedna koza lehce kousla (myslela si, že má listí v ruce), bylo trochu slz a hned ji hladil a krmil dál. V ZOO nechtěl ťapkat, jen se vozit a ukazoval a volat: "Tady" a smál se na zvířátka.
Nejraději má možná pejsky a kočičky, se kterými se často setkává. Prarodičů pejsek je starší a děti si drží od těla, ale od Honzíka se nechá hladit a sem tam jej olízne.
Jen pavoučky chodí ukazovat a pak chce, abychom je vyhodili oknem. Nechce je doma. Rád kouká na Včelí medvídky a v jednom dílu pavouk uvězní Čmeldu. Možná proto pavoučci nejsou oblíbení.
Z lega máme zatím Můj první náklaďák a momentálně jídlo vozí kočička. K Vánocům bychom rádi právě pořídili Cestu kolem světa nebo Velká farma.
z živých zvířátek u nás vedou rybičky, manžel je vášnivý akvarista, tak mu starší dcerka pomáha rybičky krmit, čistit, přesazovat kytky... pak jsou to opičky - její oblíbená hra - máma je orangutan, táta gorila, lucinka lemur a zuzinka makak 🙂 z postaviček lega jsou to zvířátka "myšky" minnie a micky 🙂 🙂 ale z věkem se to hodně mění, nejvíce by aktuálně chtěla lego postavičky surikaty a lemura, tak až se někdy objeví tak určitě pořídíme jestli už v té době nebude duplu odrostlá🙂
To jsou moji kamarádi,
co si se mnou doma hrají a ty já mám rád!
Psík Fík, králíček Pavlíček, kočička Zdenička, papoušek Venoušek.
Není však nad krokodýla, který na mě z rohu zírá!
Zelený je celičký a spí vedle ledničky !
Zvířátka má milovaná, vyhrajem ty kostičky?
Daniel 4 roky (s mamkou 🙂 )
U nás je nejoblíbenějším zvířátkem kačenka. Vždycky se malému líbily a zůstalo mu to doteď. Kam se u nás podíváte tam kačku najdete ať už je to obrázek, plyšová kačka, háčkovaná nebo gumová. Na živý se chodíme dívat ven a to je teprve něco. Kdyby mohl, tak za nima skočí i do vody 😀 A abych nezapomněla, první zvířátko, které uměl napodobit byla kačka. Kač, kač ... 🙂
U staršího nejvíc jedou kočičky, u mladšího jsou to medvídci (což ani nevím, zda má Lego v nabídce).
Amalka zviratka zboznuje, vsechny by hned mazlila a zadneho se neboji. Mimo pejsku a kocicek miluje sveho plysoveho tygrika a soba, ktere tahame vsude sebou a to i na malou prochazku... 😊
Hezký den u nás je jednoznačně nejoblíbenější krůta (máme ji v knížce na statku) a tatínek byl nesmírně hrdej že naši dcerku v roce a půl naučil poznávat krůtu a dělat hudry hudry. Když jsme byli v zoo tak ji dcera poznala a hned dělala hudry hudry, nevím kdo v ten okamžik byl rozzářenější jestli dcera nebo tatínek. Prostě okamžik, na který se nezapomíná ♥
U nás jsou oblíbená dvě zvířátka 🙂 Prvním je naše kočička Megi. Bez té se skoro nechodí jíst ani spát 🙂 Dvouletá dcerka ji miluje a i kočka je na ni velice fixovaná už od narození. Jakmile slyší její brekot, okamžitě je u ní. Druhým zvířátkem je žirafa, kvůli svému dlouhému krku 🙂
Nejoblíbenější je u nás ga ga - kačenka kterou má náš prcek ((14měsíců), namalovanou na stěně v pokojíčku a momentálně se mu začíná líbit ha há - koníček 🙂
Dcera má nejoblíbenější zvířátka pejsky, které má babička. Velice ji baví pozorovat je jak spolu dovádí a aportují. Jak je spatří má hned pusu od ucha k uchu 😊
U naší slečny vede koník a u staršího velryba, ale tu nemá, takže jen na ní kouká aspoň v pohádce. Jinak asi každý zvíře na který se dá někdo posadit. Na slonovi vozí kočku, tak nikdo nepřijde ke škodě 🙂
U nás vede koník... nejlepší koníci jsou mamka s tatkou. jako asi každé dítě, náš Štěpán miluje nošení na ramenou a popohani nás pokřikem ,,hyjooo" 🙂. Naopak nejméně oblíbené zvířátko je u nás ovečka... beceni je asi nejhorší zvuk na světě
První odpověď, která mi vyvstala na paměti byl jednoznačně tvor jménem "Mimoň" 😀 ten je u nás nejoblíbenější, jelikož ale nevím, zda se dá toto stvoření považovat za zvíře ... vím na 100% jaké zvířátko u nás vede ... jsou to kravičky a býčci. Hned vysvětlím proč. Tchýně a tchán dělají v kravíně a JZD a tchýně se stará o kravičky s telátky. Náš nejmladší k nim jezdí na víkend a protože mají práci hned za domem, tak neexistuje, aby se nešlo zkontrolovat vše do práce. Má tak z první ruky krávy, plemenné býky a čerstvě narozená telátka, kterým může přidržovat flašku s mlékem. A aby toho nebylo málo, mají ještě doma sví hospodářství a tam prasátka, jedna zrovna před 14 dny přivedla na svět 6 malých růžových selátek, kterým jak vždy říká dělá "ňiňi" 🙂 a pak ještě býčka jménem Toník. Proto je naše odpověď dozajista Kravička a Býček a přikládám fotky místo slibů, jak si náš malý Damiánek v 1 roce hladí ochočeného, plemenného býčka Kubu.
Adámkovo nejoblíbenější zvířátko je žirafa. Doma má malou plyšovou se kterou spinká a chodí do školky. Stala se jeho nejoblíbenější proto, že když jsme Adámka učili spinkat v pokojíčku, stala se jeho parťákem k usínání a Adámkovi tak nemuselo být líto, že je v posteli sám. Od té doby bez žirafy ani ránu.
U nás je nej zvířátko žralok 😀 pro vysvětlení 😀 Kuba je trošku nejedlík a tak jednou při protestech u večeře, se manžel začal schovávat za stůl a dělat "žraloka" 🙂 a kdyby někdo nevěděl, jak dělá žralok 😀 tak je to jako ve filmu Čelisti 😀 a náš Kuba to věrně napodobuje 😍 a nově máme žraloky i na papučkách 😀
Samík má zvieratká rád od malého mala, s jedným i vyrastá - s našou fenkou Bobou sú nerozlučná dvojka, je to jeho "veľká ségra" 🙂 okrem nej sú v obľube všetky "dedinské" zvieratá u babičky, ale taktiež i želvy a ryby z rybníčku v neďalekej kaviarni. Pravidelne navštevujeme i zoo, tam je hlavný favorit slon (páči sa mu jeho chobot) a opice (fascinuje ho, ako skáču z konára na konár). Dúfam, že mu jeho láska ku zvieratám vydrží i do dospelosti a zvierat si bude vážiť a ochraňovať ich...
Ježeček, to je naše nejoblíbenější zvířátko. Prcek má rád toho od krtečka a tak se to postupně nabalilo, že sháníme večičky, oblečky a tak, kde jsou ježci.
u nás vede pes a potom když jdeme na vycházku nesmíme minout plakát se zajícem 😀 u něho dokáže celkem dlouho stát a volat " micí "😅
Pro nás je nejoblíbenější pejsek a kočka.
Obě zvířátka máme doma, takže jsou to velcí kamarádi a ráda a velmi často na ně dcera volá jejich jmény a krmí je tím, co jí zrovna ona 🙂
U nás vedou mouchy a jejich honění a ,,plácání ", dceři je 15 měsíců, děláme srandu a říkamne jí ,, Nela zabíječka much" 🙂 zatím jsou mouchy rychlejší. Další oblíbené zvířátko je její od miminka mazlík lední medvěd, kterému říká Bibi. Z těch živých vedou koně, na které se chodíme denně dívat na konci naší ulice.
Nejoblíbenějším lego zvířátkem je pejsek, kterému chybí jedna noha... Nožičku mu ukousl náš pes a můj syn měl o novou zábavu postaráno. Odváží nemocného lego pejska lego sanitkou do lego nemocnice. Od te doby ma pejskem na noze nalepenou náplast🙂
Tučňáci jsou prostě top. Děti si je zamilovali, když jsme byli v ZOO a viděli je skákat do vody.
Tak u mého syna momentálně vede panda. Asi proto, že se panda nedávno naučil vyslovit a ta fascinace umět něco pojmenovat je momentálně obrovská. Tak předpokládám, že s rozvojem řeči, se budou oblíbená zvířátka rychle měnit 🙂 A navíc jednu tatínek vystřelil na pouti tak není co řešit 🙂

Dobry den, krása lega spočívá v jeho funkčnosti a v nespočetných variacích skladby....co naše holky oceňuji každej den při skládání kominku a zvířátek.....bohuzel hodně kocek zatím nemáme....tak ze o to málo musí nějak "poprat". Holky 2r a 4r milují našeho pejska Ozzyho i sousedovic kočičky....ich naj zvířátko je "ja chcem všechny zvířátka doma"- teda hlavně ty malé s koziskem. 🙂 No aspoň ze na výstavě lega byli hodné.....lego jsme jím sice koupit nemohli ....no zmrzka a balónky byly taky fajn ;)