icon

SOUTĚŽ: Který přípravek máte z řady Linola nejraději a proč?

simi_linola
14. led 2016

Podělte se s námi o to, který Linola přípravek máte nejraději a jednoho z vás odměníme novinkou v řadě Linola - krémem na ruce Linola Hand.

SOUTĚŽ: Který přípravek máte z řady Linola nejraději a proč?
Strana
z4
sedmiteckas
16. led 2016

Mám ráda Linola Fett Olbald - olejíček do vany, a to hlavně kvůli dceři, které krásně promašťuje pokožku a přitom není mastný tak, že by od něho bylo vše mastné (povlečení, oblečení atd.).
Donedávna jsem značku Linola vůbec neznala, poznala jsem ji a odzkoušela, až mi ji pediatrička předepsala pro dceru, která má hodně suchou pokožku. A opravdu spokojenost. Ráda proto vyzkouším i další Linola přípravky 🙂

pavlak5
16. led 2016

Olej do koupele milujeme vsichni 🙂

annapans
16. led 2016

U nás jednoznačně Linola Fett Ölbad. Bez ní by byl synův atopický ekzém naprosto nezvladatelný.

simijj
16. led 2016

Linola je opravdu nejlepší 🙂 u nas vede sampon a koupel 🙂

marikura
16. led 2016

Neeeeeeeeeeej je olej 😉

zuzapra
16. led 2016

Olej do koupele a šampon.

ttatanka
16. led 2016

Včera jsem koupila linolu fett krém, malému se udělal ze zimy ekzém, tak promazavam. Doufám že pomůže.

twoangels
16. led 2016

Olej do koupele, milujeme ho od příjezdu z porodnice.

maceek
16. led 2016

Linola krém (bílo-černá krabička i tuba), bohužel jej nikde už půl roku nemohu sehnat. On se již nevyrábí ?

sosama
16. led 2016

Za mě a mojí malou dcerku určitě ŠAMPON Linola, je perfektní, používáme ho obě a moc nám oběma už dlouho vyhovuje 🙂 😉 😵 Neobsahuje žádné barviva, parfémy je tedy vhodný i pro všechny miminka, je šetrný. Mám po něm krásně lesklý vlasy 😵

ladik1
17. led 2016

Od malička používáme pro obě děti Linolu do koupele. Vždycky když dojde e nestihneme ji hned koupit, tak se dětem vrátí vysušená kůže a ekzem... takže u nás je to skoro nutnost§ 😀

lucie8058
17. led 2016

Dobrý den,mám dvě děti a obě jsou ekzematici strašně dlouho jsme hledali přípravek který nám bude vyhovovat a už 6 let používáme linola olej do koupele a linola fett a musím říct že bych neměnila za nic na světě 🙂

tichackova
17. led 2016

Olej do koupele je bezva a chystam se vyzkouset i sampon 🙂

ta_kacka
17. led 2016

tak ja s Linolou nemam prakticky zadne zkusenosti, ale na zaklade dnu s Linola jsem u kamaradky vyzkousela linola face a teda ten byl super, ona mi doporucovala i krem na ruce, sampon, tak doufam, ze je vyzkousim 🙂

cb
17. led 2016

Olej do koupele a pouzivame ho cela rodina,i babicka ;)

janicka1424
17. led 2016

olej do vany dceři pomaha úři atopic.ekzému 🙂

jednaholka
17. led 2016

Mame krem na oblicej a je uzasny a navic krasne voni. Dcerce pomohl, kdyz se ji jako miminku udelal ekzem na tvarickach 🙂

markysek2
17. led 2016

za mě linola lotion ...krásně voní a dobře se z ní maže ...měla jsem možnost jen vyzkoušet (švagrová používá denně) při návštěvě, kdy jsem zapoměla mazání pro dcerku , ale od dalšího používání mě odradila cena, když běžný nám zcela stačí, ale už se chystám pro svůj vlastní linola šampon pro syna 😀

maribea
17. led 2016

U nás vede Linola Fett Ölbad 🙂 Synovi zahnala ošklivou seboreu, dcerce pomáhá s ekzémem 🙂 Syn si zvykl na tu vůni, je to jako signál. A tak vždy když ho přinesu do koupelny s napuštěnou vaničkou, začne se radostně vrtět, že půjdeme "plavat" 😀

simi_linola
autor
17. led 2016

@maceek Ahoj 🙂 Linola krém sa vyrába ďalej, no bohužiaľ sa od cca septembra 2015 výrobca rozhodol prestať ho dodávať do ČR a aj SR, takže jedine kde ho je možné zohnať je Nemecko a Rakúsko :/

simi_linola
autor
17. led 2016

@kacinda ahoj 🙂 Olej do kúpeľa Fett Olbad a aj masť Fett ti môže predpísať aj kožný alebo detský lekár a vtedy platíš len doplatok 🙂

kacinda
18. led 2016

@simi_linola tak to moc dekuji za tip, o tom jsem nevedela👍 urcite rady vyuziju.

kitinka10
18. led 2016

olej do koupele je nejlepší, dcera má po něm krásně jemnou pokožku 🙂

nakad
18. led 2016

také olej fett olbad do koupele

katkakiki
18. led 2016

Nejraději používám olej do koupele (Linola-Fett Ölbad). Syna v něm koupu už od 2 měsíce a koupeme doposud - jsem s ním maximálně spokojena. Po koupeli ráda mažu krémem Linola Lotion. Tato kosmetika příjemně voní a synovi pomáhá na atop. exem.

svobodpetika
18. led 2016

mám olej do koupele a používám ho jak do vaničky pro syna tak pro sebe do sprchy, dokonce jeden mám na umyvadle a myji si s ním ruce ( dělala jsem to tak i v práci, kde jsem si myla ruce velice často a zhoršoval se mi tak atopická exem.)

lenula29
18. led 2016

Už od narození používáme olej do koupele. Ukázali nám ho v nemocnici a já jsem ho klukům objednala - kluci měli jemnou pokožku a krásně voněli. A tak je to i teď, po vaničce jsou to takový voňavý fešáci 🙂

kargi
18. led 2016

za nás olej do koupele koupila jsem ho synovi ale pouzivam ho i sama:D

monunkaaa
19. led 2016

Jeste nemam produkty odzkoušene,ale rada bych vyzkoušela olej do koupele.

zirafa1
19. led 2016

linola fett používáme celá rodina, miminka jsme do roka koupali výhradně v linola olbad. za nás má linola palec nahoru

Strana
z4