Soutěž o Tuli vak - Gallery
Dobré ránko milé Maminky, milé naše Tulidámy.
Máme pro vás zajímavou soutěž o unikátní pokreslovací Tuli vak - Gallery.
Zahrajte si na designové návrhářky a nakreslete vy nebo vaše dítě vzor, který byste chtěly mít na svém Tuli vaku. Pak to stačí jen vyfotit a pověsit sem na nástěnku. Vítěze vylosujeme dnes večer, tak nás pozorně sledujte 🙂
Pro vaše děťátko je Tuli Gallery ideální. Může si totiž volně kreslit po kuse nábytku a nebude vám již více kreslit po stěnách.
Unikátní produkt na trhu, který nemá konkurenci, přesně takový je Tuli Gallery. Omalovánka gigantických rozměrů, která navíc slouží jako sedací vak a je jedinečným doplňkem do dětského pokoje. Nechte rozvíjet mysli a kreativitu své ratolesti. Více o Tuli Gallery se dozvíte zde: http://web.tuli-tuli.cz/10

Myslim ze sa mi celu noc bude snivat s tulivakom 🙂))))
@lordicka to je krásne 😀👍
@slimacikmia děkuji 🙂
Tady jsme něco dali narychlo dohromady.Tak něco podobného by jsme vytvorili.První obrázek jsme malovali s Karolínou(1.12.bude mít dva rocky).Ja malovala hvězdičky a mala mi dávala barvicky jednu za druhou,zbytek do malovala ona.Druhy obrázek dělala sama nějaky obrázek,ale ten jsem nepochopila.Třetí je labuť,s touto hračkou se rada mazli a říká pipi.Napadli nás taky hvězdy v noci,tak podobně,ale to už tady je,tak to teda stačí.Ale ty hvězdy jsou taky krásné.🙂
Ale dcerka by stejně asi vyhrála a já nechala asi malovat spis ji 😉
Ja už na to nemqm
Ja už na to bohužel nemám čas jako dříve.. :-[
Dobré ránko milé maminky,
velmi pěkně děkujeme ještě jednou za množství kreativních obrázků. Velmi těžko se nám objektivně vybíralo, protože každý jeden je koloritem vaší osobnosti nebo vašeho dítěte a je jedinečný. Proto jsme zvolili formu losování a štěstí se usmálo na: @igiana
Srdečně blahopřejeme a výherkyni budeme kontaktovat.
Ostatní Tulidámy nezoufejte, ještě jsme tu s vámi do konce týdne a překvapení bude věru dost 🙂 Stačí nás sledovat.
@miska_tuli 😲😍 nemozem tomu uverit! Dakujeme krasne!!! Deti odpadnu ked si ho najdu po stromcekom 😍
Gratuluji

Já taky číhám a pokukuju a vyrábím u toho adventní kalendář pro synátora. ❤