icon

Soutěž o Tuli vak - Gallery

miska_tuli
29. lis 2016

Dobré ránko milé Maminky, milé naše Tulidámy.

Máme pro vás zajímavou soutěž o unikátní pokreslovací Tuli vak - Gallery.

Zahrajte si na designové návrhářky a nakreslete vy nebo vaše dítě vzor, který byste chtěly mít na svém Tuli vaku. Pak to stačí jen vyfotit a pověsit sem na nástěnku. Vítěze vylosujeme dnes večer, tak nás pozorně sledujte 🙂
Pro vaše děťátko je Tuli Gallery ideální. Může si totiž volně kreslit po kuse nábytku a nebude vám již více kreslit po stěnách.

Unikátní produkt na trhu, který nemá konkurenci, přesně takový je Tuli Gallery. Omalovánka gigantických rozměrů, která navíc slouží jako sedací vak a je jedinečným doplňkem do dětského pokoje. Nechte rozvíjet mysli a kreativitu své ratolesti. Více o Tuli Gallery se dozvíte zde: http://web.tuli-tuli.cz/10

Soutěž o Tuli vak - Gallery
Strana
z4
olga_
29. lis 2016

Já taky číhám a pokukuju a vyrábím u toho adventní kalendář pro synátora. ❤

pavlak5
29. lis 2016

Náš Mara navrhnul Tuli vak se svym idolem Albertem E.

anadie
29. lis 2016

Na obrázku je náš pejsek Maxík v podání naší holčičky ( 2roky 2mesice) 🙂

zanri
29. lis 2016

Myslím, že spousta barevných ,,klubíček" by se na Tuli vaku vyjímala dobře😉

igiana
29. lis 2016

Myslim ze sa mi celu noc bude snivat s tulivakom 🙂))))

slimacikmia
29. lis 2016

🙂

lordicka
29. lis 2016

Naše dcerka bude mít 21.12. 6 let A my jí jako dárek budeme pořizovat nový pokojíček, postel, stůl, židli i skříň už máme jen do relax koutku něco chybí a tohle by byl super nápad a tak posílám obrázek Hanička doma tvořila podzimní stěhování ptáků a jak se s nima loučí jednorožec které miluje.

princeznaj
29. lis 2016

Náš Kubík s malováním teprve začíná 🙂 ale jeho nadšení je obrovské 😀 vůbec si neumím představit dílo, které by vytvořil na Váš vak 😇

slimacikmia
29. lis 2016

@lordicka to je krásne 😀👍

lordicka
29. lis 2016

@slimacikmia děkuji 🙂

mrkew
29. lis 2016

@mruk připomíná mi tu mou ;)

pouzarovaj
29. lis 2016

Na tuto soutez jsem prisla, az ve chvili, kdy uz deti spaly a tak jsem se musela zamyslet nad vzorem sama. Vak by byl pro celou rodinu a proto by na nem bylo to, co nasi rodinu vystihuje a co mame radi my i deti- pejsci nasi i babicek.

lv
29. lis 2016

Co zátiší?

piopiu
29. lis 2016

😘👏

pomoztekacence
29. lis 2016

Tady jsme něco dali narychlo dohromady.Tak něco podobného by jsme vytvorili.První obrázek jsme malovali s Karolínou(1.12.bude mít dva rocky).Ja malovala hvězdičky a mala mi dávala barvicky jednu za druhou,zbytek do malovala ona.Druhy obrázek dělala sama nějaky obrázek,ale ten jsem nepochopila.Třetí je labuť,s touto hračkou se rada mazli a říká pipi.Napadli nás taky hvězdy v noci,tak podobně,ale to už tady je,tak to teda stačí.Ale ty hvězdy jsou taky krásné.🙂

pomoztekacence
29. lis 2016

Z moji stránky bych nakreslila,ale v naprostém klidu ještě tohleto,mala chodí rada koukat i jezdit na koně do Hlučína.Jinak ma rada všechny zvířátka.Dekuji

pomoztekacence
29. lis 2016

Ale dcerka by stejně asi vyhrála a já nechala asi malovat spis ji 😉

pomoztekacence
29. lis 2016

Ja už na to nemqm

pomoztekacence
29. lis 2016

Ja už na to bohužel nemám čas jako dříve.. :-[

hojda
29. lis 2016

Krásný duhový motýl

novauzivatelka007
30. lis 2016

Kapky

mruk
30. lis 2016

@mrkew Jeee, nojo ;) Ale ta moje není tak hezká, musím na ní ještě zapracovat ;)

gryfis
30. lis 2016

Mě by se líbilo,kdyby na vaku byl strom,nebo aspoň listí.
Přikládám naše tvoření - já namalovala hlavně kmen a větve a pak malý pomohl s listím .-)

miska_tuli
autor
30. lis 2016

Dobré ránko milé maminky,

velmi pěkně děkujeme ještě jednou za množství kreativních obrázků. Velmi těžko se nám objektivně vybíralo, protože každý jeden je koloritem vaší osobnosti nebo vašeho dítěte a je jedinečný. Proto jsme zvolili formu losování a štěstí se usmálo na: @igiana
Srdečně blahopřejeme a výherkyni budeme kontaktovat.
Ostatní Tulidámy nezoufejte, ještě jsme tu s vámi do konce týdne a překvapení bude věru dost 🙂 Stačí nás sledovat.

igiana
30. lis 2016

@miska_tuli 😲😍 nemozem tomu uverit! Dakujeme krasne!!! Deti odpadnu ked si ho najdu po stromcekom 😍

babunka1
30. lis 2016

@igiana Moc gratuluju...to bude super dárek pro děti. 🙂

pomoztekacence
30. lis 2016

Gratuluji

lordicka
30. lis 2016

@igiana gratulace 😉

vendik84
30. lis 2016

@igiana gratuluji ☺