A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?
Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
@dasenka12018 jj vim byla 15dc což bylo před 9dni. Dneska jsem 9dpo. Zkoušela jssm rano mamatest jestli potvrdi včerejšího mini dušika ale na mamatestu nebylo vubwc nic. Takže budu dal. Čekat co bude a nebude
No každopádně vím že je ještě brzo a že stát může cokoli. Takže s testovanim ještě počkám a uvidím. Ale děkuji holky za podporu a nazory ❤️❤️ jste fakt skvělý 😘😘
@vladuska29 to mě mrzí :( Zkus určitě s odstupem, může to třeba být i tím jiným testem... :(
@dasenka12018 držím palce 🍀
@marcelina14 no je to možný. Počkám jestli přijde nebo nepřijde Ms nic jineho dělat stejně nemůžu. Ale ja jsem čekala že na mamatestu nic nebude. Hodně holek psalo že ma malo barviva
@vladuska29 já se chystám dělat mamatest zítra tak jsem zvědavá jaká bude čárka. Mám ho poprvé jinak jsem vždycky používala jen z dr.Max....ten nikdy nezklamal.
@margaret88 ja prave ho taky mám teď poprve. Jinak jsem používala Ladymax
Tak já zase jen Mamatest 10 a Clearblue... A spokojenost, no 🙂 @vladuska29 - co ten digital? Je sice dražší, ale je opravdu přesný. Když se mi ukázal dušík, tak jsem ho zkusila a ukázal 1-2...
@marcelina14 no mám ho doma taky ale chci počkat až mi ukážou alespoň 2 - 3 testiky dusiky pak ho zkusím
@marcelina14 ten mamatest je hodbě oblíbený.
@margaret88 paráda, vidíš - testovací je silnější než kontrolní 🙂 🍀
@marcelina14 jj,je silnější. Testovací dokonce vyskočila dřív než kontrolní což se mi nikdy nestalo.😁
@vladuska29 Tak jak?
@katule22 ahoj no dělala jsem včera ale nevim je tam vidět jen stin a jen na upravené fotce. Ten spodní je z pátku a ten horní ze včera. Dneska jsem už nezkoušela radši počkám jestli Ms dorazí nebo ne
@vladuska29 něco málo tam vidím tak držím palce ❤❤
@katule22 děkuji ale radši nedoufam že by z toho něco bylo.
@vladuska29 to by byl 11.DPO?
@marcelina14 ten spodni byl 8dpo a ten horní 10dpo. Dneska jsme 11dpo
@marcelina14 ten spodni test je pregnant a ten horni je Ladymax
@vladuska29 no něco tam vidět je 🤔
@marcelina14 na tom pregnantu i bez podsvícení právě. Ale ten už nemám abych ho skusila udělat. No uvidime co z toho bude
Holky to je hrozný tahle nejistota. 😞😞
@vladuska29 je mi to jasné :( A nějaké příznaky na sobě cítíš? Já už ten 12.dpo měla neskutečně bolavá prsa, ale je mi jasné, že jsme každá jiná...
@marcelina14 mě od soboty bolej bradavky spíš jako palej. A na dotek je mam citlivý a nejhorší je to večer. To mám i pocitat jak kdybych je měla mokrý. Jinak nic
@marcelina14 vždy před Ms mě bolej prsa ale celkově celý ne jen bradavky. No počkám jestli dorazi Ms nebo ne a když jo nasadim zase Gynex a budu měřit Bt. Jinak už nevím co pro to udělat vic😞
@vladuska29 BT hodně napoví 🙂 Ale držím palce, ať potvora nedorazí...
@marcelina14 no uvidíme snad ne.
Mě má dorazit za 9 dní, od včera bolest prsou, dnes natelkle, bolesti kycli a v podbrisku ale vše je asi PMS. No třeba to je zas jen vsugesce 😂🤪

@dasenka12018 děkuji. ☺ Určitě to vyjde. Držím palce.☺✊🍀