icon

A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?

vladuska29
27. pro 2018

Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?

vladuska29
autor
28. pro 2018

@biedronca tak držím palečky ať to vyjde.

klarinka10
28. pro 2018

Ahoj holky s dovolením se k Vám přidám... Mám doma 3 letou holku a chceme k ní sourozence, snažíme se od května, jsem po mimoděložním těhotenství a s tím spojené laparoskopii vejcovodu. Tento týden se snažíme poprvé po zákroku, mám ted mít ovulaci tak snad to vyjde a držíme pěsti všem ostatním at ten rok 2019 je co nejvíc plodný pro všechny.

danca2719
28. pro 2018

@vladuska29 Ahoj, tak u mě to tento měsíc nevyšlo a určitě se chci snažit dál. Doufám, že rok 2019 mi přinese jen samé dobré věci 😊 chtěla jsem se tentokrat snažit bez vitamínu a gelu, ale na doporučení jsem si objednala mateří kašičku, tak uvidíme zda je tak zazračná 🙊☺️

vladuska29
autor
28. pro 2018

@danca2719 ahoj tak to mě mrzí že ti to taky nevyšlo. Vto doufám taky ze se nám už konečně zadaří 😁 ja beru kys. Listovou jen. A přítel bere selen a zinek doporučil mu to doktor. Tak uvidime 😁

klarysaaa
28. pro 2018

@marcelina14 abych te trochu uklidnila,tak po mimodeloznim jsem otehotnela hned druhý mesic,co jsem to mohli zkusit😉 tedy za 4 měsíce od zákroku. Šance není 50 %,jak pošleš...takhle to neber...Teď se ale uz rok a půl snažíme k další dítko a nic....uz námi ale taky není 20...držím pěsti

marcelina14
28. pro 2018

@klarysaaa opravduuu? 🙂 Tak snad to budu mit take tak ☺️ Moc dekuji za uklidneni 🍀❤️

klarinka10
28. pro 2018

@marcelina14 Ahoj jsme na tom stejně v listopadu jsem prodělala mimoděložní těhu a přišla o levý vejcovod, mudr mi řekl že už se můžeme začít snažit, tak tento týden je plodný tak uvidíme, ale chlapovi zjistili špatnou morfologii a šance na otěhotění se nám tím hodně snížila a mudr nám řekl, že si myslí že to půjde jen přes IVF ... ale věříme že se zadaří přirozeně, držím pěsti a už se snažíte?

marcelina14
28. pro 2018

@klarinka10 já o pravý :( Chtěla jsem začít také tento, jenže jsme na návštěvě, tak to jistí příští měsíc 🙂 Snad bude ovulace na té správné straně 🙂
Nebojíš se, že se to může opakovat? :( Já mám z toho docela vítr :(

marcelina14
28. pro 2018

@klarinka10 jen přes IVF? To se mi moc nezdá... Nebo třeba zkuste 3-4 měsíce zkoušet a až potom?

lilienelli
28. pro 2018

@marketa1218 samozřejmě jsem moc vděčná za svou dceru.. jsem moc moc ráda, asi i proto už mě to nějak celkově ta snana o to druhé dítě nebaví a vím, že jsem pro to udělala vše, co šlo.

lilienelli
28. pro 2018

@hapajo musí být lepší, já měla tento rok na prd.

klarinka10
28. pro 2018

@marcelina14 nám se snížila šance na přirozené otěhotnění díky špatné morfologii spermii máme jí jen 1,5% a hlavičky jsou deformované u spermií, takže šance je prý jen 15%.... jj bojím a víc když ted ovulace proběhla na té levé straně, kde nemám vejcovod takže si myslím, že to ted stejně nedopadne 😢 a řekli ti v nemocnici že je větší pravděpodobnost zase opakování když už jsi to mimoděložní prodělala jednou? mě právě jo

marcelina14
28. pro 2018

@klarinka10 aha, tak to me moc mrzi :( No, v nemocnici mi moc nerekli... :D Ale dost jsem si nacetla na netu :(

marcelina14
28. pro 2018

@klarinka10 ještě blbý dotaz... Ty poznáš sama na které straně právě ovuluješ? Nebo chodíš na ultrazvuk?

klarinka10
28. pro 2018

@marcelina14 Většinou jsem to poznala podle bolesti a v nemocnici mi řekli, že pravý byl připraven hned po laparoskopii na kontrole, takže si myslím že to šlo z levého..Podle mudr ta ovulace na té straně bez vejcovodu bude bolestivější a včera jsem tedy měla dost bolesti..

marcelina14
28. pro 2018

@klarinka10 taky se to snazim sledovat... Myslim, ze předtím levý. Ted si vubec nejsem jista, jednou mam bolesti vpravo a jednou vlevo :(

klarinka10
28. pro 2018

@marcelina14 Aha tak já mám teda vždy na jedné straně a ty pak přejdou úplně dolů do podbříšku.. Držím pěsti at to už vyjde 🙂 já k tomu ještě měřím BT sice druhý měsíc, ale snažím se 🙂

vladuska29
autor
28. pro 2018

Holky jaky berete vytaminy? Ja beru jen kys. Listovou a nevim jestli to neni málo? 🤔

marcelina14
28. pro 2018

@vladuska29 listovka urcite krasne postaci, jeste jsem cetla o tom gelu Conceive, kdyby to neslo delsi dobu, tak bych ho asi zkusila... Kamaradce to strasne dlouho neslo a s nim na prvni pokus, otazka jestli to bylo diky nemu 🙂

marcelina14
28. pro 2018

@klarinka10 moc dekuji a take drzim palce 🙏🏻🍀

vladuska29
autor
28. pro 2018

@marcelina14 já už listovku beru od září tak jsem si říkala že bych zkusila i něco jiného. Než nás dr, pošle do centra.

marcelina14
28. pro 2018

@vladuska29 tak zkus ten gelík... Četla jsem na něj dost dobré recenze. Jinak listovka sama o sobe je spise na spravny vyvoj plodu na zacatku tehotenstvi, proti vadam nervove soustavy, na otehotneni bohuzel moc vliv nema... 😞

vladuska29
autor
28. pro 2018

@marcelina14 koukala jsem na nej na netu a asi ho zkusim. Obejdu u nas lékárny jestli ho nebudou mit jinak ho objednám prez net

marcelina14
28. pro 2018

@vladuska29 pockam mesic dva a pujdu do nej taky 🙂

vladuska29
autor
28. pro 2018

@marcelina14 no ja bych se hlavně chtěla vyhnout tomu centru 😞 dvakrát se nám to povedlo tak doufám že na potřetí se povede taky hlavně s dobrým koncem. A chci tomu zkusit pomoct nějak

marcelina14
28. pro 2018

@vladuska29 to chápu :( Potom me jeste napada Nosifol. A v tom centru to zase neni na skodu, vysetri Ti hormonalni profil, folikulometrii, treba pruchodnost. Partnerovi spermiogram a budete vedet na cem jste 🙂 Muze to byt uplna blbost, nekdy zlobi stitna zlaza, po prascich je hned po problemu 🙂 Vetsinou se zacina inseminaci, potom az invazivnejsi metody 🙂

marcelina14
28. pro 2018

@vladuska29 taky jsem obě těhotenství měla na první pokus. Druhé se teda vůbec nepovedlo :( Jen teda nevím, jestli to tak půjde i s tím jedním vejcovodem :(

vladuska29
autor
28. pro 2018

@marcelina14 já mám syna s jiným. Teď s přítelem co jsem se nam zadařilo vždy na druhý pokus. Ale po druhém potratu nás dr, honil po doktorech. Byla jsem na hematologii pak jsme s přítelem byly na genetice a imunologii. Od září se snažíme hlídám si plodne dny ale nějak to i tak nejde. Štítná žláza mě netrápí tu mám dobrou.
Určitě to půjde neboj známý řekli že nemaj šanci otěhotnět přirozeně tak se objednali do centra a než tam vůbec šly tak zjistily že se jim zadařilo přirozeně a to jim dr, řek ze to nepůjde

marcelina14
28. pro 2018

@vladuska29 Aha... Moc držím palce, ať to klapne co nejdříve 🙏🏻

vladuska29
autor
28. pro 2018

@marcelina14 děkuji taky držím palečky 😉❤️

Strana