A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?
Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
@vladuska29 Tak držím palečky aby se zadarilo, pritel má taky zinek. Já teda čekám až mi přijde mateří kašička, jsem fakt zvědavá.
Po 3 letech snažení jsem zoufala ani nevíte jak. Teď mám 3 dny zpoždění ( nic to není jen 3 dny) bricho mě bolí ale jen občas. Tak Vám nevím holky už jsem líná i do lékárny pro test protože se obávám jen jediného. Ze tam opět nic nebude 🤔😭
Jinak všem snazilkam i těm kterým to vyšlo, no prostě všem. Jen zo dobre do noveho roku, hodně zdravíčka a deticek 😊❤
@danca2719 taky držím palečky určitě bude rok 2019 úspěšný musíme věřít že bude 😉😉
@katule22 no není ale může i být. Ja bych test zkusila budeš aspoň vědět na čem jsi 😉😉
@vladuska29 Děkuji 😊😊 zkusím až v pondeli když se mrška neobjeví teď mám pracovní vikend 😊❤ a dám Vám vědět
@katule22 to určitě dej budu držet všechny palečky co mám ❤️😉 ja bych dneska měla končit Ms takže od zítra začneme zase zkoušet už jsem připravila přítele že budem sexovat obden i kdyby nechtěl 😁😁😁 tak mi říkal že to není problém 😂😂😂
@vladuska29 tak asi tak nějak to udělám jestli Ms dojde tak az zkonci tak ho taky budu znasilnovat 😂😍❤
Zdravim vsechny, rada se pridam. Me se ted rozjizdi ms asi po tydnu zpozdeni..
@katule22 😂😂 ja jsem zvědavá jak se ten můj pokaždé nechá 😁😁
@vladuska29 😂😂 nápodobně
@katule22 a když nebude chtít večer znásilním ho vždy rano 😂😂 to si většinou dá říct 😁😁😁
@vladuska29 jo to ten můj taky ale mě se jako po ránu nechce nic😂😂😂
@katule22 to mě většinou taky ne😁😁 ale kvůli mimi bych se přemohla 😂😂
@vladuska29 uvidíme 😊❤🤗
Ahoj, take bych se pridala, snazime se od září. Zatím nic. Jedno ditko uz mam 11 let
@katule22 přesně tak příroda si stim nějak už poradí ☺️♥️
@azby ahoj, snad nevadí, že reaguji. píšeš, že máš dítě 11 let staré. my máme přesně dnes 8letou slečnu ( má dnes narozeniny). chce vaše dítko sourozence? naše ano a moc, jsme z toho s manželem oba nešŤastní..
Holky jaký je podle Vás nejspolehlivější test? Děkuji moc 😊😊
@katule22 mě vyhovují livsane těhotenské testy.
@vladuska29 tak mě začala bolet zase hlava a do toho průjem. Tak asi střevní chripka nebo nevim. Jinak mi je dobře jen mám nafoukle bricho
@katule22 hele to jsem měla ve čtvrtek a to jsem i problila celou noc skoro. A žaludek mě boli do dneska. Chvylema mi to přišlo i jako těhu priznaky ale Ms jsem dostala. Takže taky nevim co to mám 🤔🤔
@katule22 Clear Blue...
@lilienelli mame chlapce a od svých 4let si sourozence preje (rikal ve skolce, ze bude mit brachu a když jsem se po tydnu, co na me ve skolce divne koukali, co se deje, tak mi to rekli. Ujistila jsem je, ze je to jen jeho prani) 😉 stale to trva, jen ted by chtel spis sestru.
Tak holky dnes ráno šíleně besti v podbřišku až mi bylo zle šla jsem na wc na papíře krev, bolesti 2 hodiny jsem myslela že nedojedu ani do prace. No šla jsem se zkontrolovat a ono nic tak snad se to do večera rozjede. Zpoždění jsem měla 4 dny tak asi proto takova bolest. Jinak mi je na zvracení a bricho už mě nebolí
@katule22 Já jsem to tento měsíc tak taky měla. 5 dní zpoždění, bolesti, blbě mi bylo, šílená nervozita. Pak se mi úplně ulevilo, když ta zatracená MS přišla. 🙄😔 dneska jsem 10 DC a pomalu chystám ovulační testy.....
@pipi_puncocha je to peklo 😐🙄
@katule22 jako my se to s manželem snažíme brát sportovně, děláme si z toho srandu, ale mám pocit, že buď čekáme na ovulaci nebo pak jestli ZASE přijde menstruace. 😵 a jak jsme už ve věku jak všichni rodí, čekají druhé děti a podobně, tak je to někdy náročnější.
@pipi_puncocha tak to chapu, mě přijde taky že pořád na něco čekáme a pak to buď prosvihneme z důvodu práce nebo zaspime 😂 takže si z toho pak také děláme srandu. U nas v rodine mame hodne deti, moje segra je jen o rok starsi a ma uz 3 a vsechny hned rok po sobe. Takze taky docela peklo ted porodila holcicku na stedry vecer takze pro me svatky krasny ale na jednu stranu dost zarlim. Je to asi ošklive zarlit na vlastni sestru ale nejak se tomu neubranim. Držím Vám palečky ❤

Holky, nechce nektera z vas Nosifol v tabletach? Včetně pošty za 350 kc.
Odebrano jen 4 tabletky z 60 tbl, me nesedí.
Je vřele doporucovan.