icon

A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?

vladuska29
27. pro 2018

Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?

margaret88
8. led 2019

@vladuska29 děkuji. Zinek teď beru já ale ne teda kvůli otěhotněni ale kvůli pleti. Já beru kyselinu listovou a přítel vitamin E.Ještě mu teda nasadím selen.😁Teď čtu že to je opravdu na podporu spemií

vladuska29
autor
8. led 2019

@margaret88 mému příteli to doporučil doktor na urologii 😁😁 ted to bude druhy cyklus co to bere tak uvidíme. Mám zrovna před ovulaci podle testu tak uvidime jak jsou vitaminy účinný 😁😁😁 taky beru kyselinu listouvou ta nikdy neuškodí

margaret88
8. led 2019

@vladuska29 Já brala kys.listovou před prvním těhu i v průběhu,takže teď beru zase. I můj gynekolog mi tehdy řekl ať v ní pokračuju když se mě ptal jestli beru nějaký vitamíny pro těhotny. Určitě neuškodí.

vladuska29
autor
8. led 2019

@margaret88 taky jsem ji brala i předtím. Ted jsem si ji koupila už sama

hasara33
9. led 2019

@margaret88 ahoj, my bereme selzink, vitamín E, kyselinu listovou, energyman a macu.

margaret88
9. led 2019

@hasara33 Ahoj. Děkuji. Jak už jsem psala já beru kyselinu listovou a zinek(ten teda kvůli pleti) a přítel vitamín E a teď už i selen. Uvidíme jaky bude výsledek. Dcera byla na první pokus.🙂

vladuska29
autor
10. led 2019

@pipi_puncocha ahoj tak mi dneska nedalo a zkusila jsem těhu test a tohle tam mam. Pritom vcera jsem mela pozitivni test na ovulaci. Tak ja nevim myslis ze ten tehu test reaguje i na tu ovulaci. Mrkni ovulační a ten tehu test. Jsem z toho magor

pipi_puncocha
10. led 2019

@vladuska29 Já myslím, že to může reagovat. Že HCG a LH mají podobnou strukturu - ono se to spíš říká opačně, že když máš dlouho pozitivní ovulační test, že máš udělat i tehotensky. U tebe to spíš datem sedí na tu ovulaci.... Ale zkus samozřejmě za pár dní jestli nebude sílit.

vladuska29
autor
10. led 2019

@pipi_puncocha určo zkusím ale žádný naděje tomu nedávám. Protože kdyby to těhu bylo musela bych otěhotnět toho 1.1 a to nedělní krvaceni by bylo k tomu. No uvidime co z toho bude 😁😁

pipi_puncocha
10. led 2019

@vladuska29 jako kéž by. Držím palce. 🍀🙏

vladuska29
autor
10. led 2019

@pipi_puncocha přesně tak kéž by 😁😁 budu informovat a děkuji ☺️😘

monib66
10. led 2019

Nám to taky v prosinci nevyslo :-/ Tento mesic mame snazeni za sebou. Ted jen at utecou rychle dny a snad nedorazi MS. Vsem moc drzim palce 🍀

pipi_puncocha
10. led 2019

@vladuska29 Určitě informuj jakmile budou nějaké novinky!! Normálně já jsem dneska chytla úplnou paniku co kdyby to vyšlo. Jsem v nové práci a byla by to z jistého pohledu i komplikace. Vlastně ani nevím jak chci aby to tento měsíc dopadlo. Bojím se aby se to kdyžtak neprofláklo před koncem zkušební doby.

vladuska29
autor
11. led 2019

@pipi_puncocha inkognit no jsem z toho magor ale spíš se přikláním k tomu že reague na tu ovulaci. Protoze dnes rano neukazuje twhu test nic. Takže včera reagoval asi na tu ovulaci tedatak to chápu ale neboj urcite by vse dopadlo jak chces 😉

marcelina14
11. led 2019

1. DC... :(

katule22
11. led 2019

@pipi_puncocha tak to jsme na tom stejně holka teda až na to že já mám už po zkusebce

pipi_puncocha
11. led 2019

@katule22 Tak zase po zkušebce už je to trošku lepší pozice. Nějakou dobu už se nám nedaří a já jsem se k tomu moc upínala a teď se začínám realizovat v nové práci a beztak to zase dopadne nějak nečekaně.😶

katule22
11. led 2019

@pipi_puncocha no my se snažíme 3 roky a nic teď jsem v práci zacla 4 měsíc a kdyby se to nějakou náhodou povedlo tak je asi trefí slak 😂 teď jsme přišli o jednu kolegyni v proti sichte takže to vykrivam já nebo kdo může no

katule22
11. led 2019

@pipi_puncocha ale jako neves hlavu práce bude vždycky. Hlavní je ten prcek takže drzim palce a hlavu vzhuru hlavně na to nemyslet. Myslela jsem si že to nejde ale vzhledem k hromady práce jde 😂👶👌❤

marcelina14
12. led 2019

@vladuska29 přijde mi to divné, ovulační test ukáže těhotenství dřív než test těhotenský, ale obráceně to nefunguje...

vladuska29
autor
12. led 2019

@marcelina14 taky mi to přijde divny 🤔 vcera jsem zkoušela jinou značku a nějaký malý naznak tam byl ale vyfotit to šlo jen když se trochu podsvitil. A ztmavyl uvidim treba za pár dní

marcelina14
12. led 2019

@vladuska29 no, to jo... Zkus s odstupem 2 dnů. Držím palce 🙏🏻🍀

vladuska29
autor
12. led 2019

@marcelina14 zkusím a uvidím

biton
16. led 2019

@vladuska29 včera jsem byla u dr., protože MS do teď nedorazila a prý je to tím, že dceru kojím (prostě prý hormony)

vladuska29
autor
16. led 2019

@biton tak je to možný

biton
16. led 2019

@vladuska29 určitě, jinak jsem v pořádku

vladuska29
autor
16. led 2019

@biton tak to je hlavní že jsi v pořádku 😉

biton