Chlapi a jejich snažení o dítě. Kdo má doma chlapa, který nebere snažení až tak vážně?
Zdravím holky,zakládám tuto diskusi a stěžovatelský koutek 😃 Berte to s rezervou 🙂 Kdo má doma chlapa,který se snaží nesnaží 😃 Čím víc chci,tím míň chce on. Proč to ti chlapi,tak mají. Chceme dítě oba,těšíme se na něj,ale manžel je spíš ten tip chlapa co si s toho moc nedělá,že nám to trvá dýl. Prostě až to přijde,tak to přijde. Proč je to s něma tak těžké a nechápou že prostě dítě se nedá udělat kdykoli během cyklu. Můj muž je úžasný,udělal by pro mě první poslední,miluje mě,bude to skvělý táta a vím že se na to strašně těší. Po 2 letech snažení chápu. Může s toho být už míň nadšený a bere to stylem,že se s toho nehroutí. Ale,vytáčí mě to. Když prostě je zrovna doba kdy by se mohlo povést nemá chuť nebo je ten sex jen jednou. Podotýkám že mu neříkám že je ten čas snažení,protože vím že to nemají rádi. Ale kur.. musí být takový sobci. Je část chlapů kteří do toho prostě budou bušit od rána do večera,a snažit se o sto šest,pak je tu část kterou mám doma já 😃 Náš sexuální život je boží,nemám si na co stěžovat 🙂Vztah ještě lepší 🙂 Ale kruci,třeba teď posledně místo do mě se udělal na mě,to nase*e 😃 Občas to tak máme jako spetření,mám to ráda,ale zrovna v době kdy by se mohlo povést to pro mě je k zešílení. Ten chlap prostě to bere spestření,ale nechápe že třeba další promarněný měsíc?? 😃 Tak holky kdo má taky takového chlapa doma nebo máte nějáké poznatky pište budu ráda 🙂 Je to psáno s nadsázkou,ale pravdivě 🙂
Holky, a napadlo vás někdy říct tomu chlapovi, jak to vlastně chcete?? Nemám ovulaci, řeknu: chci to na prsa, do pusy, kamkoliv, a když mám ovulaci, tak řeknu: chci to do kun***...
Oni jsou dost nechapavi a myslí si bůhví co 😉
Prostě si ho naučit...
Prostě to střídat celý měsíc, aby mu to nebylo divné, někdy to nechat na něm, a když je ovulace, tak ani nepozná že oplodňuje 😉
Přijde mi zvláštní, že ho vůbec napadne jít mimo, když se snažíte o dítě?
@dendasubaristka snad ne 😀
Ja nevim...my jsme se taky snazili pres dva roky,ale to,ze to muj nebere tak tragicky mi spis vyhovovalo...nevim jak to mate vy,ale me po nekolika cyklech prestavalo bavit milovani v urcene dny a mnohem vic me to bavilo mimo ne...ne ze bych mimi prestavala chtit,ale nakazany sex me proste nenazhavoval...a ve chvilich, kdy jsem sedela nad dalsim negativnim testem a bylo mi zle se mi libilo, ze muj chlap si z toho nedela hlavu...nejak mi pak prislo jednodusi se s tim srovnat☺
Kazdopadne ted cekame dvojcatka, takze drzim palecky a hlavu vzhuru☺
@klea81 ale jak jsi přišla na to že doma mlčím? 🙂 Myslíš že jsme to už neprobrali? Já nejsem tip mlčenlivý. Vždy vše říkám na rovinu.
Jinak holky abych to uvedla na pravou míru já nechci sex jen v době ovulace. Jsem hodně náruživá. Sex miluju. A hlavně já ráda experimentuju a hraju si s mužem. Takže to doma není ani jen o sexu. Ráda a pravidelně ho obstastnuji i pusou a užívám si to. Ručně atd atd. Je plno způsobu. Bohužel teď už nejde upravit příspěvek úplně nahoře. Jak to po sobě čtu vyznívá to že my jde jen o sex kolem ovulace. Ale tak to u nás není. Mám to ráda i všude možně ne jen doma. Spíš je to o tom že v době ovulace když nemá chuť jsem více urputnejsi když mi řekne ne.
@klea81 bylo mi to zdůvodněno tím že to bere jako spestreni
@evik2112 díky moc 🙂
@bamak no budu muset přestat tlačit na pilu kolem ovulace a přestat to řešit, protože mi ten clostilbegyt pak bude k ničemu 🙂
@jednaholkaa no svým způsobem nemáme kam spěchat. Je to jen o tom že miminko chceme. Ne že by nás něco tlačilo 🙂
@meganx a on mi na to řekne že nebude sexovat na povel :D
Takže ty bereš hormony a manžel má zpestření, zajímavé rozdělení... zpestření přece může mít kdykoliv mimo ovulaci, a tom jste asi zatím nemluvili..
@klea81 no včera,už jsem to nevydržela. Protože mě to furt vrtalo hlavou že do sebe vlastně valím sračky a ůplně zbytečně. My se nehádáme,řešíme to vždycky tak nějak v klidu. Tak furt mi to vrtalo hlavou a prostě jsem to potřebovala ze sebe dostat. Tak jsem začala tím že jsem se ho zeptala jestli ví proč beru ty prášky. Říká vím aby se ti upravily hormony. Mu říkám no a aby jsme otěhotněli a on říká,aha takže jde zas o to že jsem se neudělal do tebe. Mu říkám nechci se hádat nechci to nějak řešit,ale prostě mě štve a mrzí že beru prášky aby se konečně povedlo a když se prostě do mě neuděláš beru je zbytečně. On říká však se ti to po nich upraví a bude to v pořádku ne. Říkám ne já je musím brát prostě furt. 3 měsíce pak měsíc pauza pak další 3 měsíce. On si povzdychl a říká,hele já neměl včera ani chuť,ale když jsme viděl že ty máš,tak jsme ti chtěl udělat radost a chtěl jsem aby byl konec aspoň podle mě. Předtím se furt řešilo proč nám to nejde,teď se zas řeší že bereš prášky. Pokud to bude takhle pokračovat,tak nebude vůbec nic. A nasraně odešel na noční. Takže mě to prostě přijde že už toho má plné brejle. Že furt se to poslední dobou řešilo,teď se to vyřešilo,ale zas se řeší tohle. A už je s toho prostě na prášky. A asi s takovou se mi blokne asi úplně.
@dendasubaristka mě přijde že si vůbec neuvědomuje vážnost toho ze bereš ty hormony... Není to jen tak, každý promarneny pokus je za dost vysokou cenu, dá se to brát jen několikrát za život z nějakých důvodů a to ze to prostě zásobu z vaječníků vysaje. Poškozujes své tělo i když ti není špatně a on trucuje se sexem... Mě by jeblo 😀
@dendasubaristka měla bys mu dát přečíst příbalovou informaci, vůbec neví k čemu to je.... Ty prášky fungují jen ten měsíc co je bereš. Pak už nebudou s není to o vyrovnání hormonů, stimulují vaječníky k dozrání vajíček, vlastně násilně, až budete mít po může se stát že budete mít definitivně smůlu a jedinou možnost ivf
@kristyn.g A pak se diví že se chovám,tak jak se chovám. Můžu být uchlácholená že mi je 26 a nemám kam spěchat.Ale chtěla jsem být mladá mamina prostě. A víš co já bych to včera ani neřešila s ním,ale udělal se mimo mě ve čtvrtek. v neděli bylo normálně do mě,ale zas to stejné se stalo ve středu a už mi to prostě přišlo divné. Třeba jsem naštvaná zbytečně a v neděli se povedlo. Ale,prostě on je v tomhle hrozný,tvrdohlavý a hlavně mu to sice asi fakt nedochází jak jis psala,ale pokud bych mu to řekla,že je to fakt svinstvo,tak on by mi řekl,tak to neber :D
@dendasubaristka a možná bys měla prášky přestat brát dokud sám nebude chtít na tom pracovat
@kristyn.g no jako gyndařka mi řekla,že ty hormony nejsou až tak v hrozném stavu,že ta ovulace jakoby probíhá,ale né každý měsíc. No jako on sám se vyloženě snažit chtít nebude. Prostě až to přijde tak to přijde
@dendasubaristka Hele... já být na tvém místě tak ty hormony vysadím a vykašlu se na to.... U nás to po delší době snažení bez úspěchu už taky vadlo, dokonce i já už jsem přestávala mít chuť. S manžou jsme se často nesešli s chutí na to, on třeba chtěl večer, já přes den, ale to nechtěl on protože "neco" ale večer už jsem zase nechtěla já protože mě před tím odbyl.... Začarovaný kruh. Skoro po roce od porodu/potratu jsem otěhotněla, ale bohužel to netrvalo dlouho. ZT. Takže hned po první MS od revize jsem nasadila clostilbegyt. Samozřejmě mě zklamalo, když jsem hned první cyklus s ním neotěhotněla. Ale říkala jsem si, že to chce asi víc času. Načež mi manžel oznámil, že (v očekávané době ovulace s clostilem) bude asi 4 dny pryč. Tak to jsem se taky naštvala, proběhla výměna názorů něco na Váš způsob - beru prášky, zbytečně, atd... Takže ten druhý cyklus jsem vysadila jak clostil tak čaj z maliníku a ouha. Ovulace se zase posunula a ono se zadařilo. V té době se mi to navíc absolutně nehodilo. Začala jsem aktivně trénovat s koněm, fotit atd. Teď už jsem v 24+3 a vypadá to, že už to dopadne dobře. Mimochodem - je mi 27, v době narození malé bude 28 a bude to první. Taky jsem chtěla první mimčo ve 26 a taky tak bylo naplánované. Bohužel, člověk míní, život mění. Být tebou to hodím za hlavu a nechám volný průběh.
@dendasubaristka no tak bych ten Clostil nechtěla brát zbytečně. Jednak je to svinstvo a jednak musí pro to udělat něco dva a ne že budu marnit pokusy a brát to co kdyby náhodou. Kdyby to nevyšlo i s tím clostilem, tak by tě to po další dlouhé době snažení mrzelo že jsi ty pokusy nevyužila lépe. My bychom šli jinak třikrát normálně, a pak s IUI, to je inseminace. Jestli máš normálně ovulaci tak o to spíš bych je dal nebrala. No uvidíš tento měsíc třeba to vyjde 🙂
@krisatko Děkuji moc za tvou odpověď. Jsem ráda že nejsem sama co to tak má. A přemýšlím nad tím no. Teď je to hodně o tom že po dvou letech přišla naděje a já myslela že to nebude problém a ejhle opět manžel a jeho chuť. Takže uvidím,ZKUSÍM TO HODIT ZA HLAVU 🙂
@kristyn.g No jako já ji jakože někdy mám a někdy ne no. A když je manžel s chutí na tom tak jak je,tak třeba jsem ji mohla mít v měsících kdy toho sexu tolik nebylo no.
@krisatko Jinak gratuluji že se povedlo 🙂
Zakladatelko mluvíš mi z duše a je to jako bych to psala já😁.Můj manžel je lenoch í ohledně sexu.Takže mě opravdu dokáže vytočit,když nedojde do úplného konce ( i kdybych dělala co dělala) a co hůř,on není ten co by při sexu vydával nějaké hlasové projevy,takže já ani nepoznám zda k jeho vyvrcholení došlo.Maximálně mě naštval,když mi řekl,že takhle mimčo nechce...Jenže kdybych se nesnažila já,tak s jeho sexuálním pudem nemáme ještě dnes ani prvorozenou dceru....Teď se snažíme o druhé.Bohuzel mě už honí věk.Dneska je mi 37 let,od minulého listopadu do letošního července jsem 3x potratila.Máme za sebou návštěvu v caru,genetickou konzultaci ( vše podstoupil dobrovolně a byl to on,kdo dál pokyn abych vše zařídila co nejdřív) a pak v těch nejdůležitějších dnech nespolupracuje?😣. Tak to mi hlava nebere.Jsem ráda,že nejsem jediná co má takového muže....
@moxha No jak jsme psala jsou chlapi kteří chcou fakt moc a prostě se snaží a chlapi co tomu nechávají volný průběh a nehrotí to. Ale musím říct jsou jakoby dvě skupiny mých blízkých moje mamka,ségra,švagr a pár dalších co si říkají a nechápou to že se nesnaží. pak je druhá skupina má super kamarádka,brácha atd. a ti ho zase chápou a nadávají mi že jsem jak kolovrátek a moc na něj tlačím. Takže si prostě nevybereš buď to máš tak nebo tak. Jako zas musím říct první rok nebo pár měsíců v začátku bylo plných nadšení atd. A snažení a tak,po těch dvou letech už je prostě těžké no.
@dendasubaristka určitě bych uvolnila tempo... užívala si a ono se to povede uvidíš. Jak psaly holky na nás je to poznat, když toužíme po miminku i když o tom nemluvíme nahlas. Proto potom z toho může vzniknout nechuženství i když máte intimní život pestrý. Prostě hodit se do módu jsem v pohodě, zkusit si zpříjemnit společně travený čas něco podnikat apod.

@dendasubaristka Já tě dokážu pochopit....ale zkus se hodit do pohody, udělej si víkend s kámoškou nebo tak něco....když jsi na to tak upnutá, možná se zbytečně "blokuješ". Naše starší "vznikla" 6 dní před ovulací-dělala jsem si test po vysazení HAK (kamarádka měla 3 roky anovulační cykly a nevěděla o tom).