Čím to je, že někdo otěhotní hned?
Ahojky vsem,
ted jsem cetla nejakou diskusi, ve ktere holciny psaly, ze napr. 3x po sobe otehotnely hned napoprve/napodruhe... JAAAAAAK to je mozne? Cim to je, ze jedni, co jsou zdravi to muzou zkouset roky, behem ovu a nic a jini lusknou prsty a jsou v jinaci? Ja vim, ze na to ma asi vliv vice faktoru... ale i tak mi nekdy rozum stoji. Vsem to preju, to je jasny, ale kdyz ja chci uz taky 🙂))
@martaskaaa Ježíš, to bych nechtěla rodit 😲😂
@mmichaella Chodím akorát na kurzy, zatím mám za sebou 2 že 7. 🙂 Je to takový příjemný povídání. Taky si občas něco přečtu. 🙂 Za 14 dní už jdi poprvé na kontrolu do porodnice tak uvidim víc prostředí a tak. 🙂 Ale kupodivu se z porodu nestresuju a nebojím se ho. Prostě si říkám, že bude vše OK a denně rodi miliony zen, tak co bych to nezvládla já. 😀 Navíc má porodnice zrovna krasnej výhled na Loiru, takže to nemůže být špatný. 😀 😀 Spíš se bojím, jak to budu zvládat pak....Ale všichni rikaji, že to přijde samo...tak.snad. 🙂
Hele, určitě to přijde...Já vím, že se ti to zdá dlouho, ale ještě to úplně nejdelší doba není...Podívej na jiný ženský. A nakonec se spousta z nich dočkala happy endu. A i na druhý máte ještě čas. Moc držím palce!
@mmichaella dekuji 💙
Preji ti aby vam to co nejdrive vyslo a vse bylo bez problemu.😉 Dle psani pusobis jako velmi sympaticky clovek.Opravdu bych ti to prala.
@vitezove Drzim pesti, aby se konecne zadarilo. Spravedlnost, zda se, skomira na vice frontach no...:/
@yildiz 5x je waw! To je fakt nadhera. A pak ze se v Cesku nerodi 🙂 Si rikam, jestli on ty deti nekdo nedela za nas :D A tady to mame! 🙂 tak at delaj samou radost. Seste uz neplanujete? 🙂))
@laka_lacenda Tak to prijemnejsi mas pry jako maminka vzdycky pred sebou. A to udajne kazdy mesic tehotenstvi ( o porodu nevim teda, ale pry ten pocit hned po nem je taky bajecny) a s mimcem jsou kazde mesice super...a jak to pry leti...Takze to zvladnes a ani se nenadejes a bude cupitat. Je super, ze se nestresujes kravinama 🙂 na to ja jsem vylozene expert. Jinak moc dekuji za povzbuzeni a doufam, ze se brzy zadari 🙂) A tobe preju hodne sily a prckovi at nezlobi a vyleze kdy a jak ma 🙂 Podzim je nadherny, do lepsiho obdobi se snad nemohl narodit
@luckylee Moc dekuji! A napodobne, musim uznat, ze se nam tady sesly fajn holky v diskusi... oproti jinym tematum, kde to je docela divocina 🙂)) Hezky zbytek vikendu!
S byvalym partnerem jsem otehotnela skoro hned, ale nedopadlo to. Nebylo srdicko, takze nic. Posleze jsme se snazili 6 let a nic. On v poradku, ja taky. Ruzna vysetreni, genetiky a blbosti. Vztah sel po 6 letech do haje, ale spis z jeho strany. Drogy alkohol nova sousedka. Mam jineho muze a tam to bylo opravdu na poprve, co jsme si rekli, ze chceme. Jsem ve 36tt.
@mmichaella jee dekujeme no c. 6 uz ne kdyby me bylo min tak asi joo 🙂 mimi mam rada 🙂
@mmichaella Tak me poslali jednou na operaci kvuli polypum a tam mi pak na klinice rekli, ze dle toho, jak vypadají vajecniky to vypada, ze muzu mit syndrom polycystických ovarii. Cumela jsem jak puk, nikdy sem to neslysela, ptam se co to je a hned mezi prvními symptomy na me vybafli neplodnost. No docela sem se sesypala, tenkrat jsem sice dite jeste aktivně neplánovala, ale bylo mi skoro 30, tesne po rozchodu s přítelem, chlapi kolem me nepoužitelní 😂 no depka jak sviňa 😂 no ale nebudu to protahovat - posleze jsem 2x otěhotněla vždy na poprvé!😂 Takze nastesti se prognózy nevyplnily, ale byl to teda děs 🤔 ja teda kvuli te udajne ,,diagnoze,, na to dite zacala dost spechat i z duvodu veku atd. a nastesti se podarilo. Tobe preju to samé co nejdrive!! Jo a este sme furt mlade, neboj!!!😂😂😘😘😘😘
@mmichaella podle mne je tam takovych faktoru, ze nejde jednoznacne urcit, cim to je. Dite povazuju za takovy zazrak, a zduvodni si zazrak😊. Na to jsme kratci.....
@mmichaella Klid. Moje dcera měla v 35 letech první dítě,teď v 38 druhé a chtějí ještě jedno.
@mmichaella někdy plánujeme, muž je starší, tak donekonečna to odkládat nechceme, ale já pracuju tak nějak furt, teď už i na den ambuluju. A ještě mě napadlo - snad na to jsou studie, že antikoncepce nám mate smysly a můžeme si vybrat geneticky nekompatibilního partnera a mít pak problém s početím. Já si muže vybrala bez antikoncepce a to taky může hrát svou roli.
@properjoey nám chemie fungovala i 13 let od seznámení 😉
Mám 4 děti to mluví za vše
@mmichaella je to pořád mazec. Děti mají 22 měsíců a 10 měsíců, ale šla bych do toho klidně znova tak brzy. Největší sranda byla jak mi manžel říkal, že co kdyz to zase nepujde a budeme čekat na druhé a to, už jsem byla těhotná. Náhodou jsem si udělala test a čáry jak Brno. Kojila jsem a žádná m. Takže já věřím, že každý se dočká.
U nás se také zadařilo hned. Je fakt, že jsme relativně zdraví, žádné vážně problémy. Když jsme se přestali chránit, byli jsme psychicky v pohodě, a to je podle mě velmi důležité.
A na závěr... Nikdy jsem nebrala antikoncepci.
@syslik91 Ty jo, tak to celkem divocina. Dikybohu za ten novy vztah. Jako by nekdo tam vys vedel, ze to ma byt vsechno uplne jinak 🙂 Drzim pesti, uz to mas za par, tak at to jde hladce 🙂))
@yildiz a to pate jste meli v kolika letech? Musi to byt parada mit takovou velkou rodinu. Pripomina mi to confettis na instagramu. 2 rodice a 5 krásných deti.
@svntvt No ty vado, to chces takove diagnozy a straseni. Dikybohu to dopadlo jak to dopadlo 🙂)) Ja mam pidi myom, zaklonenou delohu..si rikam, na co mi prijde na gynde priste 🙂)) Ale jinak dpufam, ze cajk. V kazdem pripade mam pred sebou kupu prohlidek, pac uz toho maleho rostaka desne chceme. Jsi hrozne zlataaaa🥰, po pracovnim tydnu se citim na 60, ale jinak tech 32 snad fakt neni moc.. i kdyz na prvni to taky neni zrovna malo. 😘
@ariadna12 Krasne a trefne receno 🙂
@babanci Tyhle pribehy mam nejradeji 🙂 Davaji mi nadeji a povzbuzeni, ze je jeste cas a nemusim se upinat jeste na vek. A zvlada to dcera v klidu?
@drep jj to uz jsem taky psala, ja si ho taky vybírala bez atk 🙂 tak snad se brzy podari u nas obou 🙂
@mmichaella tak my se radime k obema skupinam... Prvni jsme si pockali 1,5 roku, strasne sem chtela byt tehotna a vsichno kolem rodili a my nic, pak se podarilo kdyz sem to prestala resit a zacla o vikendech parit jak zamlada a zjistila sem to az v 10tt 😂. Druhe ditko, tedka jsem 38tt, jsem chtela ale hrozne se bala jak to zvladnu a porad jsem to podvedome odkladala jakoze kdy uz zacnem se snazenim, protoze prvni je divoch a malej silenec 😅. Tak sem chlapovi rekla, ze to nechame 5 mesicu a kdyz nic tak na to pecem a budeme mit jen jedno a me by to vyslo ze se vratim do prace normalne ve 3 letech starsiho. Tak to nam vyslo na prvni dobrou, dotedka vidim chlapa jak cuci na ten test a pta se "to uz jako je hotovo?" takze u me psychika jednoznacne, jinak vsechny faktory bych rekla ze stejne
@klea81 tak to je parada. 🥰 13 let od seznameni a chemie, to se jen tak nevidi. Myslim, ze u nas to je obdobne, tak snad to vydrzi
@fandysek_1 :D to je vtipne. Aspon to mas "pri jednom" 🙂 Ale narocne to musi byt jako blazen. Mas muj obdiv. A zvladas chod domacnosti, varit apod? Vim od kamaradek, jaky to byva zahul s jednim rocnatkem, natoz se dvema prckami. 🙂))
@eithelwing jj psychika je mocna carodejka. Doufam, ze se hodim taky do klidu a prestanu resit kraviny v praci. 🙂)

No take teda patřím k tem happy a hned.. Nam to vyslo 5x hned noo a cim to je to je asi mezi nebem a zemi? Tezko rici noo.. Preji at se co nejdrive zadari..