Co na přivolání ovulace?
Ahoj holky zkusím to ve skratce, snažíme se už rok o miminko, dle Dr nemám ovulační cykly, je mi 30 a dvě děti už mám, jen mám bezdětného přítele a chtěli bychom jednoho cvrčka spolu...akorát nám to pořád nejde...že začátku jsem si to hodně blokovala strachem, protože mě doktoři strašili. Teď se s tím snažím pracovat. Prošla jsem nějakýma véčka, jako odblokováním, kineziologii apod. Nechci proto žádné komentáře typu je to o psychice, spíše bych si ráda přečetla příběhy a díky čemu se zadařilo. Další věc nechci ještě myslet na IVF nebo tak...ráda bych řešila ovulaci přírodní cestou děkuji za toleranci a odpovědi...
Ja doporucuji drmek a jerab ptaci v kombinaci s Nosifolem. A hrozne fajn je joga, protahne telo, prokrvi organy a krasne u ni vypnes hlavu 🙂 Urcite tomu dat par mesicu casu i kdyz sama vim jak je to narocne.
Mně pomohl Nosifol, měla jsem ukázkovou ovulaci 🙂
Ahoj,já byla ve stejné situaci. Dva kluci z předchozího vztahu,nový bezdětný přítel,jen je nám oběma 35. Psychika.... No jasně že jsem na to myslela... Jinak jsem teda pila kontryhelovy čaj a měsíc před tehu nasadila tyto vitamíny,které si myslím,že mi moc pomohly.jsem ve 25 týdnů a čekáme holku.drzim palce.
Ahoj, taky jsem nemívala ovulaci. Folikul vždycky sice dozral, ale nepraskl. Taky jsem se nejdřív rozhodla tomu pomoci přírodní cestou. Nasadila jsem drmek a pustila se do cvičení hormonální jógy, kterou jsem vždycky zakončila takovou svou meditaci. Cvičila jsem mesic a půl a ted jsem v 16tt ❤️ A vazne věřím, ze to bylo prave tim!
@tasimia nejde o to že nechci slyšet já už se s tím smířila že to nejde teď pracuji a práce mě baví takže to nehrotim a ivf právě ani zkoušet nechci
A co cvičení podle Mojžíšove? To pomohlo mě kolegyni otěhotnět (ale nevím, kde u ní byl problém) už před 35 lety a pokud vím, tak se dost používá na lecos do teď. Vyprávěla mi, že prý zkoušeli kde co a nic. A začala chodit do toho cvičení a ta cvičitelka ji jednou řekla, no, teď otehotnite. A taky, že jo, že prý myslí, že cca hned ten den🙂. Takže zase samozřejmě psychika nebo fakt to cvičení...
@carolineg1 Upřímně já moc nevěřím tomu, jak to všichni svádí na psychiku. Já otěhotněla v době, kdy jsem se zhroutila z toho, že jsem prodělala prasklé mimoděložní po několika letech marného snažení. Na řeči o psychice jsem už alergická. Co mi pomohlo, nevím. Druhé dítě přišlo v době velké obezity, která prý početí taky brání. Třetí dítě přišlo naopak po rapidním zhubnutí a zcela rozházeneho cyklu, to jsem brala Drnek forte, dva měsíce a otěhotněla jsem. Ale jestli to bylo tím, fakt nevím
@carolineg1 Souhlasím s
@tasimia je to o psychice, já 12 let nemohla otěhotnět, a pak když jsem si řekla že děti nechci a udělám si život po svém, otěhotněla. Takhle jsem otěhotněla 3x, vždy až potom co jsem se sekla že děti nechci.
@anakolut přesně, všude psychika furt dokola a já holky vlastně taky.mela úplně v největších depresích jak jsem neschopná když mě bývalý pořád shazoval. Teď jsem právě dost v klidu. A nic ...právě mě to ani nerozhodí když každý mluví o psychice ...protože tomu nedávám váhu...nevím jak jsem to měla tehdy, jak to mám teď...
@klokanka31 hele já mám teď psychiku úplně v cajku jak jsem otěhotněla s bývalým měla jsem věčně depky...u první bulimie skoro. U druhé nadváha jak prase ...teď sportuju, lépe se stravují a jsem úplně v klidu takže mi to fakt přijde jako kravina...
@carolineg1 Ale já nemyslím psychiku jestli má někdo depky atd. Myslím psychiku jako tu touhu po dítěti. Jsem i někde četla, že když žena chce dítě strašně moc, tak si to právě blokuje 🤷
Za mě drmek. 🙂
@carolineg1 jenže u mě to tak bylo, zkrátka mám na to jiný názor a věřím, že nejsem jediná už kolik holek to zde psalo, že vyply a bylo. Někdo to zkrátka tak má 😉).
@klokanka31 souhlasím, zkrátka psychika dělá svoje 🙂.
@carolineg1 hele nejsi v pohodě, to si jen myslíš j když si to nepřiznáš. Řešíš, že se nedaří, nechceš na IVF a další. Tohle dělá hodně.
@tasimia za mě ti psychika ovulaci nepřivolá ale budiž
Holky pokud víte o bylinkach které podporují cyklus pište, naposled opakuji neřeším psychiku řeším léčbu cyklu a ovulace pomocí bylinek a přírody....
@lilian2111 děkuji za odpověď ❤️ jsem ráda že konečně někdo odpověděl na otázku
@carolineg1 no aby si se nedivila, u me ji fakt přivolala, ale chápu. Zkus Gynex nebo Nosifol a nebuď nepříjemná 🙂).
@anpineapple Muzu se zeptat, odkud jsi cerpala inspiraci na tu jogu? Taky se do ni chcibpustit. Diky😊
@ivivi No jelikož bylo všechno v te době zavřené, tak jsem cvičila podle YT. Ale jinak cvicim i normální jogu, takže jsem se nebala se do toho pustit sama 😊 každopádně raději doporučuji kurz, pokud žádnou zkušenost nemáš. Ja se na nej pak taky jeste chystala, ale uz nebylo potřeba 😁 Za me super Svět hormonální jógy 🌸🙏🏻 Jezdí různé po ČR a fakt tomu rozumí 😊 ale kdybys chtela, tak klidně dam odkaz na ty videa podle kterých jsem cvičila ja, neni to sice přímo ta originální sestava, ale i tak mi to pomohlo 🥰
@anpineapple Juu to bys byla hodna. Moc dekuju za ty odkazy😊Zkusenosti nejake mam😊
@ivivi tak přidávám 😊 cvičila jsem skoro denně, pokud tedy nebyl nejaky náročný den, kdy bych se pak musela do cvičení nutit 😊 a je to hodně o tom brisnim dechu, aby se tam poradne ty vnitřní orgány promasirovaly 😁
0

@carolineg1 hele, ale ono to je fakt o psychice, i když to nechceš slyšet. Ja měla pravidelně anovulacni cykly a další a další problémy, operace, třikrát se nam nezdařilo ani po IVF, tak jsem se na to vyprdla, smířila jsem se s tím, že dítě nechci, půjdeme pracovat do zahraničí a najednou jsem po devíti letech naprosto přirozeně otěhotněla, i když dr mi dávali šanci tak 1%. Takže i když nechceš slyšet, zkrátka psychika a tlačení na pilu dělá svoje.