icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nagojka
12. zář 2020

@pajasala presne porad jeste je sance...nehazej flintu do zita..to takhle pred MS spinis normanlne?treba to je opravdu jeste z uhnizdovani zbytek slinice...ja zadne hnizdeni nemela,od vcerejska me tak neskutecne boli bricho ze sem nemohla ani dospat jak sem byla zvedava na teplotu...pri predstave ze me takhle bude bolet bricho jeste 5 dni nez prijde MS tak teda nevim🙉😭ale podle vseho zas prijde driv...no co,tak pujdeme pri nejhorsim spolecne do dalsiho cyklu😏

pajasala
12. zář 2020

@nagojka nevím holka. Teď už je to zase úplně nepatrně růžové. Ale určitě to asi není dobré už je to 5 ty den

nagojka
12. zář 2020

@pajasala tak uvidis no...5 dnu je asi hodne no ale co ty vis,treba muzes mit sliznici opravdu hodne narostlou a prokrvenou kazda sme prece jina...budu drzet palce ..ja trpim zas jak cert s tim brichem ty jo...je to 5dni pred MS jako predstava ze to takhle bude jeste tyden je teda silena...ale jinak nic...kez by byla LF aspon 13 dni..budu na tebe myslet dej vedet...

pajasala
12. zář 2020

@nagojka dám a děkuju

pajasala
13. zář 2020

@nagojka ahojky něco nového?

autor
13. zář 2020

@nagojka tak ale bolest by mohla být nadějná ne?🙂 Třeba se zadařilo

nagojka
13. zář 2020

Ahoj nic noveho..bolest uz docela povolila nastesti uz to neni tak silne...Autorko nadejne to asi moc neni,mam na MS nachystany i cipek..je dole,tvrdy a otevreny...,😣ani zadne priznaky,zadne znamky nidace proste nic jen bolest bricha...vcera teda neskutecna...11DC,teplota 36,8...jinak nic noveho...jeste vladtne predmenstruacni bili vytok😔😔co vy holky?zadne zmeny?

pajasala
13. zář 2020

@nagojka mě bt ještě stoupla a kromě motani hlavy už nic. A cipek je nahoře tvrdý a uzavřeny. Ale vždy ho hodně dlouhý a teď je kratoucky

nagojka
13. zář 2020

@pajasala tak vidis..🙂u tebe to spis vypada nadejne...🙂podle vsech clanku by mel takovy cipek byt na zacatku tehu...ale uvidis...budu doufat a drzet palce..kolikaty den cyklu si?ukazes grafik?

pajasala
13. zář 2020

No nevím. Jsem 23 dcera. Většinou mám cykly 24 25 dní. Ale stáhla jsem si ještě jinou apku a ta mi ovu vyznacila až na 6. A na Feterlity 1. Tak nevím

nagojka
13. zář 2020

@pajasala tak to ses na tom fakt podobne jak ja...ja to mam dle fertility 2.9. a dle jine apky 7.9....tak si vyber...no uvidime...dle fertility bude 17.9 MS...a dle druhe apky 21.9...to cekani je desny...a co testik delala si?

nagojka
13. zář 2020

@pajasala myslim jeste nakej dalsi

pajasala
13. zář 2020

@nagojka no uvidime zkusím zítra. Pořád mám ale takový divný pocit v podbřišku

nagojka
13. zář 2020

@pajasala to mas teda docela kratke cykly ..🤔tak aspon to mas vse v pravidelnosti??

pajasala
13. zář 2020

@nagojka no uvidíme. Jestli ale byla ovu až 6teho tak se mi protáhne o 5 dní

nagojka
13. zář 2020

@pajasala jj stejne jako u me🙂ja kdybych mela ovu 7.9 tak sem ted teprv 6DPO...cert aby se v tom vyznal🙉🙉🙊🙊🙊

autor
13. zář 2020

Já měla též 7.9. takže jsme všechny na stejné startovní čáře? 🤣

pajasala
13. zář 2020

No vypadá to tak

pajasala
14. zář 2020

Holky tak jak? Já měla ovu vyznačenou 1. Dnes měla přijít MS ale nic a tt negativní. Ale podle jiné apky byla 6teho tak jsem teda asi jen 8 DPO a budu doufat že do soboty MS nepřijde a objevím dvě //

nagojka
14. zář 2020

Hmm...tak to je zvlastni...ja sem ted tedy bud 12DC a nebo 7DC😂😂😂bude prekvapko ktera apka byla presnejsi...jinak ume zadne zmeny...

nagojka
14. zář 2020

Jsem debil chtela sem rict 12DPO🙊🙊🙊🙊😂😂😂😂

autor
15. zář 2020

Dobre ráno jak jste na tom děvčata?

pajasala
15. zář 2020

Ahoj grafik vypadá krásné. Já jsem podle všeho teprve 9 DPO. Tak držím palecky ať to vyjde

levandulka_fialova
15. zář 2020

Vypadá dobře, i ten druhý vzestup teploty. Já jsem 6.DC, užívám ten drmek a dnes už byl ovulační hlen, tak minimálně na toto drmek zabral...

autor
15. zář 2020

Holky díky, ale myslím že to jsou jen běžné skoky, nic si zatím nenamlouvam 🤷😔

nagojka
15. zář 2020

U me zadna zmena😏jen uz me tolik neboli bricho...jinak nic...cekam kazdym dnem ze teplota klesne...a pokud MS nedostanu toho 17.9. tak na to budu uplne stejne jako vy a budu ji cekat o vikendu...🙊🙉

pajasala
15. zář 2020

@nagojka graf je krásný tt si nezkoušela?

nagojka
15. zář 2020

@pajasala nezkousela a i kdyz mam cuky tak zkuset nebudu...Sem presvedcena ze ms dorazi...kdyzne udelam prvni v patek rano a dalsi pristi tyden ale driv ne...🙊🙊🙊😂😂😂jestli to teda vydrzim...Nemam absolutne ani jeden jedinej tehu priznak nic...

pajasala
15. zář 2020

@nagojka tehu příznaky mít nemusíš

nagojka
15. zář 2020

@pajasala ale stejne...kdybych mela ovu nakonec podle te druhe apky,byla bych na tom stejne jako ty a to je na test brzo...Vcera rano kdyz sem utrela na wc tak se mi zdalo ze sem mela lehouce naruzovelej papir.ale to byl opravdu nepratny nadech do ruzova takze bud to byl odraz neceho a nebo se mito jen zdalo...😀ja nechci byt zklamana tak moc si zase rikam co kdyby nahodou...nedokazu to vytesnit z hlavy i kdyz sem fakt presvedcene ze MS bude...teplota mi v predeslem cyklu klesla az v den prichodu..

Strana