Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala tak uvidis no...5 dnu je asi hodne no ale co ty vis,treba muzes mit sliznici opravdu hodne narostlou a prokrvenou kazda sme prece jina...budu drzet palce ..ja trpim zas jak cert s tim brichem ty jo...je to 5dni pred MS jako predstava ze to takhle bude jeste tyden je teda silena...ale jinak nic...kez by byla LF aspon 13 dni..budu na tebe myslet dej vedet...
@nagojka tak ale bolest by mohla být nadějná ne?🙂 Třeba se zadařilo
Ahoj nic noveho..bolest uz docela povolila nastesti uz to neni tak silne...Autorko nadejne to asi moc neni,mam na MS nachystany i cipek..je dole,tvrdy a otevreny...,😣ani zadne priznaky,zadne znamky nidace proste nic jen bolest bricha...vcera teda neskutecna...11DC,teplota 36,8...jinak nic noveho...jeste vladtne predmenstruacni bili vytok😔😔co vy holky?zadne zmeny?
No nevím. Jsem 23 dcera. Většinou mám cykly 24 25 dní. Ale stáhla jsem si ještě jinou apku a ta mi ovu vyznacila až na 6. A na Feterlity 1. Tak nevím
Já měla též 7.9. takže jsme všechny na stejné startovní čáře? 🤣
No vypadá to tak
Holky tak jak? Já měla ovu vyznačenou 1. Dnes měla přijít MS ale nic a tt negativní. Ale podle jiné apky byla 6teho tak jsem teda asi jen 8 DPO a budu doufat že do soboty MS nepřijde a objevím dvě //
Hmm...tak to je zvlastni...ja sem ted tedy bud 12DC a nebo 7DC😂😂😂bude prekvapko ktera apka byla presnejsi...jinak ume zadne zmeny...
Jsem debil chtela sem rict 12DPO🙊🙊🙊🙊😂😂😂😂
Ahoj grafik vypadá krásné. Já jsem podle všeho teprve 9 DPO. Tak držím palecky ať to vyjde
Vypadá dobře, i ten druhý vzestup teploty. Já jsem 6.DC, užívám ten drmek a dnes už byl ovulační hlen, tak minimálně na toto drmek zabral...
Holky díky, ale myslím že to jsou jen běžné skoky, nic si zatím nenamlouvam 🤷😔
@pajasala ale stejne...kdybych mela ovu nakonec podle te druhe apky,byla bych na tom stejne jako ty a to je na test brzo...Vcera rano kdyz sem utrela na wc tak se mi zdalo ze sem mela lehouce naruzovelej papir.ale to byl opravdu nepratny nadech do ruzova takze bud to byl odraz neceho a nebo se mito jen zdalo...😀ja nechci byt zklamana tak moc si zase rikam co kdyby nahodou...nedokazu to vytesnit z hlavy i kdyz sem fakt presvedcene ze MS bude...teplota mi v predeslem cyklu klesla az v den prichodu..

@pajasala presne porad jeste je sance...nehazej flintu do zita..to takhle pred MS spinis normanlne?treba to je opravdu jeste z uhnizdovani zbytek slinice...ja zadne hnizdeni nemela,od vcerejska me tak neskutecne boli bricho ze sem nemohla ani dospat jak sem byla zvedava na teplotu...pri predstave ze me takhle bude bolet bricho jeste 5 dni nez prijde MS tak teda nevim🙉😭ale podle vseho zas prijde driv...no co,tak pujdeme pri nejhorsim spolecne do dalsiho cyklu😏