Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@nagojka Já to vždycky měnila jen tím, že jsem měnila naměřené hodnoty tak, aby to vyznačilo ovulaci tam, kde chci 😄. Udělej si předtím printscreen, ať víš, jak to původně bylo. Zkusila bych změnit teplotu 19.11. na stejnou jako den předem a pokud by nepomohlo, tak teplotu 8.11. snížit na teplotu den po ní. Jinak nevím, možná to tam někde jde fixně navolit. No a nebo přidat ještě pozitivní ovu test a hlen na den před ovulací.
@pajasala jabuplne presne nevim kterej den ale vim ze to bylo v rozmezi od 3-7.11...ve stredu 4.11. byl temer pozitivni ovu test...krasnej ukazkovej hlen byl taky asi tri dny...no jo,to je tak kdyz si nekdo meri vsechno napul😀😀😀ted mam v grafu zaznamenanejch 16 teplot,po dobu co merim byl LF 14-15 dni...tak ja nevim...je mi ted lito ze sem nemerila celej cyklus ale kdyz sem vedela ze mam chlapa cely tyden doma,vsechno bylo krasny a tak dokonale sehrany ze sem si rekla ze mereni holt vypustim a dej se vule bozi...a ted sem z toho cela rozcarovana...
@pajasala no...chystam se na to ale porad sbiram odvahu...bojim se zase zklamani..☹️☹️☹️nekde sem cetla ze maximalni delka LF je 16dni...delsi byt snad nemuze...tak nevim...jestli to vsechno odpovida realite tak 16den je to u me dneska...aai jeste pockam do zitra co kdyby nahodou...treba jen MS meska...
@nagojka Aha, já myslela, že byla ovulace 12.11. 🙈 Tak to potom vypadá moc dobře!!!
@levandulka_fialova nene ja bych rekla ze mame teploty pred ovu a po ovu skoro stejne takze 36.7. je u me teplota po ovulaci...Ale kdo vi co se ted deje...treba se neco zmenilo, a MS meska...uvidim zitra...je ale pravda,ze kdyby mela zitra MS prijit,tak rozhodne nemam teplotu 36.9...za prve tu sem nikdy nemela,za druhe ji mam ted 3 den po sobe a za treti vzdy dva dny pred MS teplota klesne...vsugerovala sem si nadeji a ted se bojim testovat protote jestli test bude negativni tak me to slozi...
Tehotna si teda ale fakt jako nepripadam....vubec nic nic mi neni...ani jeden jedinej naznak tehu...
@nagojka Já teda byla těhotná jen jednou, ale neměla jsem žádné těhotenské příznaky. Možná za 2 měsíce mi vyskočila prsa, ale to bylo vše. Ani nevolnosti, pálení žáhy nebo co všechno ženské popisují, takže to vůbec nic nemusí znamenat. Když nechceš netestuj 😉, já bych to nevydržela 😄
Holky pokud bude jeste zitra teplota vyssi tak udelam rano prvni test...trpelivost???vsak mam co delat abych netestovala ja uz chtela testovat v dobe kdy sem mela pet dni po sobe stejnou teplotu...nevim asi uz sem skepticka...vzdycky to vypadalo nadejne a pak stejne byl test snehobilej...☹️😀zitra rano ten papirek urcite pocuram kdyz teplota neklesne...😀😀👍🍀
@misak48 moc tomu neverim ale test uz udelampro klid v dusi a bude rozseknuto...no v rijnu to byl rok co sem vysadila HA a od cervna se jakoby snazime tak ze hlidam ovu atd...BT sem zacala merim v srpnu...jojo o prvni...🙂nevim sem z toho fakt takova naka rozcarovana,porad si rikam ze se neco stalo a MS ma jen zpozdeni...uvidime rano...kdyz bude negativni aspon budu v klidu pracovat bez stresu...ale zase na druhou stranu zklamana...
@nagojka určitě dej vědět 🙂 budu držet palce, abys dopadla jako já v srpnu. Každý měsíc předtím jsem si vsugeroval, že jsem určitě těhotná a pak byla akorát s MS strašně zklamaná. A v srpnu jsem měla depku už snad o pátého dne po ovulaci že zase nic a objednala jsem si z Ali balíček ovulacnich testů, že zkusím tak pro zajímavost ještě ty. No a o 6 dní později čárka na testu 😀
@clo1 kez by...dala bych cokoliv na svete..ale neverim tomu...🙂stat se mohlo cokoliv,vsechno muze byt jinak a MS proste prijde dyl...Ale holky...vsem moc moc moc dekuji za podporu,rady,a proste za vsechno...Tohle je fajn skupinka a me pomaha ve spouste veci!!!!jste vsechny hrozne fajn...🙂🍀
@nagojka Nádhera!!!! Držím pěsti!!!

Ahoj holky...tak aplikace je z toho meho mereni taky pekne pomatena a vyznacila mi ovulku😀😀😀🤣🤣🤣coz je samozrejme kravina to vim na 99,90%...da se to z te aplikace nejak vymazat?