icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nagojka
22. lis 2020

Ahoj holky...tak aplikace je z toho meho mereni taky pekne pomatena a vyznacila mi ovulku😀😀😀🤣🤣🤣coz je samozrejme kravina to vim na 99,90%...da se to z te aplikace nejak vymazat?

pajasala
22. lis 2020

@nagojka tak jestli víš kdy byla ovu tak si ji tam zapis sama je to tam jako opk

levandulka_fialova
22. lis 2020

@nagojka Já to vždycky měnila jen tím, že jsem měnila naměřené hodnoty tak, aby to vyznačilo ovulaci tam, kde chci 😄. Udělej si předtím printscreen, ať víš, jak to původně bylo. Zkusila bych změnit teplotu 19.11. na stejnou jako den předem a pokud by nepomohlo, tak teplotu 8.11. snížit na teplotu den po ní. Jinak nevím, možná to tam někde jde fixně navolit. No a nebo přidat ještě pozitivní ovu test a hlen na den před ovulací.

nagojka
22. lis 2020

@pajasala jabuplne presne nevim kterej den ale vim ze to bylo v rozmezi od 3-7.11...ve stredu 4.11. byl temer pozitivni ovu test...krasnej ukazkovej hlen byl taky asi tri dny...no jo,to je tak kdyz si nekdo meri vsechno napul😀😀😀ted mam v grafu zaznamenanejch 16 teplot,po dobu co merim byl LF 14-15 dni...tak ja nevim...je mi ted lito ze sem nemerila celej cyklus ale kdyz sem vedela ze mam chlapa cely tyden doma,vsechno bylo krasny a tak dokonale sehrany ze sem si rekla ze mereni holt vypustim a dej se vule bozi...a ted sem z toho cela rozcarovana...

nagojka
22. lis 2020

@pajasala dik za radu.👍👍👍takhle by to melo byt...

pajasala
22. lis 2020

@nagojka paráda. Zkusila bych test na tvém místě

nagojka
22. lis 2020

@pajasala no...chystam se na to ale porad sbiram odvahu...bojim se zase zklamani..☹️☹️☹️nekde sem cetla ze maximalni delka LF je 16dni...delsi byt snad nemuze...tak nevim...jestli to vsechno odpovida realite tak 16den je to u me dneska...aai jeste pockam do zitra co kdyby nahodou...treba jen MS meska...

levandulka_fialova
22. lis 2020

@nagojka Aha, já myslela, že byla ovulace 12.11. 🙈 Tak to potom vypadá moc dobře!!!

levandulka_fialova
22. lis 2020

Jinak tohle jsem teď našla. To je prostě prekérka 🙈 Já třeba hlen v době ovulace nemám, ale mám ho cca 4 dny předem. Kdo se v tom má pak vyznat? 😄

nagojka
22. lis 2020

@levandulka_fialova nene ja bych rekla ze mame teploty pred ovu a po ovu skoro stejne takze 36.7. je u me teplota po ovulaci...Ale kdo vi co se ted deje...treba se neco zmenilo, a MS meska...uvidim zitra...je ale pravda,ze kdyby mela zitra MS prijit,tak rozhodne nemam teplotu 36.9...za prve tu sem nikdy nemela,za druhe ji mam ted 3 den po sobe a za treti vzdy dva dny pred MS teplota klesne...vsugerovala sem si nadeji a ted se bojim testovat protote jestli test bude negativni tak me to slozi...

nagojka
22. lis 2020

Tehotna si teda ale fakt jako nepripadam....vubec nic nic mi neni...ani jeden jedinej naznak tehu...

levandulka_fialova
22. lis 2020

@nagojka Já teda byla těhotná jen jednou, ale neměla jsem žádné těhotenské příznaky. Možná za 2 měsíce mi vyskočila prsa, ale to bylo vše. Ani nevolnosti, pálení žáhy nebo co všechno ženské popisují, takže to vůbec nic nemusí znamenat. Když nechceš netestuj 😉, já bych to nevydržela 😄

misak48
22. lis 2020

@nagojka já byla těhotná už třikrát a takhle brzo jsem nikdy žádný příznak neměla taky. Možná jen hustý bílý výtok. Ale teda klobouk dolů za tvojí trpělivost, ja už bych dávno curala na papírky 😀

nagojka
22. lis 2020

Holky pokud bude jeste zitra teplota vyssi tak udelam rano prvni test...trpelivost???vsak mam co delat abych netestovala ja uz chtela testovat v dobe kdy sem mela pet dni po sobe stejnou teplotu...nevim asi uz sem skepticka...vzdycky to vypadalo nadejne a pak stejne byl test snehobilej...☹️😀zitra rano ten papirek urcite pocuram kdyz teplota neklesne...😀😀👍🍀

misak48
22. lis 2020

@nagojka moc ti přeju, aby už tam byla ráno dálnice 🙂 jak dlouho se snažíte? A o první?

nagojka
22. lis 2020

@misak48 moc tomu neverim ale test uz udelampro klid v dusi a bude rozseknuto...no v rijnu to byl rok co sem vysadila HA a od cervna se jakoby snazime tak ze hlidam ovu atd...BT sem zacala merim v srpnu...jojo o prvni...🙂nevim sem z toho fakt takova naka rozcarovana,porad si rikam ze se neco stalo a MS ma jen zpozdeni...uvidime rano...kdyz bude negativni aspon budu v klidu pracovat bez stresu...ale zase na druhou stranu zklamana...

misak48
22. lis 2020

@nagojka určitě dej vědět 🙂 budu držet palce, abys dopadla jako já v srpnu. Každý měsíc předtím jsem si vsugeroval, že jsem určitě těhotná a pak byla akorát s MS strašně zklamaná. A v srpnu jsem měla depku už snad o pátého dne po ovulaci že zase nic a objednala jsem si z Ali balíček ovulacnich testů, že zkusím tak pro zajímavost ještě ty. No a o 6 dní později čárka na testu 😀

nagojka
22. lis 2020

@misak48 dekuju...ale stejne neverim tomu ze by se to povedlo...🤔☹️🙂urcite dam vedet...

clo1
22. lis 2020

@nagojka já bych řekla, že budeš mít zítra na testu pořádné dálnice 😀

nagojka
22. lis 2020

@clo1 kez by...dala bych cokoliv na svete..ale neverim tomu...🙂stat se mohlo cokoliv,vsechno muze byt jinak a MS proste prijde dyl...Ale holky...vsem moc moc moc dekuji za podporu,rady,a proste za vsechno...Tohle je fajn skupinka a me pomaha ve spouste veci!!!!jste vsechny hrozne fajn...🙂🍀

pajasala
22. lis 2020

@nagojka také držím palecky a těším se na ráno na dobré zprávy

nagojka
22. lis 2020

@pajasala dekuji,kez by byly dobre...☹️🙂

leeela
22. lis 2020

@nagojka taky na tebe budu myslet 🙂 budeš první ‘vlaštovka’ ve skupince 🙂👍

nagojka
22. lis 2020

@leeela dekuju...ona rano klesne teplota a bude po testovani👍🙂

nagojka
23. lis 2020

Ty vole....🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺to jako vazne?????me se asi neco zda ze jo????ja tomu neverim....

pajasala
23. lis 2020

@nagojka no vidíš to. Krásné dálnice. Moooooc gratuluji

nagojka
23. lis 2020

@pajasala dekuju...ale jeste to nic neznamena...porad tomu nemuzu uverit....

pajasala
23. lis 2020

@nagojka tohle je tutovka.

levandulka_fialova
23. lis 2020

@nagojka Nádhera!!!! Držím pěsti!!!

clo1
23. lis 2020

@nagojka já to říkala 😀
Gratuluji. 😀

Strana