Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@levandulka_fialova fuha to je na pytel ze.. Mas jeste nejaky problem nebo to proste jen nejde? Je mozny ze uz si mi to psala ale mam v tech holkach tady trosku gulas tak se omlouvam jestli se ptam znovu 🙈 ja mam PCO ale nevim jeho duvod,to musim teprve zjistit kde visi problem.
Ahoj ženy myslíte že by mohla být ovulace brzo stalo se někomu?
@nicoltom Já ve vás mám taky zmatek 😄 Mám AMH 0,2 a špatný spermiogram. 41 let, kombinace na 💩.
@pajasala Já měla nejdřív 11.DC.
@levandulka_fialova a jaký problém je ve spermiogramu?? Dost se dá vylepšit vitamíny. Můj měl taky špatný spermiogram, velmi málo progresivních spermií a vyšlo to. Bral poctivě vitamíny.
@levandulka_fialova já 12 dc. Dnes jsem teprve 6 dc a od včera mám ovu bolesti. Dnes úplný mokro a na čipem nedosáhnu.
@clo1 30% pohyblivých a jen 5% s progresivních. Něco zobe, ale jeho poctivosti moc nevěřím 🙈, jsem ráda, že má čas v ten správný čas 😂. Stejný spermiogram měl před 10 lety a taky se nám zadařilo, tak snad....
@pajasala Dívala jsem se do aplikace a ten měsíc, kdy byla ovulace 11.DC, tak jsem od 6.DC měla ovulační hlen. Může se to u tebe chystat....
@levandulka_fialova teda tak to se mi děje poprvé.
@levandulka_fialova u nás to bylo podobné, jen pár procent progresivních a pak ty pomalé. 5 měsíců poctivě jedl vitamíny fertilan.
Akorát u tebe je ještě problém v tom AMH. A co zkusit třeba clostilbegyt, myslíš, že by ho dr.nenapsal?? Na podporu ovulace
@clo1 Měla jsem ho poprvé před těmi 10 a to zabral hned 1. cyklus. Teď jsem ho měla 3 měsíce a nic. Folikuly sice krásné, ale ty spermie nedorazily na místo určení 😂
@clo1 No a pak dr. řekl, že doporučuje IVF, možná IUI, ale tomu šanci nedával. A já IVF nechci, kromě desítek tisíc (všechno už bych platila), nechci až takový zásah.
@levandulka_fialova ja byla dneska u obvodaka a poprosila ho jestli by mi neudelal HP a vzal mi dnes cukr,stitnou zlazu a prolaktin. Dal me jeste zadanku na endokrinologii aby mi udelali ten zbytek tak jsem zvedava 🙈 muj muz ma spermiogram na 1* takze u nas to brzdim ja... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ahojda holky jak se máme?
@pajasala Ahoj, já jsem ASI 7.DPO. Graf se mi nezdá, teplota je strašně nízko a v jedné diskuzi nějaký dr. psal, že to je nízká teplota na to, aby proběhla ovulace. Není ani 36,6, jen jednou vylezla, pak zase dolů a ty skoky předtím.... A zítra zase do práce, prostě na prd 😂😂😂
Jo a taky mě teď vůbec nebolí prsa, jindy si na ně po ovulaci nemůžu ani sáhnout, takže z toho usuzuji, že ovulace nebyla. A nebo teda tu bolest po ovulaci nezpůsobuje Fertiprona, ale ten drmek, který jsem teď nebrala.
@levandulka_fialova ja co jsem vypozorovala u me tak ty bolavy prsa nemam vzdycky 🤔
@nicoltom Já právě zatím vždy (co se teda pozoruju posledních 8 měsíců). Nalijí se a bolí a teď nic.
@levandulka_fialova taky mám graf na prd... Teplota nízko, ovulace nejspíš neproběhla. Jaký máš zkušenosti s fertipronou? Beru ji tak měsíc a půl, a zatím se mi zdá, že mi na ovulaci moc nepůsobí... Ale ještě je asi brzo na nějaký zavery.
@levandulka_fialova a věříš, že mě teď ty prsa po ovulaci taky nějak moc nebolely? Začaly až 11dpo a 12dpo jsem měla //
@katmo22 No oproti mě máš teploty vysoký 😄. Já Fertipronu užívám celých těch 8 měsíců. Spíš by měla mít vliv myslím na kvalitu vajíčka, což nemám jak posoudit. Na ovulaci užívám ten drmek.
@levandulka_fialova drmek taky beru teď posledních 14 dní... Brala jsem do od ledna do března a v dubnu jsem měla samovolný potrat, tak jsem si myslela, že je to tím drmkem. Ale teď jsem mu dala druhou šanci...
@clo1 Tak to je vtipný 😂 vzhledem k naší frekvenci by to byl zázrak. Ale děkuji za dodání naděje 😉
@levandulka_fialova ja ted asi ovulaci nic protoze mam jeden nepruchozi vejcovod a minule ovu byla a predminule nic ... Ale sleduju teprve treti cyklus takze uvidim no.

@nicoltom Pomohl na to, abych měla ovulaci, těhotenství v nedohlednu... Už 8 měsíců užívám Fertipronu.