icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
tez83
17. srp 2020

Děkuju,přeji to samé.👍😉

nagojka
17. srp 2020

ja sem MS dostala dnes...jednoznacnou a teplota predpisove klesla...ja byc ted treti den MS mela brat clostil...ale graf fertility mi oznacil ovu tak ted premyslim jestli se na to da spolehnout a opravdu probehla...protoze pak byla ovu prirozene budu jeste zkouset dalsi mesic bez clostilu...nevite proc mi do aplikace fertility nejde MS zadat?teplota se ulozi ale MS ne...pise ze data nyni nejdou ulozit.Holku a jeste se zeptam merite teplotu tam dole i v dobe ms nebo az po?

autor
17. srp 2020

@nagojka já začínala až po 🙂

levandulka_fialova
17. srp 2020

@nagojka Většinou neměřím, když to mám silné, takže většinou 1 den, max 2 dny neměřím, ale jinak celou dobu.

nagojka
17. srp 2020

@levandulka_fialova tak super..🙂dekuju..😉

autor
19. srp 2020

Jak jste na tom kočky? Já dnes 13 DPO, stále se mě drží rýma takže nevím jak s teplotama, ale drží se to jak je na grafu. Ale TT byl předevčírem úplně bílý, takže naděje odchází. 🙂 Jak vy?

tez83
19. srp 2020

Já jsem dnes také 13DPO a duch na testu,také mám rymu...ale desnou.

pajasala
19. srp 2020

Ahoj graf je super. Udělej tt teď už tam určitě budou //. Já 9 DPO a bolí podbrisek jako na MS ale ta má dorazit až v neděli.

autor
19. srp 2020

@tez83 a kdy ti začala?mě právě 10 DPO, den po tom propadu.

autor
19. srp 2020

@pajasala já se bojím testovat, ať není zase zklamání. Příznaky žádné :-/

tez83
19. srp 2020

Někdy víkendu...takže to bylo,no 10DPO.😃

autor
19. srp 2020

@tez83 a příznaky nějaké jiné máš?🙂

autor
19. srp 2020

@tez83 jinak pošli dušíka klidně 🙂)

tez83
19. srp 2020

Modrý delany včera odpoledne,nic na něm nebylo,až večer mi přišlo,že možná...ale myslela jsem si,že vykoukavam.Ten slabší dělaný ráno ve dvě a také na něm nic,šla jsem spát...a ráno jsem ho tam viděla.
Jinak mě bolí od pondělí prsa a dneska jsem měla dostat ms,a začal mě pobolivat podbřišek.Celkove jsem dneska,jak kdyby na mě něco lezlo,oči mě pálí,ta rýma...Jo,a stále vysoká bt.

autor
19. srp 2020

@tez83 tak super to je jasné, potichu gratuluji a ať sílí. Já dělala 11DPO a nic, takže se chci vybarovat zklamání, ale nachcipana jsem teda dost už čtyři dny 🙈 Kolik máš BT?

tez83
19. srp 2020

Dneska byla 37,včera 37,1,předtím zase 37 a předtím 37,1.Jenze jsem si myslela,jestli na to nemůže mít vliv to šílené vedro...

autor
19. srp 2020

@tez83 já zase to mám asi ovlivněné i tou nemoci právě, horko je mi také..

tez83
19. srp 2020

Ale třeba také ne....😉

autor
19. srp 2020

@tez83 tak dej vědět, jak to s tebou pokračuje 🍀

tez83
19. srp 2020

Dám,a i já jsem zvědavá na tebe...👍😉

autor
19. srp 2020

@tez83 děkuju 😻

autor
19. srp 2020

@tez83 já teda zkusila, a nic. Ale odpolední že jo.. no nevím, asi hold to nevyšlo 🤷

tez83
19. srp 2020

Já ho takhle udělala včera odpoledne a nic...a pak mi to večer nedalo,tak jsem ho začala zkoumat a zdálo se mi,že vidím,ale že si to asi namlouvám.Dneska ms nepřišla tak jsem ho zkusila taky a už je na něm duch vidět,ale dnešní byl z ranní moci.

autor
19. srp 2020

@tez83 jj chápu, ráno můžu zkusit, ale nevim...😒🙏

tez83
19. srp 2020

Tak dej pak vědět.Nicmene rozhodně držím palce!!👍

autor
19. srp 2020

@tez83 ❤️

autor
21. srp 2020

Krásné rano, já dnes 1DC, ale beru to pozitivně. Překvapilo mě, že došla na den presne (možná Gynex?), zkusila jsem první měsíc měřit BT, takže vím kdy byla ovulace, byla dá se říct ukazkove uprostřed cyklu, a zjistila jsem, že LF mam 15 dní. Takže vzhuru do poslední MS na delší dobu 😋🍀

tez83
21. srp 2020

Ahoj,já tady vyhlížel komentář už včera.Hrozne se mi líbí tvá pozitivita,tak to má být...na všem špatném najít to dobre.Drzim palečky,a je fajn,že máš tolik nových poznatků.👍😉

autor
21. srp 2020

@tez83 děkuju 🍀 snažím se, někdy je to těžké, ale pozitivita pomůže. A co ty, jak je? ❤️

autor
21. srp 2020

Nemáte zkušenosti s nějakými doplňky pro muže?Folandrol nebo tak? Zvazuji že spíše nakoupím ty jednotlivé složky zvlášť, skrz cenu atd. 🤔🤔

Strana