icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
katmo22
20. led 2021

@pajasala ahoj, no vůbec nevím na čem jsem. Kdyby aspoň přišla MS, ale když mi letí teplota nahoru? Utrogestan jsem přestala brát 14.1. To už mě přeci nemůže dávno ovlivňovat ne? Když je tt negativní...

pajasala
20. led 2021

@katmo22 no to je zvláštní. Dnes jsi tt nezkoušela?

levandulka_fialova
20. led 2021

@katmo22 A před kolika dny jsi vysadila Utrogestan?

katmo22
20. led 2021

@levandulka_fialova ve čtvrtek, 14.1. jsem měla poslední na noc...

@pajasala dnes jsem TT nezkoušela, to by na testu byl v úterý aspoň nějaký náznak, a nebylo tam vůbec nic... ale cítím, že mě bolí podbříšek, jako kdyby mělo přijít MS, prsa už mě skoro nebolí...

levandulka_fialova
20. led 2021

@katmo22 Tak to je už dlouho od vysazení. Já to vždy dostala nejpozději 4. den po vysazení. To jsem zvědavá, co z toho bude. Držím pěsti.

nicoltom
20. led 2021

Tak ja uz nevim co se mnou 😂🙈 pred prichodem ovulace me bolivaji prsa a podle teploty pak vidim kdy a jak ovulace probehla. Vetsinou me boli prsa a vidim na teplote... Hlen spis nic a kdyz tak jen kdyz ho fakt vydoluju 🤦‍♀️ Ale dneska? Dneska se natahl tak ze bych na nem mohla veset pradlo 😂 vcera jsem si vsimla ze trosku byl a nes vic. Cipek vcera trochu zmekknul ale jinak nic necitim... Je mozny ze by probehla nakonec ovulace takto nenapadne? 🤔 Uz mi z toho hrabe! Merim a sleduju uz ctvrty cyklus a kazdy je uplne jiny takze se nemam od ceho odpichnout.. 🙄

katmo22
20. led 2021

@nicoltom Pošli graf, můžná něco vymyslíme 🙂 Koukám, že tady žádná nemáme normální cyklus... Kdybysme ho možná normální měly, tak tu asi nejsme, že? 😀

nicoltom
20. led 2021

@katmo22 to mas pravdu 😂😂😂 ted to mam takto a mel by to byt ten funkcnejsi vajecnik kdy to minule na tomto vajecniku bylo velmi nadejny ale nedokazala sem urcit kolikaty den ovu byla protoze ms sem mela zrovna jakoby dva tydny a slabou takze to neslo urcit vubec... 🤦‍♀️

nicoltom
20. led 2021

@katmo22 takto to vypadalo na tom stejnym vajecniku minule...

nicoltom
20. led 2021

@katmo22 minuly mesic to bylo takto.. a tento vejcovod je nepruchozi

pajasala
21. led 2021

@nicoltom teda pěkně. Všechny teploty do 6.1 bych vymazala.

levandulka_fialova
21. led 2021

@nicoltom Podle teploty ovulace zatím nebyla, ale ten ovulační hlen je nadějný. Já ho mám někdy 2, někdy 4 dny a vždy za 2 dny po posledním hlenu, mám ovulaci, takže si myslím, že by to u tebe taky mohlo přijít.

pajasala
21. led 2021

Ženy jak to máte s čípkem a hlenem po ovu? Já vždy 2 až 3 den sucho a cipek tvrdý. Teď pořád mokro hodně bílého hlenu a cipek zavřený ale měkký.

katmo22
21. led 2021

Dnes opět teplota vysoká, připadá mi že stoupá, než aby klesala a dostavila se MS. Zkoušela jsem si dělat i TT s citlivostí 25 a nic.

katmo22
21. led 2021

@nicoltom ten prostředni graf mi přijde ukázkový! Tento měsíc to máš trochu divoký, ale jestli poznáš ovu podle hlenu tak tím líp. Hlenu bych se držela. 🙂 já snad hlen nemám vůbec, takže to poznam jen podle teploty...

nicoltom
21. led 2021

@katmo22 no prave hlen moc nemivam urcite ne tolik abych z nej neco vycetla 🙈 a ted mam hlen ale nic dalsiho okolo 😂

nicoltom
21. led 2021

@pajasala proc mazat? Merim cely cyklus abych vedela presne vzdy vsechno kdyz mam vse nepravidelny. 🤷‍♀️

pajasala
21. led 2021

@nicoltom protože při MS a další dva až tři dny by se měřit nemělo. Je to zavádějící

pajasala
21. led 2021

@katmo22 teda holka to je fakt divný. Ale je pravda že se mi to taky jeden cyklus stalo. Z 37 stoupla na 37,2 a dostala jsem to

levandulka_fialova
21. led 2021

@pajasala Po ovulaci mám vždy hodně bílého hlenu. Na čípek dosáhnu, ale nejsem schopna poznat, jestli je měkký nebo tvrdý 🙈, takže to už nehodnotím.

nicoltom
21. led 2021

@pajasala v cem je to zavadejici? Kdyz budu merit jen v urcity termin tak se k nicemu nedopracuju 🙈 takhle aspon vidim cely cyklus.

pajasala
21. led 2021

@nicoltom tak jsem to četla. Samozřejmě to dělej jak ty chceš.

katmo22
21. led 2021

@nicoltom kdybych mohla, tak taky měřím teplotu klidně i při MS. Ale mám jí většinou tak silnou, že bych si pod sebe při měření musela dát ručník. 😀 Myslím, že to ničemu nevadí, že tam ty hodnoty jsou?

@pajasala a jo, mám to celý nějaký pošahaný 😀

nicoltom
21. led 2021

@katmo22 ja pres MS merim v puse. Dolu bych si to pri ms nestrcila fuj 🙈😂 mam dva stejny teplomery a nasla sem si techniku aby mi to merilo stejne jako dole a je to pro me takto lepsi kdyz to vidim cely.

pajasala
21. led 2021

@nicoltom jakou techniku?

nicoltom
21. led 2021

@pajasala docetla jsem se pro co nejpresnejsi mereni v puse je potreba nespat s otevrenou pusou aby tam nebylo ,,vyvetrano” a dat si teplomer do ust na strany zboku pod jazyk a chvilku pockat nez se zahreje a pak zapnout na znereni. Jo jeste si vlezt cela pod deku i hlavu aby se zahrala. Proste udelat to co nejpodibnejsi jako dole.. Funguje mi to na teploru presne 👍

pajasala
21. led 2021

@nicoltom tak to je dobrý poznatek 🙂

katmo22
21. led 2021

@nicoltom zajímavý styl měření. Ale myslím si, že ,,tam dole" je to stále o něco přesnější. Proto si myslím, že ta teplota u tebe tolik lítá?

levandulka_fialova
21. led 2021

@nicoltom Myslím, že podle pravidel STM se nemá měřit na různých místech v jednom cyklu. I když máš takovou "techniku", to opravdu raději neměřit v době MS.

nicoltom
21. led 2021

@katmo22 v puse merim jen v dobe MS takze zmerim cca 3x 🤷‍♀️ Jinak merim jenom dole. Teplota se mi pohybuje 36,5-36,6 a ten obcasny teplotni vykiv to je namereno dole po ms.. Je to videt na tech grafech vsech. Pri ms mi klesna na 36,4 a pak vyleze zase na 36,5-36,6
@levandulka_fialova

Strana