Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@nagojka Vůbec. Nic mi po něm není (teda musím zaťukat na dřevo), nevím, co mají jiné holky, taky jsem to slyšela, ale já opravdu nic. Udělal se mi zatím vždycky 1 velký těch 22-26mm a 1 menší kolem 15mm. Zatím teda bez úspěchu, ale my máme ještě horší spermio.
@levandulka_fialova no presne taky se mi nechce...Ja mam vysoky hormon AMH a podle doktora mi dozrava vice vajicek ale ani jedno pry nedozraje jakoby uplne takze zacinam mit podezreni ze proste folikuli narostou ale prazdny..tak snad naky doplnek na dozravani vajicek pomuze...porad doufam a neztrcim nadeji...Ale rok snazeni a o 13 let starsi chlap me tak trochu tlaci..ja tlacim na zbytek a je to spatne...tak uvidime...no uvidime...ja ho mela uz jednou v cervnu a k nicemu protoze v dobe ovulace chlapa zrovna odvolali na sluzebku...necekane bohuzel,doktor mel zaroven dovolenou takze sem si sice vzala clostil ale bet utz a bez pregnylu..takze kdo vi jak to bylo...tak snad se i nam brzo postesti🙂ja uz obcas ztracim nadeji a propadam zoufalstvi..Mereni BT mi dalo alespon malou nadeji ze ovu tak nak probiha,tak doufam ze se na to da spolehnout a ze grafy nelzou🙂aby se pak nestalo ze FF mi potvrdi ovulaci ktera nakonec vlastne vubec nebyla...
@nagojka Já mám AMH zase 0,2, takže málo času... Málo vajíček, špatný spermie, ideální kombinace 😂😂😂. Začala jsem teď užívat Fertipronu + zkusila čípky Myoovunelle, tak uvidíme pořád doufám. Ale tlačí mě i věk, nejdřív jsem říkala, že budu zkoušet do 40 max., no a teď nevím, do kdy... 😂
@levandulka_fialova tak ja mam AMH naopak 9,11...obrosvskou ovarialni rezervu ale zase vajicka se snazi dozravat vsechny a tim padem neni ani jedno uplne jako echt...ja beru 2 mesice FertilUp...najdi si to na netu je to sice trochu drazsi ale vlozila sem do toho veskerou svoji nadeji...Mi jeste zatim sperimo nemame no...nak se k tomu chlap nemuze odhodlat...Me je sice 28 ale chlap je stasti o 13 let takze vek nas z jedne strany tlaci taky...Fertiprona je prej taky dobra ale ja to menit uz nebudu ono je tohle vsechno na stejny brdo...ja si vzdycky rikala ze prvni dite budu mit v 25..no.. a nak to nevyslo....Drzim palce at to klapne..🙂ted uz musi..
@nagojka Taky držím pěsti, dřív nebo později to vyjde!
@nagojka A sakra 😔 Kdy se vrací? Aspoň dnes?
@levandulka_fialova mel by dneska nekdy v noci...🤧🤧🤧🤧😢😢😢😢
@nagojka Tak musíte 😉 Třeba vydrží počkat a třeba bude teplota zase zítra nízká a byl to jen výkyv.
@levandulka_fialova no ze by vajicko pockalo to asi ne...ale kdo vi...nahoda je blbec...s ovu takhle brzo jsem fakt nepocitala ty jo...pokud to byla ovu a LF bude 14 dni tak budu mit svuj pravidelne dlouhej cyklus...a cyklus predchozi byl vyjmecne dlouhej a divnej😂
@nagojka No po ovulaci přece "čeká" až 24 hodin..., tak by teoreticky to mohlo vyjít. Ale chápu, že je to na prd.
@levandulka_fialova dneska me desne od rana picha na levim vajecniku,vejcovodu???nevim proste pri chuzi...no tak sem udelala ovu test jo...prikladam foto...takze sem z toho magor..ovu test je snad pozitivni 2 dne pred ne?snad na te fotce je neco videt...prvni test predevcirem vrcer a druhy dneska pred deviti minutama...
@levandulka_fialova tezko by byl takhle silny test po ovu nebo ne??
@nagojka Ten před 2 dny pozitivní nebyl... Až dnes.
@nagojka Když je test pozitivní, tak za 24-48 hodin je ovulace, tzn. bude zítra nebo pozítří. Zítra dopoledne bych zkusila znovu ovulační test, měl by být zase slabší.
@levandulka_fialova no tak v tom pripade jsem zvedava na zitrejsi teplotu...
@nagojka Myslím, že den po by nebyl na 99% pozitivní.
@nagojka tak jak to dopadlo 🙏
Holky vy ste uzasny🙂moc dekuju za podporu...v priloze davam foto...rekla bych ze testik je o neco slabsi ale porad jeste silnej...Kazdopadne na tom uz zalezi,pro me byla dulezita info ze neni po ovulaci🙂ted vim ze ne,testik tak nejak ovu predpovedel,teplotu merim a vic to nebudu resit...A jak ste na tom vi ostatni?
pardon vy ostatni??...jeste aby dle teploty nebylo uz po😁😁😁
@nagojka Ovulační test je dnes negativní, tzn. dnes nebo zítra je ovulace. I teplota se mi zdá nízká na to, aby byla poovulační (nevím teď, jaké je máš obvykle). Držím pěsti!
@levandulka_fialova predchozi cyklus sem merila prvne a to po ovulaci byli prave 36,6-36.9..takze vlastne ani ja poradne nevim jake ted budou proto me tech 36,6trochu zklamalo a myslela sem ze je je po..no a co ty?jak pokracujes?muzu se te prosimte jeste zeptat...ten clostylbegit..k cemu presne?na dozravani vajicek a timpadem k ovulaci?nebo jen k rustu foliku a timpadem muze byt i po clostiku folikul sice dobre narostly ale prazdny?
@nagojka Tak ty teploty musíš ještě vysledovat dalšími měsíci a třeba to už příště nebude potřeba 😉. Měl by být na stimulaci uvolnění vajíčka z vaječníků, takže teoreticky na vajíčko a ne na folikul, ale kdo ví, jestli se to fakt děje. Já budu zítra 12.DPO, tak zkusím první test. Pak v pondělí a když bude i ten negativní, tak vysazuju utrogestan a jedeme od znovu.

@levandulka_fialova mas po clostiku nake problemy...???slysela sem ze sice pomuze ale zaroven pekne skodi