Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

.
@nicoltom Pak jedině opravdu měřit poctivě bt jinak nemáš šanci zjistit ovulaci, zda proběhla. Podle bt by jsi pak na 100 % věděla, jestli krvácení byla nebo nebyla MS. Pokud od nejkratšího cyklu (33 dnů) odečteš 16 dní (max. délka LF), pak bych začala testovat v tento den nejdřív. Když zároveň budeš měřit, zpětně si prostě ovulaci potvrdíš a zjistíš, jestli jsi zachytila vrchol nebo ne.
@nicoltom A ještě mě napadá.... Častý omyl je, že si myslí ženy, že MS je i hnědé, byť třeba intenzivní špinění, není, musí to být červená. Tak nevím, jak je tu o u tebe.
@levandulka_fialova u me je to prave po kazdy jinak a uplne ve vsem tak proto uz sem z toho otravena.
@nicoltom To chápu.
@katmo22
@levandulka_fialova jak jste na tom? Kdy hodláte testovat? Nebo čekáte na termín ms? 😅
@clo1 Netestuju, sex nebyl.
@levandulka_fialova tak pokud si nejsi jistá tou ovulací, tak třeba to ještě nemusí být úplně marné.
Nebo nebyl sex vůbec?
@clo1 Já si jsem jistá, sice aplikace tvrdí něco jiného, ale.. No uvidíme. Každopádně netestuju a čekám na MS.
Ahojky holky moje tak zítra v 7 mě čeká první kontrola tak mi prosím držte palecky.
@pajasala Také držím pěsti! A hoď nám sem potom fotku z utz 😉😉
Tak holky vše je ok. 7.tyden srdíčko bušilo
A já 1.DC.
@levandulka_fialova ach jo😔
@pajasala Tentokrát jsem to ale čekala, tak nejsem tak smutná.

@levandulka_fialova takze pokud by ta moje slaba MS treba nebyla fakt ms jak nekdo tikal ze to je spis nejaky mezi krvaceni tak pak ty cykly budou mnohem delsi... 🤔 Nevim no a uprimne mi to zacina byt jedno, protoze furt jenom cekam a cekam a prd z toho..