Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Já dnes 1dc 😕😕
Ja sem asi fakt jedinna s PCO, ktera ma kramy fakt furt... 🤦♀️ Minule prisla po 25.dnech (od 21.dne spineni) a ted pro zmenu prisla po 17.dnech... 🤷♀️
@nagojka ja ji pravidelnou nemam, ona sece vzdycky prijde ale nekdy treba po 14.dnech nekdy po 35... Ale prijde. Hele na ty zuby si nemuzu stezovat, vubec me to ani neboli, sice jist nejde moc obstojne ale jinak uplna pohoda. Ty krcky ti ted udelaji ale jen pokud to das bez injekce, jinak ne. A jak ti jinak je? Vsecko v poho? Ja dostala na ty endokrinologii metformin tak zacnu az se mi zahoji zuby.
@nicoltom bez injekce nedam ani obycejne vrtani😂😂jinak je mi fajn dekujo za optani...vsechno je v poradku..vcera sem mela poprve takovou slabsi chvilku ze se mi chtelo uplne naprosto bezduvodne brecet..prcek kopal od rana uplne neskutecne bylo uz moc neprijemny tak sem na nej byla nastvana a pak mito bylo lito..aha tak ja to blbe pochopila.ja myslela ze mas cyklus v pohode...
@katmo22 co jsem pochopila z predeslich zprav tak mas jen strach a snazis se to radsi nevidet takze si to nepripoustis...a chapu to..ja sice zatim zadnej spatnej zazitek nemam ale taky sem tem svejm dvoum nemohla nak uverit..🙂😘drzim palce a moc gratuluju...urcite bude vse v poradku..mysli pozitivne🙂
Ja dneska dostala vysledky z ty endokrinologie a mam z toho takove smisene pocity.. Na jednu stranu tam nejsou nijak extra prepaleny normy a na druhou je tam zase dost veci co nesedi. Hlavne to FSH 3,4 a LH 22,9 😔 Na druhym papire vyhodnotili ze cyklus se vyvijel smerem k ovulaci, i me se zdalo ze probehne, a nakonec misto ovulace telo vybouchlo a ja dostala 17.den misto ovu, tak MS...
@nicoltom Taky bych řekla, že hladina progesteronu odpovídá, že ovulace již byla, tomu by svědčilo i to, že jsi pak dostala MS. Ostatní hodnoty netuším. Máš graf z toho cyklu?
@katmo22 Čárka je opravdu o trochu tmavší! Bude to dobrý.
@levandulka_fialova
@katmo22 BT nemerim a ovu testy byly negativni porad. Pri tom odberu sem byla zrovna 7dc 🤷♀️ Kdyz nahodou ovu mam tak spis pozde neu tak brzo... Hlen 0 a cipek zavreno. 🙈 Ale zase kdyz mam hlen tak ovu stejne nikde... 😂
@nicoltom Ještě MS nemusela být MS, ale krvácení z jiného důvodu... A co na výsledky řekl dr.?
@katmo22
@levandulka_fialova MS jakoze fakt MS zadny lehky krvaceni nebo tak... 🤷♀️ Vubec nemam tuseni ale ja dostala z niceho nic anginu jaki krava a dostala sem antibiotika a hned cca dva dny na to MS... Ted ty zuby a dalsi antibiotika a zase cca dva dny na to tuhle MS. 🤔 Anginu sem mela napisledy kdyz mi byly 4.roky takze me to docela zaskocilo, protoze ja nebyvam vubec nemocna, max rymu ale jinak nic vic! 🙈🙄
@levandulka_fialova vysledky prisly dnes na meil a s dr. jsem jeste nemluvila a na endokrinologii mam dalsi termin koncem cervence... Myslis ze je mozny dostat MS takto 2x kvuli nemoci? 🤔
@nicoltom Aha tak to teprve s dr. proberete a uvidíš. Jinak netuším, kvůli nemoci se zkracuje LF, ale že by se urychlila ovulace, to jsem neslyšela. Vyčetla jsem si kdysi pro sebe, že zkrácení cyklů je první známka toho, že se AMH snížilo, bohužel jsem to vyčetla pozdě, protože mi to začalo cca před 8 lety. Probereš to s dr. Já jen teoretizuju.
@levandulka_fialova ja si myslim ze ovulace neprobehla 100% 🙈
@katmo22 moc gratuluju! Takže zásluha nejspíš Clostilbegytu? 🙂
@nicoltom tyjo tak ať se brzo zahojí - byla jsem jen na osmičkách a po jednom, i tak mi nebylo tehdy nic moc 😏
Jinak tedy já měla pochopitelně vše negativní, takže teď už 10.den cyklu a znovu 🙂 Drmek to asi zvládl, prodloužil mi LF, břicho bolelo jako před MS a ona pořád nikde. Až jsem vysadila, přišla do 48 hodin 🙂 Teď zkusím až od ovulace, jelikož může blokovat FSH a to nechci, zkouším sójové isoflavony - brala jsem dle diskuzí místo Clostilbegytu, třeba se stane zázrak ☺️
Všem vám držím palce aj u nohou ;)
@levandulka_fialova zkrácení cyklu právě řeším taky, AMH naposledy jsem měla 1,8 - to bylo před rokem, tak teď bude nižší (i když těžko říct, když mně to dost fluktuuje a záleží i na laboratoři, ve které mi to vyhodnocují 😑). A cykly se mi zkrátily, proto beru ten drmek, což asi zabralo. Nebo to byl výjimečně delší cyklus, nevím 😅
No, snad i tak se to nám všem podaří 🍀

@katmo22 to jsou super zpravy! ❤️ Hele pokud ti ten Utros MS oddalil o tyden tak asi ho telo nepotrebuje. Ja ho dostala na srovnani a kdyz sem ho brala tak vse ok ale po vysazeni jeste dva cykly a pak vse pri starym... 🤦♀️ Ja cekam na zahojeni tech zubu a zacnu ten metfirmin.