Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

nekde sem cetla ze ano...ze kdyz je tam pouze teplota bez hlenu a bez dalsich znaku nebo treba leku tak ta apka ovulaci nevyznaci jednoznacne protoze ma malo informaci...jinak take nevim jinej rozdil.
@nagojka Ale i tak je to nelogické. Jak může pozitivní test 3.9. posunout v aplikaci ovulaci na stejný den, když by měla být o den až 2 později. Já tu druhou app. moc nemusím, ten graf se mi nelíbí 😀
@levandulka_fialova je divna s tim souhlasim...ale mam ji od sameho zacatku co si zapisuju MS tak sem ji nechtela rusit..no fertility mi zas oznacila ovu 2.9. ale test byl pozitivni den po.Takze nelogicky u me snad uplne vsechno🤦🤦🤦🤦ja vzdycky musim mit neco extra a divne😂😂😂😂tvl...se z toho zblaznim...No nic...nebudu to hrotit necham se prekvapit co mi prinesou dalsi dny...🙂
@nagojka Já si vážně myslím, že jsi měla ovulaci 21.DC. Fakt jsem na tu teplotu zvědavá, a jestli se to pak případně ve FF upraví.
@levandulka_fialova uvidime bude to prekvapko...ale taky sem zvedava🙂
@pajasala To by mohla být krásná nidace 😉
@levandulka_fialova myslíš. Nikdy se mi to nestalo v předchozích tehu
A co autorka ja ta je na tom?🙂😁😂
@pajasala Všechno je jednou poprvé 😉, ale teoreticky je možné si jakýkoliv symptom napasovat na sebe tak, aby z toho byla naděje... Stejně nezbývá než čekat.
@levandulka_fialova ano to je pravda. Nějak to nehrotim jen mě to překvapilo
@nagojka nooo jako BT se zvedla ale ještě čekám další dny, zda se ovu potvrdí v grafu 😀
Holky tak včera 36,5 a dnes kolem 36,4. Je možné mít ty poovulacni tak nízké? Když mrkněte na graf co jsem dávala včera, tak ze začátku po MS bylo kolem 36,4 ale pak to spadlo takže ty teploty těsně před ovu mám fakt nízké. Ale překvapilo mě, že po ovu zase zpět "jen" kolem 36,5. 🙄
Jak tedy poznám, že ovulace opravdu proběhla? Pokud vím, platí nějaké to pravidlo 3 vyšší po 6 nízkých (teploty) ne?
Když se bude zítra držet jako dnes nebo výš tak už ti to zítra ovu vyznaci. I já mám tento cyklus nižší teploty. Je to určitě tím že je v noci chladněji.
@pajasala myslis? To mě vůbec nenapadlo. Úplně mě to zaskočilo, minulý měsíc krásný graf teploty kolem 36,6-36,7 a šlo to nahoru a teď prostě takové pro mě "nízké" 😟
Přesně jak říkáš. Já minulé 37 37,2 a teď max 36,8
@pajasala to jsi mě úplně uklidnila🙂 mužu mrknout na tvůj grafik?

Určitě je to možné