icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

nita1984
28. bře 2016

Dnes 5 DC, MS skončila... od zítřka měřím a pro jistotu pojišťuji i ovu testy..... abych tu mršku ovulaci neprošvihla, jako minulý měsíc.... a to by bylo, aby nebylo !!!!!!!!!!!!

jankadvor
28. bře 2016

@to2014 To vypadá nadějně 🙂

to2014
28. bře 2016

@jankadvor ducha jsem našla 4dny zpět na testu,ale po zkušenostech se nijak nestresuju ale zvláštně se drží teplota 🙂

dasa.77
28. bře 2016

@soussan ahoj,taky jsem si to neuvědomila. Jasně,vím,že se posouval čas a říkala jsem si,že teplota stále ještě nestoupla jak měla.Ale i když jsem měřila v neděli ráno o 2 hodiny dřív než den předtím a to samé v pondělí ráno,tak jsem teplotu zapsala tak,jak jsem naměřila. 😉
Já o tom vím,že v grafu by byla asi o desetinu,možná dvě vyšší...ale to bych to pak musela upravovat při každé změně a to já nedělám.Snažím se měřit +/- na hodinu stejně.Ale nehrotím to tak,že bych si kvůli tomu nastavila budík.

juliemichal
29. bře 2016

ahojky holky takto vypadá můj graf,takže dnes 2DPO 🙂 🙂 snad zítra vyleze BT anebo bude stejná a graf mi ovulku potvrdí 🙂

xoriska
29. bře 2016

@juliemichal no vidíš, jsem říkala že se dnes ukáže 🙂. Jinak koukej na mě, to je psycho graf 😀. Holky co tomu trochu víc rozumíte, co na to říkáte? 🙂

juliemichal
29. bře 2016

@xoriska no zítra bych měla být 3DPO 😀 😀 a v tvém grafu se fakticky nevyznám je nějaký divný ☹ kdyby jsi neměla pozitiv. ovu test tak bych soudila to,že je to anovulační cyklus. ☹

xoriska
29. bře 2016

@juliemichal Že ? To jsme si přesně taky říkala, ale zase toto jsem si opravdu nedomyslela, to je prostě pozitivní :D

petulibiii
29. bře 2016

@xoriska nooo podle grafu je to jasný..uvidis zda to tak bylo..me to udelala podobne ale jen o den

xoriska
29. bře 2016

@petulibiii No já tomu právě nerozumím, pozitivní test jsem měla v den vyznačení uvulace na grafu , to bylo minulé pondělí, i doktor v pátek říkal, že uvulace bude v pondělí , ale vždy mi hodně stoupla teplota jako tomu bylo v neděli ( viz graf ) a přitom jsem měla být už 6 DPO 😀 Jsem z toho tento měsíc jelen...

jankadvor
29. bře 2016

@xoriska Že by 26. hnízdění? 🙂

jankadvor
29. bře 2016

Tak u mě to dnes vypadá na blížící se MS ☹ Jsem zvědavá na zítřek. Co myslíte, je naděje, pokud neklesla teplota pod čáru?

xoriska
29. bře 2016

@jankadvor Bylo by to krásné, ale bohužel musím říct, že co mám v okolí holky co měří a otěhotněly, tak nikdo z nich v grafu ten pokles neměl, viděla jsem to jen v málo případu na netu 🙂 . Jinak u tebe s tím poklesem bych to neviděla ještě tak hrozně, navíc naděje umírá poslední ! 😉 Já jsme třeba minulý cyklus dostala menstruaci při nejvyšší teplotě ...

jankadvor
29. bře 2016

@xoriska Děkuji za dodání naděje 🙂 Doufám, že když mi neklesla pod čáru, mám ještě naději 🙂 Kéž by ta mrcha nedorazila ještě pěkně dlouho 😀 A po 18.DPO jsem našla // 🙂

matysikovad
29. bře 2016

holky tak za hodinu už budu vědět, jestli je ,,to" tam

mikejla_a
29. bře 2016

@matysikovad první kontrola?? tak tfuj tfuj! 😉

matysikovad
29. bře 2016

@mikejla_a jj, první kontrola. paradoxně mě přešly všechny tehotenské příznaky tak před pul hodinu 😀

martina16horysek
29. bře 2016

@matysikovad 😀 to znám 😀 tak tfuj tfuj držím palce ať se to potvrdi

monys286
29. bře 2016

@matysikovad držím pěsti 🙂

petulibiii
29. bře 2016

Holky kdy začne padat teplota před MS den před ni..nebo dříve???

mikejla_a
29. bře 2016

@petulibiii každému jinak... někomu den předem, někomu až ten den.

petulibiii
29. bře 2016

@mikejla_a ok..díky..měřím ted první měsíc..tak jsem byla zvědava;)
Teda ale raději kdyby nepřišla;)) MS

soussan
29. bře 2016

@matysikovad Držím pěsti 🙂

nita1984
29. bře 2016

@jankadvor hele, mě před MS neklesne nikdy pod čáru... vždycky tak jak teď Tobě 😖 takže uvidíš zítra, ale já bych tomu moc bevěřila. I kdž to vypaalo nadějně, asi jako u mě minulý cyklus

matysikovad
29. bře 2016

holky, tak kdo na mě myslel, je tam 3mm pludek a srdeční činnost +, dokonce je starší jak jsem si myslela 🙂

soussan
29. bře 2016

@matysikovad Gratulujii 🙂

matysikovad
29. bře 2016

@soussan děkuji 🙂

soussan
29. bře 2016

@matysikovad Můžeš nám sem pro zajímavost hodit tvůj graf s otěhotněním? Nudím se v práci 😀

matysikovad
29. bře 2016

@soussan fakt ho chceš vidět? 😀 😀 😀 ovlivněný kojením ( dr mi mimochodem nakázala přestat kojit ☹ ) a virozou, hned ho pohledám

chelsi
29. bře 2016

@matysikovad proč přestat s kojením? Švagrová kojila i v průběhu druhého těhotenství. Děti jsou od sebe jen rok a půl.

Strana