Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Holky můžu se zeptat, v noci jsem byla na wc a napít,pak jsem zalehla a spala dál. Ráno jsem měřila ve stejnou dobu,je možné aby tato noční procházka ovlivnila teplotu. Nikdy to v noci nedělám.
Psala jsem tak dvě hodiny ,pak noční putování a ráno jsem stávala po necelých třech hodinách.
@lory303 ahoj lory, na tom moc nezalezi. U kazde se to lisi a treba i cyklus od cyklu. Vsak kdyz se podivas na FF na tehotenske grafy, tak uvidis, ze vicemene jedine spolecne maji to, ze teplota nakonec neklesla (a to jeste taky ne vzdy) Sance je tak i tak 🙂 Rozhodujici je to spis od 10dpo. Hodne stesti a drzim palce 🙂 Jak dlouhou mas LF?
@lory303 já když pila kontryhel tak mi to cyklus rozhodilo a posunulo ovu o dost dál než by měla být a tím pádem zkrátilo LF.......takže já když ho piju tak jen den nebo dva při bolestech u MS a víc nic......takže ti to klidně mohl taky posunout............a 7 dní je na uhnízdění fakt málo
@lory303 jj mám...taky ho mám.....ale nejak to s těma bylinkama nepřeháním......ten kontryhel piju jen na bolest a pak před ovu občas ten Mojžíšové.......ale že by to mělo takovej účinek že si dáš 3 čaje a otěhotníš tak takové zázraky to nejsou....hlavně účinej jakýchkoli bylinek se projeví až po nějaké době užívání....cca 3 měsíce.......takže za mě asi tak, že cokoli na podporu je dobře ale všeho s mírou
@olinage vždy jsem testovala před, pak jsem byla zklamana nebo si rekla, ze bylo treba brzy a MS stejne dorazila... asi počkam do nedele nebo pondelí.. včera jsem si delala ovu test, protoze jsem byla tento mesic na injekci pregnylu, tak jsem chtela vedet zda ho mam jeste v tele a mela jsem na ovu slabou druhou čárku, takze pregnyl jeste v tele mam, takze kdybych testovala TT drive mohla by tam byt pregnylova carka a ja se zbytecne radovala.

@risu mě to v den ms vyskočilo na 36,3 taky jsem to tak neměla.. tak snad přístě..