Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@kristynaa_23 ja mam zitra nasadit Urogestan. Jen asi az vecer, pokud mame v planu rano sex, co? 😂
@risu to bohužel nevím jak funguje, ale vzhledem k tomu že jsem se tu dočetla že duphaston rád blokuje ovulaci a já měla zatím ovu testy pozitivní během brání duphastonu a to je prý taky špatně, tak bych to ráda zkusila. Každý den dělám ovu testy a včera mi přišlo že to trošku zesílilo, tak uvidíme.
Dobrý den. Jsem tu zpět pro radu. Prosím, BT měřím druhý měsíc. V telefonu používám menstruační kalendář Ladytimer, kam si teploty zapisuji. Nejprve mi aplikace ukazovala, že budu mít ovulaci 26. 2. podle zadávání teplot mi pak však ovu skočila na 18. 2. a včera, po zadání další teploty mi to ovulaci ukazuje na 28. 2. Podle grafu na womenzone jsem měla ovulaci 23. 2. Jsem z toho trochu zmatená. Podle grafu bych to typovala opravdu na toho 18. 2. Co si o tom myslíte vy? Děkuji za váš čas 🙂
@snazimese91 dělá ti tam paseku ta teplota z 19.2., protože pro potvrzení ovulace musí být teplota 3 dny po sobě vyšší, než v posledních 6ti dnech. 18.2. bych netipla, protože 19.20.a21. nebyla tepltoa vyšší jak v posledních 6ti dnech...to byla jen toho 19. Pokud by se vynechalo měření toho 19.2., tak byla ovulace 23.2. - 24.2.:)
Holky, prosím o názory a vaše zkušenosti :roll: ovulace pocitově v pátek, dle teplot spíš sobota. Od nedělního rána cítím silný tlak v podbřišku, sem tam píchnutí... Navýšení teploty nebylo nijak závratné :/ ovulace byla vyvolána Pregnylem, stalo že některé, že by folikul nepraskl? Nevím čím si tu "bolest" vysvětlit...
@vanea Právě ten jeden skok mě tam dost mate. Už takhle jsem z toho zmatená jak se ještě neorientuji a ono pak tohle :D Děkuji. Tak uvidíme. Kéž by se zadařilo 🙂
@nadrinka Já měla ovulaci 11DC a od 4DPO jsem 2 dny cítila silný tlak v podbříšku, pak pár dní nic a od včera 9DPO opět. Dnes 10 DPO jsem si udělala test (vím že brzo) viz foto. První je ze včera tam nic nevidím a druhý je dnes v 6.00 a třetí dnes v 10.00. Na obou okem viditelný duch, moc se to nedá vifotit. Ale doufám že to klaplo 🙂
@nadrinka absolutně tě chápu, určitě to dopadne, taky se na to snažím nemyslet ale nejde to. Podívej se já, taky jsem nevydžela a i když to mám dostat až v sobotu tak jsem testovala už dnes. Tak snad to nebudou falešňáci, je to test Dr.Max, tak uvidím. Na zítřek si chci koupit ještě jinou značku ať mám srovnání. Já mám ovu dost brzy 11 DC.
Ahoj holky,chtěla jsem se podělit o graf,ale mám v mobilu aplikaci OvuView a nevím,jak to udělat,aby se mi graf zkopíroval.nevedela byste některá poradit?😀děkuji za váš čas a všem přeji hodně štěstí!

@olinage jaké jsou poslední teploty? Bohužel na fotce nejsou vidět :/ a jinak velká gratulace maminko 🙂