Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka Ahoj,tak koukám jak pokračuješ. Škoda,že jsi nezačala měřit aspoň o 3 dny dříve. Teoreticky mohla být ovulace 25.8. , ale graf ji vyznačil až 30.8. , protože chybí předešlé teploty před samotným vzestupem. Jen si tak nějak nevzpomínám,co v grafu znamená ten TMAVĚ zelený pruh. (zítřejší den)
Jinak moc moc držím palce,ať teplota zůstane nahoře a můžeš za pár dní testovat.
@dasa.77 jestli si pamatuju dobre měl by to být plodný den dle Jonáše. A výpočet ovu podle grafu teď neberu moc vážně. Začala jsem měřit rano po pozitivním ovu testu. Takže asi tak. Pozitivní byl 24,8,
No uvidíme. 😀 teď to už chci zvládnout celý měsíc jestli to bude vycházet společně s testem 😀😁
@janickazabicka no uvidíme ale začíná to spíš nevipadat jako těhu křivka 😒
@lucy0511 ne vždy musí být všechno dle pravidel. 😀 musíme věřit 😀
@janickazabicka no já už sem sem spíš pesimista po jednom mimoděložním a pro jistotu rovnou dvou narkozach ve dvou dnech 😒
@lucy0511 jej tak to me mrzi. Můj dnešní vypadá takto. Také jsem zvědavá co z toho bude 😀
@janickazabicka hezký no to sem taky zvědavá co se ti z toho vyklube 🙂
@janickazabicka to bys měla 😉 Tak plodný den podle Jonáše jsem si teda nezadávala. (jako že jsem ho nechtěla zobrazovat,asi by mě to pletlo). A k tomu vyznačení, vím,že jsi začala měřit později,ale i tak,ovulace nastane až PO pozitivním testu. Tak proto jsem zmínila toho 25.8.
Držím palce ať najdeš //
@dasa.77 jasny jasny chapu prave ze byl pozitivni 24.8. vis 😀 Ja ani nevedela ze jsem to tam zaskrtla 😀 ale souhlasi mi to s kalendarem v mobilu tak je to super. Dneska v 8:05 tam mame klucika tak jsem zvedava na to maleho pindu 😀
Kdyby se uplnou nahodou to ted nepovedlo, tak urcite budu merit cely mesic i v dobe ms to prubnu, jsem zvedava jak to dopadne. Objednala jsem si i ovu teplomer s tim to pujde jedna radost 😀 a dekuju 😀
@lucy0511 chi chi tak to jsme dve 😀
@janickazabicka no tak teď nevím buď je tohle uhnizďovani nebo to normálně dostanu dřív o pět dní 😒
@lucy0511 tak to budu držet palečky ať je to hnízdění 😍
@janickazabicka no já to spíš vidím že se mi zkrátil cyklus a nic z toho nebude
@lucy0511 nesmíme myslet negativně 😊😊 to bude dobré 😀
Já to dnes mám takhle 😊
@janickazabicka hezký no já uvidím zítra co ta teplota udělá jinak v 12 jdu stejně na gyndu tak už budu chtít aby semnou něco udělali už to je půl roku od mimoděložního a pořád se nic neděje
@lucy0511 "půl roku od mimoděložního a pořád se nic neděje"
A co chceš,aby s Tebou dělali? Co jsem tak četla příspěvky tady, tak většinou tomu dávají tak rok. Pak až hledají příčinu jinde. 😉
Já vím,může se Ti to zdát hrozně dlouhá doba,ale když se podíváš kolem sebe,tak je hrozně moc párů,kterým se zadaří i víc jak po roce. Bohužel. Navíc,za ten rok je to při pravidelném cyklu 15 šancí cca?
@lucy0511 Jsem sice lajk, ale zamlklý těhu v děloze ? - NORMÁLNÍ řešení by bylo,vzít hCG ob den a vědělo by se. Při zamlklém těhotenství klesá. Sice pomalu,ale podle hladiny by snad mohli poznat,zda by v děloze něco mělo být,nebo ne. U mimoděložního hCG naopak pomalinku roste. Zase na druhou stranu,nic dál o tom nevím,zda jsi měla bolesti,krvácela atd.
A už dost o tom,mysli na to hezké co přijde. 😉
@dasa.77 neboj mě to taky hlava nebrala když HCG hodně pomalu lezlo nahoru ale člověk v tý době byl úplně mimo aby mu to logicky myslelo no krvacela sem a zak já z toho ani žádný trauma nemám jen mě už štve jak sou doktoři úplně nad věcí a nic neřeší nacpali by člověka hormony aniž by udělali nějaký pořádný vyšetření a jen se blbě usmívají a asi čekají na zázrak

@lucy0511 no vypada to ze v dobe ovu teplota klesla a pak hned stoupa, videla bych to dobre, ted uz jen vyckat 🙂 koukam ze jsme na tom asi stejne co ty jsi 9 dpo a ja 10 dpo 😀