Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka hezký a kolik máš dní do ms?
@lucy0511 no ja ti presne nevim podle kalendare jsem dnes 30 dc a normalne mam kolem 30dc ale minuly mesic jsem mela dlouhy 47 ale to byla vyjimka. takze kdyz bych to brala podle normalniho pribehu zitra budu mit 1 den zpozdeni.
@janickazabicka já vidím,že poslední 3 hodnoty máš 36,8 ale pak nechápu, proč ten jeden bod je vyznačen ve stupnici níž
Jinak jen tak dál
@dasa.77 myslis tech 36,6 ? protoze mi to tak rano ukazal teplomer take jsem se divila ze z 369 to kleslo a pak zase zpet.
@janickazabicka ne, myslím poslední 3 zapsané hodnoty.
36,8
36,8
36,8
@dasa.77 jo ty myslis ten jeden bod 36,8? ze jo? protoze ty zbyle dva body mi prisel bazalni teplomer, takze tam bylo 36,83 proto je to trosku vyse 🙂
@janickazabicka tak pak je to jasné 🙂 ale doměřit cyklus bys měla právě stejným teploměrem
@dasa.77 aha no tak to už je jedno 😂😂😂 jestli to má klapnout klapne i s jiným teploměrem 😊😂
@janickazabicka a test si nezkoušela?
@lucy0511 ve stredu ale nic na nem ☹ bohuzel, tak jsem si rekla ze zkusim 5 dni od toho radoby poklesu i kdyz vim ze to zase takovy extra skok nebyl ale co kdyby. Vsude pisou ze od hnizdeni tak za 5 dni se zacne produkovat hcg.
@janickazabicka třeba je ještě brzo
@lucy0511 doufam ale dokud neni cervena, tak doufam stale 😀
@janickazabicka já už doufat přestala tenhle měsíc taky nic
@lucy0511 to je mi moc lito kocicko, ale musime verit pozitivne a stale si opakovat to ze na kazdou z nas tam to miminko nekde ceka 🙂
I kdyz jestli prijde pani nezvana, tak budu mit taky splin ☹
@janickazabicka já to teda tenhle měsíc dala celkem v pohodě možná taky pro to že sem měla tu virózu tak sem asi radši že to nedopadlo
@lucy0511 tak to je jasné. 😊 člověk má lepší pocit když se to povede a je zdravý
@janickazabicka tak na Tebe jsem zvědavá,jak dopadne test
@janickazabicka no právě a navíc sem se trochu u zubaře nechala blejsknout rentgenem tak to tak mělo být
@janickazabicka no a nebo ten příští já mám bohužel už jen jeden vejcovod a nevím kdy mi který vaječník funguje 🙂🙂🙂
@lucy0511 tak to mame dosti podobny. Ja mam teda oba, ale dle mudr. mi funkci prevzal ten pravý. Jednou se levy po clostiku pokousel neco vytvorit a byl z toho misto vajicka tak cysta 4,5cm tak anovulacni cyklus. A kdyz funguje ten pravy tak levy vubec nereague, ale po 2 stimulacich clostikem. takze asi tak, nevim co mu je. Ale diky bohu za ten jeden 😀
@janickazabicka tak to mě zbyla jen ta levá strana a část pravého, a už sem e teď naštvala a už nechci čekat ale chci aby doktoři taky vyvinuli nějakou činnost 🙂
@janickazabicka tak to sem zvědavá co z toho bude 🙂
@lucy0511 to jo no chapu. Ja jsem si ted rekla ze do vanoc nechci nic s doktorama ze tam pujdu az kdyz budu mit tehu test potvrzeny. Chci od toho na chvili klid. takhle si uzivam svoje mereni 🙂 pobavim se s vami a tim to konci, ale doktori me vzdy trochu stresuji, vzdy jsem se bala co tam bude ci nebude tak ted mam klidek
Manzel je ted stejne nemocny uz asi 3 tydny na neschopence, tak si rikam kdyz ted bude v klidu doma, ze bude mit alespon psychickou pohodu a trebas se zadari 😀
@janickazabicka tak psychika dělá hodně 🙂 🙂 no já sem doktory do teď nějak neřešila akorát na začátku roku doktorka zjistila že neovuluju tak mi dala clostrik po tom se zadařila ale bylo to v blbým místě tak sem tomu na doporučení dala půl roku ale teď už to fakt nedávám že se nic neděje tak chci vědět proč
@lucy0511 tak to te chapu, taky bych asi chtela vedet. Ale nekdy je dost doktoru spise na skodu 🙂 ale drzim palce at ti brzy odpovi na vsechny tve otezky a nebo spise at ti na ne an iodpovidat nemusi 😀

Ahojky holky co vy na to? 😊