Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@lucy0511 je moc dekuju si zlata. Ted asi 2 noci se uz i manzelo zdalo o miminkach, tak treba je to znameni ze uz je ta nase cacorka za rohem a ciha na nas 😀 ja bych byla spokojen akdybych otehotnela do konce roku abych si mohla uzit vanocni pohadky, tudiz tak zari rijen, abych stihla ty pohadky 😀
@janickazabicka mě zase neteř s manželem pořád tvrdí že my budeme mít dvojčata 🙂 🙂 🙂 a kamarádce se jednou zdálo že mám trojčata 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 me s tim doma taky porad strasi s dvojcaty 😀 zase co se ma stat to se stane, ale radeji bych vse postupne 🙂
@janickazabicka mě už by to bylo i jedno hlavně že by to dopadlo 🙂 🙂 🙂
@janickazabicka hmm tak bohužel jo měla sem to samé
@janickazabicka ale nééé a já Ti tam moc držela palce. Vzpomeň si na můj graf....ještě pořád není nic ztraceno 😉 Mě to sice skákalo pořád,ale pokles byl právě i v termínu MS a pak šla teplota znovu nahoru 😉
Pokud né teď, tak příště už to vyjít musí.
@dasa.77 fakt? ja uz si ten tvuj graf moc nepamatuju ☹
Tak jsem to holky dostala. Ach jo 😥😥😥 ale alespoň nemusím čekat až do 47 dc. Alespon to přišlo včas 🙂
@janickazabicka neboj ono to určitě brzo výjde 🙂 🙂 🙂 🙂
@janickazabicka možná je to první záblesk,že aspoň ten cyklus nebyl šíleně dlouhý
@janickazabicka já myslím že je to asi jedno kdy ho zacneš pít
@janickazabicka Tak já si zase myslím,že je dobré začínat vždy od 1.DC, aby byl ovlivněný celý průběh 😉 Pokud možno,pije se 2x denně, ráno na lačno a pak před jídlem 😉 po dobu 6ti týdnů,pak je delší pauza
@dasa.77 díky moc a ty s ním máš nějaké dobré zkušenosti?
@janickazabicka ne,ale logickou úvahou pokud chceš něco "napravit", tak začínat s čímkoliv v půlce cyklu mi nepřipadá efektní. A teď se nebavíme třeba o lécích,které se nasazují po proběhlé ovulaci
@janickazabicka ahoj ten mám doma taky a nejsem schopná se donutit pít ho pravidelně 🙂 🙂 🙂
@janickazabicka bylinky rozhodně nesladit a když místo kovové lžičky použiješ plastovou, bude to ideální
@dasa.77 aha tak to jsem nevěděla s tou lžičkou. Ale já jen šálek snad ani nemíchala. Jen trošku pytlíkem když jsem ho louhovala 😀
a jěště nejlepší,když po zalití vodou hrnek přikryjete 🙂
@hlasimse Nemam. V pondeli se mi akorat asi ctvrt hodiny po tom, co jsem vstala z postele, udelalo soufl, polil me studeny pot a bylo mi na omdleni,ale behem dne uz nic, pak v utery i ve stredu dopolko vzdy byla chvilka, kdy mi bylo na zvraceni, ale to taky po kulicce hroznoveho vina preslo. Jinak jsem ok. A hlava pracuje. Skoda ze je to na tehu priznaky tak brzy po ovu. 🙂
@slak teda koukam ze to mas teda pekny, a jestli to neni nejkay telni vykyv mohlo by z toho neco byt 🙂

@janickazabicka dík 🙂 však tobě se určitě brzo zadaří 🙂