icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lucy0511
8. zář 2017

@janickazabicka dík 🙂 však tobě se určitě brzo zadaří 🙂

janickazabicka
8. zář 2017

@lucy0511 je moc dekuju si zlata. Ted asi 2 noci se uz i manzelo zdalo o miminkach, tak treba je to znameni ze uz je ta nase cacorka za rohem a ciha na nas 😀 ja bych byla spokojen akdybych otehotnela do konce roku abych si mohla uzit vanocni pohadky, tudiz tak zari rijen, abych stihla ty pohadky 😀

lucy0511
8. zář 2017

@janickazabicka mě zase neteř s manželem pořád tvrdí že my budeme mít dvojčata 🙂 🙂 🙂 a kamarádce se jednou zdálo že mám trojčata 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
8. zář 2017

@lucy0511 me s tim doma taky porad strasi s dvojcaty 😀 zase co se ma stat to se stane, ale radeji bych vse postupne 🙂

lucy0511
8. zář 2017

@janickazabicka mě už by to bylo i jedno hlavně že by to dopadlo 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
9. zář 2017

Holky tak asi je to včudu, zřejmě brzy budeme dělat nové kolo 😣😥

lucy0511
9. zář 2017

@janickazabicka hmm tak bohužel jo měla sem to samé

dasa.77
9. zář 2017

@janickazabicka ale nééé a já Ti tam moc držela palce. Vzpomeň si na můj graf....ještě pořád není nic ztraceno 😉 Mě to sice skákalo pořád,ale pokles byl právě i v termínu MS a pak šla teplota znovu nahoru 😉
Pokud né teď, tak příště už to vyjít musí.

janickazabicka
9. zář 2017

@dasa.77 fakt? ja uz si ten tvuj graf moc nepamatuju ☹

janickazabicka
9. zář 2017

Tak jsem to holky dostala. Ach jo 😥😥😥 ale alespoň nemusím čekat až do 47 dc. Alespon to přišlo včas 🙂

lucy0511
9. zář 2017

@janickazabicka neboj ono to určitě brzo výjde 🙂 🙂 🙂 🙂

dasa.77
9. zář 2017

@janickazabicka možná je to první záblesk,že aspoň ten cyklus nebyl šíleně dlouhý

janickazabicka
9. zář 2017

@lucy0511
@dasa.77 díky holky, tak oni ty cykly jsou tahle nějak normálně, nevím proč tomu bylo minulý měsíc jinak 😊 to už je jedno. Chtěla jsem se zeptat holky nevíte od kterého dne se má pít čaj Mojžíšove??

lucy0511
9. zář 2017

@janickazabicka já myslím že je to asi jedno kdy ho zacneš pít

dasa.77
9. zář 2017

@janickazabicka Tak já si zase myslím,že je dobré začínat vždy od 1.DC, aby byl ovlivněný celý průběh 😉 Pokud možno,pije se 2x denně, ráno na lačno a pak před jídlem 😉 po dobu 6ti týdnů,pak je delší pauza

janickazabicka
10. zář 2017

@dasa.77 díky moc a ty s ním máš nějaké dobré zkušenosti?

dasa.77
10. zář 2017

@janickazabicka ne,ale logickou úvahou pokud chceš něco "napravit", tak začínat s čímkoliv v půlce cyklu mi nepřipadá efektní. A teď se nebavíme třeba o lécích,které se nasazují po proběhlé ovulaci

janickazabicka
12. zář 2017

Trada holky, přišel mi čajíček. Tak ode dneška bumbame 😍

lucy0511
12. zář 2017

@janickazabicka ahoj ten mám doma taky a nejsem schopná se donutit pít ho pravidelně 🙂 🙂 🙂

dasa.77
12. zář 2017

@lucy0511 to je vždy nehorší.... jít na to přes bylinky a pak to flinkat 😉

janickazabicka
12. zář 2017

@lucy0511
@dasa.77 to já se budu snažit to pit. Nejdřív jsem myslela že bez cukru to nedám ale nakonec to tak marne nebylo. A jinak hezký vonní. Jinak jsem dnes 4 dc. Ještě bych potrebovala někde sehnat ten drmek. Chci se kouknout po městě než 43 objednám z netu ale vůbec nevím kde

dasa.77
12. zář 2017

@janickazabicka bylinky rozhodně nesladit a když místo kovové lžičky použiješ plastovou, bude to ideální

lucy0511
12. zář 2017

@dasa.77 no právě já sem asi poznamenána svým povoláním jak to nemám v kapsli nebo tabletě tak to prostě nejsem schopná dodržovat

janickazabicka
12. zář 2017

@dasa.77 aha tak to jsem nevěděla s tou lžičkou. Ale já jen šálek snad ani nemíchala. Jen trošku pytlíkem když jsem ho louhovala 😀

jitulka23
13. zář 2017

a jěště nejlepší,když po zalití vodou hrnek přikryjete 🙂

slak
14. zář 2017

Ahoj holky, takovy rychly a strmy vzestup bazalni teploty jsem nikdy nemela, muze to neco znacit? Asi tezko, ze? Ja vim, ale opet hledam ve vsem nejaky naznak. Dekuju za pripadne nazory. 🙂

hlasimse
14. zář 2017

@slak Jestli nemáš nějakou virózu, tak by mi to přišlo dost podezřelé 😉 ovšem ne úplně směrodatné. Ale je to zajímavé!

slak
14. zář 2017

@hlasimse Nemam. V pondeli se mi akorat asi ctvrt hodiny po tom, co jsem vstala z postele, udelalo soufl, polil me studeny pot a bylo mi na omdleni,ale behem dne uz nic, pak v utery i ve stredu dopolko vzdy byla chvilka, kdy mi bylo na zvraceni, ale to taky po kulicce hroznoveho vina preslo. Jinak jsem ok. A hlava pracuje. Skoda ze je to na tehu priznaky tak brzy po ovu. 🙂

hlasimse
14. zář 2017

@slak To je fakt, někde jsem četla, že dřív než asi snad 10 dní po ovulaci nemůže žena poznat vůbec nic. Ale zase hodně žen ve fórech atd. píšou, jak těhotenství poznaly už den po sexu a tak, těžko říct, kde je pravda... 🙂

janickazabicka
15. zář 2017

@slak teda koukam ze to mas teda pekny, a jestli to neni nejkay telni vykyv mohlo by z toho neco byt 🙂

Strana