icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

hlasimse
15. zář 2017

@slak Co dělala teplota dneska? 🙂

dendasubaristka
15. zář 2017

Zdravím chci se zeptat zkušených tento mesic merim poprve. Podle teploty uz proběhla ovu a chci se zeptat. Tři dny už ji mam 36,9,pokud se nam povedlo tak do ms by mela byt porad stejna nebo se ma nejak zvysovat? Nebo ma být ten jednodenni pokles pri uhnizdovani? 🙂 diky

slak
15. zář 2017

@hlasimse @janickazabicka No uvidim, dnes je pokles. Citim se uplne zdrava.

hlasimse
15. zář 2017

@slak Nechci malovat vzdušné zámky, ale trochu to vypadá na uhnizďování 🙂

slak
15. zář 2017

@hlasimse KEEEZ BY! ❤ Musim se ale drzet. Kdyz to dostanu, budu opet brecet, to uz se ani nesnazim ovladat, ale kdyz uz i pritel chodi a vyzvida, je to tezky nebyt z toho smutna. Vsak to znate.

dasa.77
15. zář 2017

@dendasubaristka pokles být nemusí a teplota po ovulaci by se měla držet výš než před ní. Nikde není dáno,že teplota by měla dosahovat třeba 37 °C. 😉

dendasubaristka
15. zář 2017

@dasa.77 diky 🙂

hlasimse
15. zář 2017

@slak Tak jasně, dělat si naděje je teď zbytečné, a hlavně když to zítra bude zase vysoké, tak to bude podezřelejší, než kdyby to začalo postupně upadat, což je samozřejmě taky úplně možné 🙂

slak
17. zář 2017

@hlasimse Posilam aktualni graf. 🙂 Vypada krasne. 🙏

janickazabicka
17. zář 2017

@slak ten vypadá moc dobře 😍

janickazabicka
17. zář 2017

Holky můj graf začátek cyklu zatím nic moc zajímavého 😂😂

jitulka23
17. zář 2017

Ahoj holky,můžu se zeptat,zda proběhla ovulace?Minulý měsíc jsem graf měla úplně jiný...http://www.womenzone.cz/uzivatelka/jitule236/gr...

dasa.77
17. zář 2017

@janickazabicka Zeptám se... ty máš nastavenou délku cyklu na 28 dní a nebo jen aplikace nezobrazuje celou tabulku? Pravděpodobná ovulace je na 20.DC a to by byla hodně krátká luteální fáze.

dasa.77
17. zář 2017

@jitulka23 Pokud ovulace proběhla,graf ji vyznačí nejdřív za 3 dny,ale to by se teplota musela držet výš, než 36,61. Dost Ti to skáče 😉 Ale taky by to mohla způsobit cysta...

dasa.77
17. zář 2017

@slak Vypadá, tak držím palce. Za 2-3 dny by mohlo být jasno

janickazabicka
17. zář 2017

@dasa.77 nn prosim te graf se mi posouvam, jen tam ten konec neni videt 🙂 jinak ovu myvak kolem 15-17 dc terd a cyklus tak 30-34 🙂

dasa.77
17. zář 2017

@janickazabicka tak to je potom v pohodě

janickazabicka
17. zář 2017

@dasa.77 ja myslim ze tu druhou fazy mam dobrou. A musim rici ze ted co jsem zacala pit ten caj ludmily mojzisove, tak si pripadm i takova klidnejsi asi opravdu uklidnuje mysl, moc jsem tomu neverila kdyz to psali 🙂

dendasubaristka
17. zář 2017

Zdravim holky,tak dnes jsme přijeli s chaty 🙂 včera teplota stale 36,9,dnes 36,8 snad se nesnizuje :( ale ms ma dojit az za 14 dni no. Jinak dnes trosku spineni,takove uplne minimální. Tak uvidíme,vytok mam docela dost silný no

fanunka
18. zář 2017

Ahojte moc zajímavá diskuze 🙂 tento měsíc také začínám měřit BT a koukám na to jak blázen jak se ty teploty mění. Čekám zítra nebo ve středu MS tak jsem zvědavá co s tím udělá teplota zatím jsem na 36,9 a taky mě zajímá ovulační období 🙂 každá ráno vstávám celá napnutá co teploměr naměří 🙂

dendasubaristka
18. zář 2017

@fanunka tak zatim vypada pozitivne kdyz mas teplotu stale vysokou 🙂

fanunka
18. zář 2017

@dendasubaristka to pochybuju uz se snazime 3 roky a mam za sebou 2 neuspesna IVF

dendasubaristka
18. zář 2017

@fanunka no je mi jasne ze uz nicemu neveris. Ja uz po roce snazeni neverim. Ale ma znama po 2 a pul roku snazeni i s umělým oplodnění se jim nakonec povedlo prirozene 🙂

fanunka
18. zář 2017

@dendasubaristka takovych pohadek jsem tu take cetla. Ale ja tak nejak nikdy nic v zivote nemela za darmo a co se stesti tyce ... skoda mluvit. Ted zacinam i s TčM - uz tech hormonu mam po krk

dendasubaristka
18. zář 2017

@fanunka tak drzim palce. Cekani je na tom nejhorsi,kazdy mesic clovek ceka jestli ms prijde nebo ne.

fanunka
18. zář 2017

Pri obou IVF se vsechna oplodnena vajicka prestala vyvíjet 3.den tak mam podezreni ze i neco podobneho se dycky deje ve me :( ze treba dojde k ovulaci/oplodneni ale také i naslednemu nevyvijeni :( ale co s tim??

dendasubaristka
18. zář 2017

@fanunka no to ti neporadim :( jedine doktor. Ja prvni rok neresila a ted zkousim nove ty bazalky par mesicu a pokud i tak nepujde zajdu na gyndu.

fanunka
18. zář 2017

@dendasubaristka dekuji. delam co muzu - chytam se kazdeho stebla 🙂 ted jeste to PMS 🙂

dendasubaristka
18. zář 2017

@fanunka nejhorsi jak naschval kolem vsichni maji povedlo se jim a my furt nic. To je k vzteku. Nechapu to proc to nemuze byt jednodussi

fanunka
18. zář 2017

@dendasubaristka hmm jenze ani v CARu me nejsou schopni nic rict ze vajicka vypadaji v cajku spermiogram taky ze nevedi co se deje prej to proste porad zkouset je to prej jako kdyz hazime kostkou nekdo jodi 6 na poprvé a nekdo treba az na po100.

Strana