Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka To je těžký, každý to má asi jinak... Taky záleží jak vypadaly předchozí grafy. Ty máš LF dlouhou 17 dní běžně?
@hlasimse docela jo ted posledni mesice, ale myslim si ze je to tai utrosem 🙂 a graf delam v podstate poprve cely mesic. Minuly mesic jsem zacala den po pozitivnim ovu testu. Takze nevim no
🙂 dekuji
@janickazabicka dělej tak,ať ta kytička je zelená 😀
@dasa.77 zkusím to 😂😂😂
@fanunka a jak ty si na tom vůbec? 😊
@janickazabicka nic moc zajímavého mám týden do očekávané MS prsa už pěkně bolí 🙂 a tak šup šup per sem aktuální graf 🙂
@janickazabicka stalo a nejsem jediná 🙂
@dasa.77 jak to myslis ze nejsi klidna?? 😀
@janickazabicka já napsala jediná 😂
@janickazabicka ajajaj to je strašný cely měsíc se to vyviji tak pekne a pak staci jedna poslední nizka teplota a je konec naději :( jak krutee
@dasa.77 jo aha tak to pardon, jsem blba, uz ani cist neumim 😀
Holky chtela jsem se zeptat kdo kde pracujete? Hledám teď jiné zaměstnání. Tak potřebuji nějaký nápad kam se třeba dojít zeptat 😊 když by u nás bylo něco podobného 😀 a jak jste tam spokojeni 😊
Ahoj holky. Prosím o radu. Posilám svůj graf. Většinou mám ovu 11DC. Tento měsíc jsem brala drmek. Pozitivni ovu trst byl 10DC. Proto to i vyznačilo ovu. Pomud ale vymažu z grafu ten pozitivní test, tak mi to ovu vyznačí až 13DC. Tudíž bych dnes byla teprv 9DPO. Dnes jsem zkousela test a bílo. Už mě ale týden bolí dost v podbříšku. Co myslíte podle grafu?
@janickazabicka hmmm no to je smula :( jsem v tom tvym grafu porad hledala snizenou teplotu (uhnizdeni)... tak ted je to jasny zadne neprobehlo
@janickazabicka ja takhle. Zatim take zadne hnizdeni :(

@fanunka jj neboj urcite budu 😀
@hlasimse tehu nevim zkousela jsem test vcera tusim a nic na nem ☹ ale neocekavam v uterý tak nevim no. Dnes jsem 14 dpo od ovu testu, tak to si myslim ze uz by muselo byt neco videt alepson dusik ne?