Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka 🙂 tak ja zase dole 🙂 jsem celá napnuta jaka bude teplota zitra 🙂
@fanunka teda to máš nějaké divoké 😀😀 snad to bude dobré 😊
@janickazabicka vydrž teplutko, výdrž 🙂
@janickazabicka
@svaska no já to mám takhle divoké díky té střevní chřipce 🙂 takže tento měsíc to fakt neberu vážně 🙂
@janickazabicka Kdy máš mít MS
@fanunka zhruba za 10 dní. Doufám že až za 9 měsíců 😂😂
@janickazabicka uaaaa no tak drzim palce 🙂
@fanunka no bude to ted zajimave 😀
@svaska bože co to je? To mi chceš říct že si měla ovu až takhle pozdě???
@janickazabicka jo jo. Pozdě ale přece. Cítím břicho tak myslím že MS brzy přijde ať začnu další měsíc
@janickazabicka já se budím i bez budíku 🙂 automaticky 🙂 týjo ale pěkně ti to ukázalo 2 ovulace no teda 🙂 to by bylo aby se to nepovedlo 😂
@janickazabicka to je paráda🙏
@janickazabicka hele někde jsem četla ze dvě ovulace v jednom cyklu jsou možné. Ale jen velice blízko u sebe. Ze uzrají dvě vajíčka najednou a hned po sobe se uvolní. Je to výjimečné, ale nejde aby jedna byla třeba 10DC a další za deset dni. Jde o to zda to tak bylo nebo to prostě jen program vyznačit

@brokovich
@fanunka jj to jsem také četla, ale dříve jsem ho normálně měli i viditelný, nevím kam se ztratil. Když to bude potřeba příště vyzkouším 😂😂
Jinak dnes holky jsem na tom takto. A fakt se to potvrdilo toho 29.10. Tak teď už budu moci dát jen na modlení. Každopádně sportovci tam byly dřív než vajíčko a společně s gelíkem si snad počkali 😁