Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@lobella nemela jsem nikdy.
@modrypitrisek no a dneska babo rad 😂😂😂
@janickazabicka no jooo klasika 🙂 o5 jak na houpačce 🙂 vůbec ale vůbec těm tvým grafům nerozumím
@fanunka tak to jsme dvě. Pomalu si říkám aby vůbec nějaká ovu byla! . Když je to takové hospave 😂😂
@lobella Tak to sedí. I když teda mně ses zkracuje mám pocit rychlejc, stačí dva, tři dny. Ale tak to odpovídá, když mám kratší LF, musí to stihnout rychlejc asi 🙂
@janickazabicka Jaj, tak jestli už teď nebyla, tak bych zaváhala taky. Ale nic není ztraceno, ještě pořád může přijít, taky jsem měla už hodněvšelijaký graf, a nakonec přece jen ovulační 😉
@modrypitrisek no ja jsem z toho docela v soku, protoze posledni dobou byla vzdy ovu do 17 dc a dnes jsem 17 dc. ach jo. pozaschnuti se mi zdalo ze trochu ztmavl, ale treba to je jen muj dojem.
@janickazabicka no joo ale co ten negativní test :( teda ty jsi oříšek 🙂
@fanunka hele uvidime dneska test budu teprve delat, jak jsem psala hodnekrat mi to uz takhle ukazovalo skoro negativni test. A druhy den hned tlustice 🙂 ale zatim podle me intuice grafik vypada dobre 🙂 uvidime jak dnes test
@janickazabicka Poslední dobou máš ty grafy pořádně divoké
@dasa.77 to teda, ale s timhle grafem si vubec nevim rady, co z toho vznikne :-O
@janickazabicka hooolka já v tom ovulaci nevidím :( neodpovídá tomu pravidlo 3 vyšší než předešlých 6 :(
@fanunka je to divny no, ale po testu vystoupla nejvys ale zase klesla. takze se nechame prekvapit, ale takhle nizkou teplotu jsem v tehle casti cyklu nemela.
@janickazabicka spíš to vypadá na anovulační cyklus, to se čas od času stává - tělo si taky potřebuje oddychnout 🙂
@fanunka to jo no a kdyby nahodou zadna skoda, jelikoz jsme se ted stejne moc nevideli a tim padem ani moc nesnazili 😀
Ahoj holky, tak jsem zvědavá co tento měsíc z toho bude, hlavně ať je ovu jinak mně trefí, už se mně všichni začínají ptát kam půjdu po mateřské do práce, když nechceme druhý :-/

@modrypitrisek je zavreny a tvrdy, ale jeste ne uplne zkraceny, rekla bych tak na polovine... Ja mam ms pravidelnou, cykly 26-27, ovu ma 13-14 DC...