icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lobella
24. led 2018

@modrypitrisek je zavreny a tvrdy, ale jeste ne uplne zkraceny, rekla bych tak na polovine... Ja mam ms pravidelnou, cykly 26-27, ovu ma 13-14 DC...

myjusiatko
24. led 2018

@lobella nemela jsem nikdy.

janickazabicka
24. led 2018

@modrypitrisek no a dneska babo rad 😂😂😂

fanunka
24. led 2018

@janickazabicka no jooo klasika 🙂 o5 jak na houpačce 🙂 vůbec ale vůbec těm tvým grafům nerozumím

janickazabicka
24. led 2018

@fanunka tak to jsme dvě. Pomalu si říkám aby vůbec nějaká ovu byla! . Když je to takové hospave 😂😂

janickazabicka
24. led 2018

Myslím že se ovulace tento měsíc nedočkám. 😣😣

modrypitrisek
24. led 2018

@lobella Tak to sedí. I když teda mně ses zkracuje mám pocit rychlejc, stačí dva, tři dny. Ale tak to odpovídá, když mám kratší LF, musí to stihnout rychlejc asi 🙂

modrypitrisek
24. led 2018

@janickazabicka Jaj, tak jestli už teď nebyla, tak bych zaváhala taky. Ale nic není ztraceno, ještě pořád může přijít, taky jsem měla už hodněvšelijaký graf, a nakonec přece jen ovulační 😉

janickazabicka
24. led 2018

@modrypitrisek no ja jsem z toho docela v soku, protoze posledni dobou byla vzdy ovu do 17 dc a dnes jsem 17 dc. ach jo. pozaschnuti se mi zdalo ze trochu ztmavl, ale treba to je jen muj dojem.

janickazabicka
25. led 2018

Holky tak myslím že dneska 😍😍 teplota vypadá slušně 😊

fanunka
25. led 2018

@janickazabicka no joo ale co ten negativní test :( teda ty jsi oříšek 🙂

janickazabicka
25. led 2018

@fanunka hele uvidime dneska test budu teprve delat, jak jsem psala hodnekrat mi to uz takhle ukazovalo skoro negativni test. A druhy den hned tlustice 🙂 ale zatim podle me intuice grafik vypada dobre 🙂 uvidime jak dnes test

janickazabicka
25. led 2018

Konečně už trochu sílí 😍

janickazabicka
26. led 2018

Dobre rano holky, začínáme stoupat. Dnes takto.
Zkusila jsem vyplnit i vyšší teploty dopředu a hodilo mi to ovu na 29.1. Tak uvidíme 😊

suzzikk
27. led 2018

Holky,že je blbost aby ovu už proběhla ? Vždy ji mám nejdřív 20DC ...

fanunka
27. led 2018

@suzzikk rekla bych ze byla 25.

suzzikk
27. led 2018

@fanunka no to snad ne 😂 aby byla 12DC se mi nezdá 🤔 já mám jít tento měsíc na IUI,tak potřebuji aby ještě nebyla 😂😂 však jsem ji nikdy neměla takhle brzo

hlasimse
27. led 2018

@suzzikk Já když jsem ji měla dřív než obvykle tak jsem byla těhotná 🙂 (resp. jsem ten cyklus otěhotněla)

janickazabicka
27. led 2018

Chcete holky trosku zamotat hlavu jako ji mam ja zamotanou?? 😀

dasa.77
27. led 2018

@janickazabicka Poslední dobou máš ty grafy pořádně divoké

janickazabicka
27. led 2018

@dasa.77 to teda, ale s timhle grafem si vubec nevim rady, co z toho vznikne :-O

janickazabicka
27. led 2018

Tak snad konečně 😍

janickazabicka
31. led 2018

No holky jak se mate. Ja jsem na tom takhle a ted se predvedte a radte??
CO to ten muj graf vymýslí??? 😃 😃 😮

fanunka
31. led 2018

@janickazabicka hooolka já v tom ovulaci nevidím :( neodpovídá tomu pravidlo 3 vyšší než předešlých 6 :(

janickazabicka
31. led 2018

@fanunka je to divny no, ale po testu vystoupla nejvys ale zase klesla. takze se nechame prekvapit, ale takhle nizkou teplotu jsem v tehle casti cyklu nemela.

fanunka
31. led 2018

@janickazabicka spíš to vypadá na anovulační cyklus, to se čas od času stává - tělo si taky potřebuje oddychnout 🙂

janickazabicka
31. led 2018

@fanunka to jo no a kdyby nahodou zadna skoda, jelikoz jsme se ted stejne moc nevideli a tim padem ani moc nesnazili 😀

svaska
31. led 2018

Ahoj holky, tak jsem zvědavá co tento měsíc z toho bude, hlavně ať je ovu jinak mně trefí, už se mně všichni začínají ptát kam půjdu po mateřské do práce, když nechceme druhý :-/

svaska
31. led 2018
janickazabicka
2. únor 2018

Ahojky holky tak se hlásím z grafem. No je to zajímavé 😂😂😂 takhle divoký graf jsem neměla.

Strana