Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@myjusiatko dnes jsem 17DC a ovu vzdy byla 13-14DC....cyklus mam 27-28 dni stabilne
@myjusiatko muze teplota jeste poskocit? Jako rikam si, ze kdyby to vino nebylo, tak pred ovu bude teplota 36,5 max 36,6,tak jsem to aspon dosud mela, cili pak i ta po ovu 36,7 by mela stacit 🙂 a mohlo by to znacot ovu... Bolesti mam a i dr rikala ze vidi dominantni folikul...
@modrypitrisek tak to si mě trochu navnadila bála jsem se že by to mohla být Ryska. Tak snad ne 😀
@modrypitrisek a neboj i zázraky se dějí 😘 držím palce 😁
@janickazabicka ryska by byla seda...pokud to je doruzova,tak je nadeje 😉
@mikejla_a aha a zda se ti do růžová když se kouknes asi o 2 stránky dozadu.
@janickazabicka z fotky to jako ryska nevypada. Ale to musis lip videt ty nazivo. Zitra zkus dalsi test a to uz by byla videt lepe.
@janickazabicka Drž, Jani, a radši rovnou pěsti 😉 já se budu těšit na zítřejší pidičárku 🙂
@modrypitrisek
@mikejla_a holky tady jsem to trochu vytáhla, tak co myslíte?
@janickazabicka taky vidim. Zkus dnes test znova.
@janickazabicka že by konečně???? Držím vše co mám
@janickazabicka ja bych pockala tak den... A oak zkus testovat... Ja hned nevidim, ale kdyz vim, kde ma carka byt, tak mozna trosku jo... 🙂
@janickazabicka já tam nic nevidím :( jakou citlivost testu máš? a zkoušela si ovu test? ten bývá zpočátku viditelnější než tt
@janickazabicka zkus dneska,po dvou dnech by mel byt videt rozdil
@fanunka toto se mi stalo poprve, take na to koukam... Obas jsem tu teplotu i premerila a vzdy takto... Ja pred ovu mela kazdy den vino a uz sklenicka mi zvysuje o desetinu teplotu, takze kdybych nepila teplota by byla nejspis nizsi, ale to stejne nevysvetluje tu teplotu po ovu, ze se nemeni... Snazime se o orcka a nevim, jestli dal merit, co to bude vyvadet, jsem sice zvedava ale zase me to kazde rano stresuje...
@mikejla_a
@janickazabicka Já tam čárku vidím, jediné, co mi přijde zvláštní, je její tloušťka. Totiž, většinou i ty nejslabší duchové jsou stejně nebo podobně tlusté jako ta druhá kontrolní čárka, ne takhle úzké. Tak bych nevěděla, jestli to je fakt duch kterého hledám, nebo ta ryska či co. Určitě bych si udělala další test! 🙂
@janickazabicka Taky vidím 🙂
Ahojky holky díky za povzbuzení ale asi z toho nic nebude . Dnešní test byl bílý pak jsem musela do práce. Takže to přeci jen asi byla Ryska. Jinak začínám trosilinku špinit tak uvidím
@janickazabicka Díky, Jani 🙂 no nevím, ryska fakt vypadá jinak. Tohle je tak slaboučká čárka, že stačí se víc napít a je po duchu. Držím pěsti, ať špinění neznačí, co nemá 🍀
@lobella A míváš 36,7°C normálně před ovu? Nebo je to spíš poovulační teplota? Nejspíš šílená teorie, ale co když se ovu přihodila kolem ms a 12DC je hnízdění? Říkejte mi Andersone 😂

@janickazabicka A ano, vidět je to krásně. Já jsem starý lovec duchů 😀 , takže tohle je už pro mě jasná čárka 😉