Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Holky..ta horka uz fakt nedavam...byla jsem s detma u vody..ale na slunci mi nebylo fajn..tak jsem byla ve stunu a za hodku a pul jsme radeji jeli domu...to se nedalo...
A chce se mi jen tak plakat...jsem ted nejaka precitlivela 😊....jdu si dat studenou sprchu...
@janickazabicka ja sem gynprodyl nevysazovala a dostala sem ms i pres nej, kdyz mela prijit...
@vendelinka08 to ti věřím já byla dnes s pejskem u vody a byla to pohoda ale jeli jsme až po 15 hod 😊 ale bylo to labužo 😍😍
Holky pomoc bolí mě na pravé straně asi vaječník 😱😱😱 snad jsem někde nenastydla.
@baketka tak já dodržím těch 10 dní co říkal Mudr a uvidíme 😊
Holky už se vám někdy stalo že jste se večer koukli do zrcadla a nepoznali jste se. Šla jsem si teď před spaním opláchnout obličej a koukám na sebe do zrcadla a říkám si že mám nějaký divný obličej vůbec jsem se nepoznávala tak jsem šla za manželem a říkám mu koukni na mě nemám nějaký jiný obličej tak chvilku koukal a rikal no máš pravdu ses trochu jiná v obličeji. Divný že nikdy se mi to nestalo.
Poboliva me i bricho. Jako na ms. :(
@naty2005 z jedne teploty jeste graf neudelas..8dpo muze byt hnizdeni..to se ukaze co bude zitra...vim ze je to tezke to cekani a mereni...prozila jsem si to take..teplota klesla a cekala jsem co bude druhy den...
@janickazabicka Jani kde se koupete...voda je krasne cista...
@janickazabicka Jani...jsem strasne zvedava....ale ja verim..ze to tam bude....
My dnes jedeme na vylet...tak se tesim...venku trochu pofukuje..snad se neupeceme...a zitra jdu na prvni prohlidku..
@vendelinka08 bojim se spis ze zas budu mit kratky cyklus jako predchozi...a hlavne spis premyslim proc se tak zkratil. Priznaky na ms mam...poboliva brisko :(
@naty2005 pozitivní je ze když to nedostaneš a bude to něco jiného 😉 tak to taky budeš muset řešit s Mudr 😁😁
Jinak opravdu může být nidacní pokles. Uvidí se v dalších dnech.
Ale proto já většinou po ovu už nechtěla měřit. 😊 tomuhle jsem se právě chtěla vyhnout.
Ale pokud by to náhodou opravdu bylo k ms tak to klidně může být i těmi Horky že se to rozhodí. Držím palečky
@vendelinka08 zlati je to koupak tak 1 km za kolinem a je tam kaminkova pláž. Takže je to čisčí ale úplný zázrak taky ne ale dá se to. 😁
Také jsem zvědavá. Ještě jsem zkusila dnes teplotu ale fakt naposledy 😁
Jinak dnes 10 dpo
@janickazabicka od Kolina pochazim. 🙂
@naty2005 fakt tak to je super a kde bydlíš teď?
@janickazabicka ted u Liberce,jinak pochazim z Brežan.
@naty2005 jo to je fakt kousek. Tam bydlí švagra sestra nebo bydlela 😁
Fakt jako ve Brezanech? A muzes jmeno napsat,? Jinak bricho na ms se trochu zklidnilo tak uvidim zitra podle bt co zas bude. 🙂
@naty2005 prosím tě Hutlová 😀
To máš super myslím že to bude v pohode 😀 já na od včera co jsem psala divný obličej vůbec nevím od čeho manžel tvrdí že trochu opuchlý. Nevím byla jsem i v lékárně a paní říkala co beru ty vitamíny a utros od toho by to tím být nemělo ale ať zkusím vysadit. Tak uvidíme 😊
Nebo možná ještě z tepla. 😐
@janickazabicka budu ti drzet palecky aby to nebylo od tepla,,,jo Hutlovi tak ty jsou tak trochu do rodiny od me babicky pres jejiho bratra :D boze ten svet je malinky. Pamatuji si kdyz meli tu autonehodu ale to uz je nejaky patek 🙂 pamatuji si ..myslim ze meli dve deti,jako mala jsem tam chodila
@naty2005 jj presne kluka a holku Hanička a Milan.
Ta autonehoda byla hodně blbá to je pravda. No ale už je to teď lepší.
Dekuju moc, ptala jsem se v lékárně a ty vitamíny co beru a utros tak prý by neměli mít na to vliv. 😊
@janickazabicka utrous jsem taky bravala i clostilbelgit. Nechci prave chvili do sebe nic cpat...akorat otom gynexu jsem premyslela,,to jsou jen bylinky. No jsem zvedava na rano jak bude bt zas nizka tak to bude blbe...vlastne ted vubec nevim kdy ms dostanu,,pred tim jsem to vedela ale po minulim kratkym cyklu ted nevim,kez by se mi to srovnalo a ms prisla az 11.8 jak ma. Nikdy jsem zadne vykyvy v ms nemela spis 1-2 driv nebo 1-2 zpozdeni. Taky je ti takove vedro,, me to dusno zabije. Jdeme za chvili grilovat,,to se uvarim.
@naty2005 já utros brala minulý rok a clostik 2 cykly. Ted jsem od ledna byla čistá a ted jsem zase nasadila utros. Ten když nepomůže tak neublíží. 😀
Jinak beru tyto vitamíny jsou nějaké nové a přišli mi moc fajn 😊
@janickazabicka taky zkusim koupit
@vendelinka08 zlati jsem strašně zvědavá na ty tvoje zítřejší výsledky a koukej si říci o fotku 😊

@lynxx já ho závaděla první 2 dny se potvrzené ovu. A měl by být na 10 dní. Ale dnes už jsem 31 dc 9 dpo tak nevím jestli do toho 34 dc mám užívat nebo ne.
Může se případně ms dostat i přes utros nebo ne?