icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

vendelinka08
3. srp 2018

@naty2005 ja jsem to take tak mela...kazdy den jinou teplotu...vubec to nevzdavej...

naty2005
3. srp 2018

@vendelinka08 to vis ze ve skrytu duse doufam,ale to pobolivani bricha na ms mi moc nepomuze. Hlavne vubec nevim kdy ta mrcha dorazi. Spravne by mela az 11.8 ale minuli cyklus jsem mela kratky nevim nestava se mi to ...mela jsem ho 21 DC.

vendelinka08
3. srp 2018

@naty2005 zalezi vzdy jak dlouhou mas litealni fazi..ale dle toho se vse odviji...od zacatku roku jsem mela cykly 38 dni..takze ovulku opravdu uprostred cyklu 14dc...ted v cervenci jsrm mela ovulku az 20dc..takze jsem vedela ze se mi cyklus natahne na 34dc..proto jsem tt zkousela az 34dc..lf mam vzdy 14 dni...a maximalne byva 16 dni...takze proto se pise...ze kdyz mas vice jak 16 dni vyssi bazalni teplotu..jsi pravdepodobne tehu...takze uvidime...dnes jsi 10dc...budeme ti drzet palce...

janickazabicka
3. srp 2018

Ahojky já dnes tak a tak 😥😥😥 co si o tom myslet včera Carecka a dnes ani ťuk?? Co si se mnou osud hraje co vydržím??? 😢😢😢

vendelinka08
3. srp 2018

@janickazabicka tak tomu ted vubec nerozumim...cekala jsem ze bude slise silit...😯

hlasimse
3. srp 2018

@janickazabicka tak teplota trochu klesla ale zatím nic hrozného. U toho testu jsem možná slepá, ale u toho včerejšího jsem čárku neviděla, jen ten test byl nějaký rozmazaný. Tak bych se dnešním negativním neznepokojovala. Prostě dál měř tu teplotu a když ms nepřijde do cca 15dpo, udělej si test...

janickazabicka
3. srp 2018

@hlasimse ono to možná z fotky patrné nebylo ale Carecka tam byla. Ještě dnes když jsem koukala tak tam zůstal dusík.no každopádně teď už je to asi jedno. Věděla jsem ze nemůžu mít takové štěstí 😥😥😥

dasa.77
3. srp 2018

@janickazabicka Ahojky. Já tam i tak nějaký náznak vidím. Ale jen jestli ta "čárka" není od kontrolní moc daleko.Držím palce,ještě pořád se může ukázat

janickazabicka
3. srp 2018

@dasa.77 jsi zlatá necháme se překvapit. Mám doma ještě test od Maxe tak zítra uvidím 😍

naty2005
3. srp 2018

@janickazabicka neboj neztracej nadeji ja verim ze te jen mimisek zlobi,,vcera se ti ukazal dneska skoval. Ja prijela ted z Kolina 🙂 no jsem uplne uvarena,tady v tech vedrech ridit dalku je na mrtvici. Me zas po ceste nazpatek prejeli takove kreciky,v mistech kde zeny se holi, nevim presne jak to misto ted nazvat :D az sem sebou za volantem skubla a manzel se ptal co se deje,,jak kdybych tam mela blesky :D,,no jinak jsem zvedava na zitrejsi bt a co bude dal.

naty2005
3. srp 2018

@vendelinka08 dekuji ti moc za povzbuzeni 🙂

janickazabicka
3. srp 2018

@naty2005 koukám taky to máš pěkně divoké 😊 no uvidíme co přinesou další dny. Každopádně dnes už utros brát nebudu a uvidíme 😊

naty2005
3. srp 2018

@janickazabicka ja kdyz prestala brat utrous tak jsem to hned druhy den dostala. Budu ti drzet palecky,uz by to stesticko mohlo prijit.

janickazabicka
3. srp 2018

@naty2005 jo to mi povídej. Já teda většinou do 3 dnů. Asi se tenhle cyklus zblázním 😮😮

naty2005
4. srp 2018

@janickazabicka tak vidis holka jak to mam divoke,doufala jsem v mirny zestup za to super dalsi pokles,,takze cekam ze to dostanu, bricho docela boli. :( mam zas po nalade. To bude zas den. Achjoooooo. :( :( :(

janickazabicka
4. srp 2018

Já jsem na tom tahle 😐 ale test dnes opět bílý
@naty2005
Tak nevím no, dneska jsem byla rano pěkně protivná na manžela, snažil se mě chudák uklidnit.
Jinak dnes 34 dc 13 dpo.

janickazabicka
4. srp 2018

@naty2005 jo prosím tě jak to ze tobě se tam objevují v tom grafu ty dny po ovulaci já chci taky 😀

vendelinka08
4. srp 2018

@janickazabicka ach jo Jani....ja tak verila ze to ted vyjde..mas narok byt protivna....

naty2005
4. srp 2018

@janickazabicka holka to nevim mam.apku stazenou v mobilu..a mas zadane hodnoty cyklu,,jako jak ho mivas dlouho...ja anglicky neumim,zakladni veci jsem si prekladala na googlu..abych se mohla zaregistrovat :D

naty2005
4. srp 2018

@janickazabicka ale grafik mas pekny bt je super podle me,,,co bych za ni dala ja :(

naty2005
Autor odpověď smazal
janickazabicka
4. srp 2018

@naty2005 jako graf hezky to je pravda.
Mě s tím pomáhala @modrypitrisek vůbec mi to nešlo.
Taky mám app v mobilu. Nevím proč se mi to neukazuje. 😬 pořád musím mít něco jinak 😂

naty2005
4. srp 2018

@janickazabicka tak jsem zkousela tt a nic njn klasika... :( neboj ja mam taky porad neco jinak

janickazabicka
4. srp 2018

@naty2005 jednou se i na nás musí štěstí usmát.
Normálně je to normální chci jít spát ale nemůžu ležím v posteli a točí se mi hlava, bože co je tohle?? 😳😱

myjusiatko
4. srp 2018

@janickazabicka ty dny jsou ve vip verzi

naty2005
5. srp 2018

@janickazabicka Jani a pila si pres den hodne? Nedala sis vecer treba kavu? Ja ted rano si na tebe vzpomela,ja vylezla z postele a pekne se to semnou taky zatocilo,a jeste se necitim uplne ok.. Podivej na ten muj graf,,dneska to zas vyletelo nahoru,,tak mi rekni co to je? Ja se vtom nevyznam,bricho na ms boli a chvilema.vic. :(

naty2005
5. srp 2018

Jsem z toho grafu jelen

hlasimse
5. srp 2018

Holky může to být tak či tak, ale mně se taky zatočila hlava, než jsem ještě věděla, že jsem těhotná. To tím nechci nic naznačovat, jen že se mi to stalo 🙂

naty2005
5. srp 2018

@hlasimse kez by to tim tehotenstvim bylo 🙂. Teplo v loznici nemame spime pri otevrennem okne a u nas docela uz od vecera fouka a trochu se ochladilo. Vyspana jsem dostatek vytuhla jsem driv nez manzel. Nevis co ten muj graf,,ja nevim nevyznam se vtom...

hlasimse
5. srp 2018

@naty2005 tak to zvýšení určitě vypadá nadějně, ale už se mi taky několikrát stalo, že před ms byl ještě asi nějaký záchvěv progesteronu a teplota šla den dva nahoru a pak zas dolů před ms. Takže to může být cokoliv 😝

Strana