icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
29. zář 2019

@petula.bir ahojky určitě řekla bych že 16 dc je nejsilnější a ovu nastává do 48 hod. Takže by to klidně mohlo být 😊

janickazabicka
29. zář 2019

Tak tady můj dnešní.
Teda holky vy sem dáváte tak vysoký teploty a já nikdy tak vysoký snad neměla. Max. Do 36,8 víc ne. Nechápu to.
Ale nic špatně tam snad být nemůže ne?

juliemichal
29. zář 2019

@kocila že jo? 😀 krásné zoubky haha 😀 😀 což jsem nikdy neměla 😀 😀 zítra beztak zase BT bude 37,0 😀 😀 to je fakt asi tak za 3 dny prubnu testík 😀

kocila
29. zář 2019

@juliemichal tak pak vysledek testu sem soupni..👍

kocila
29. zář 2019

@janickazabicka nemusi byt nutne teplota nad 37...nemyslim,ze by bylo neco spatne...
Pri rannem tehotenstvi teplota se malinko zvyšuje a pak se drzi vysoko...jinak cykly mas teda pekne dlouhe🤔,ale pokud to mas porad,tak se nic nedeje,kazde telo funguje jinak

juliemichal
29. zář 2019

@kocila určitě šoupnu,ale nevěřím tomu,že tam něco bude 😀 dnes jsem si dělala a negativní 😀 no uvidíme za ty 3 dny 🙂

janickazabicka
29. zář 2019

konečně mi to slo hrat. nevím že to tak zlobí 😀

janickazabicka
29. zář 2019

@kocila cykly mívám do 34 dc ale ted od prazdnin se mi to nejak zbláznilo,tak snad se uz tim nebudu muset zobirat 😀

juliemichal
29. zář 2019

@janickazabicka máme to stejné 😀 já mám cyklus 28-30 DC a tento měsíc se mi nějak tělo zbláznilo 😀 doufám,že od dalšího cyklu to bude v pohodě a zase se mi vrátí tak jak jsem ho mívala 😀

janickazabicka
29. zář 2019

@juliemichal jako je to k naprdení. Přes léto se mi to natahlo až na 66 dnů s tím že ovu jsem měla až 54 dc. Nebylo špatný být celé léto bez ms. Ale štvalo mě když to nedopadlo. Promarneny jeden cyklus.

juliemichal
29. zář 2019

@janickazabicka no v tom se ti vůbec nedivím,mě tento cyklus taky štve a to hodně ☹

saji
29. zář 2019

Holky, tak ja dnes takto. Nezdaji sw vam ty teploty docela nizke? Pred prvnin tehu jsem byla zvykla mit kolem 36,9 a ted se to drzi 36.7 -36,8. Je fakt ze jsme dneska vetrali v loznici a spala jsem odkopana a byla mi docela zima, jak jsem se probudila. Muze tohle mit vliv na BT? Ja se omlouvam za primitivni dotazy, ale ja z toho nejak vypadla😂🤦‍♀️

juliemichal
29. zář 2019

@saji a proč tam máš ten čtvereček?měřila jsi dřív či později?jinak ty teploty jsou v pohodě,na mé se nedívej taky mám vyšší teplotu před ovu 😀 😀

saji
29. zář 2019

@juliemichal no to ja nevim, asi o 20min pozdeji, ze by to udelalo tohle?

juliemichal
29. zář 2019

@saji tak 20 minut to ne ☹ kdyby to byla tak hodinka nebo tak tak to by mohlo udělat,ale je divné,že tam máš ten trojúhelník to znamená,že jsi neměřila ve stejný čas.kdyby to bylo teda o těch 20 min později tak by ta BT musela být 36,6 aby jsi tam neměla ten trojúhelník.

saji
29. zář 2019

@juliemichal no ja zkusila presunout cas o 20 min driv a trojuhlenik je tam porad🤦‍♀️. Nevim, nechapu, uvidim zitra no

saji
29. zář 2019

@juliemichal aha, tak neni. Ja si totiz merim teplotu ve stejny cas, ale zapisu to treba o 40 min pozdeji, az vstanu a dojdu si pro telefon🤦‍♀️, tak proto ten trojuhelnik. Ale kazdy den merim +/- 6:00 - 6:10, takze je to jasne. Na mela zapsanou teplotu v 6.50h😂😂 a to uz jsem chystala malemu snidani a zapomnela jsem prehodit cas na cas mereni.

janickazabicka
29. zář 2019

@saji teď jsem zrovna chtěla napsat jestli si to nezapsala později 😁

juliemichal
29. zář 2019

@saji no jo když to zapisuješ později tak to vůbec neřeš,zapisuj tu teplotu jak jí máš a dávej ten dobrý čas 😀 😀 já jsem si myslela,že měříš třebas o hodinu později či o hodinu dřív 😀 proto tam máš pořád ty trojúhelníky 😀 je fakt jedno v kolik si tu BT zapisuješ,ale musíš měřit v ten daný čas a to víš 😀 😀

hermij
29. zář 2019

@janickazabicka 27.DC nepočítej a dnes 2. den vzestupu, zítra nebo pozítří by se mohla potvrdit ovulace (cca. 2-3 dny zpátky). A teploty nelze brát "absolutně", každá žena bude mít jinou. Navíc některé ženy měří pod jazykem, jiné v pochvě a to se teploty mohou hodně lišit. Důležité je měřit celý cyklus na stejném místě.

janickazabicka
29. zář 2019

@hermij tak 27dc jsem nepočítala vůbec. I s ovu testy by to mohlo vycházet potvrzení na 31dc.
Takže i byť mám teplotu max 36.8 tak je to v pohodě jo?

janickazabicka
30. zář 2019

Je to tady holky, tak a ted uz jen věřit, ze se svezeme na te plodne vlne co ted vsude radi 😀

saji
30. zář 2019

@janickazabicka plodna vlna? To se mi libi, keez by 🙂. Holky, ja dnes takto. Co ten pokles??! Co to je podle vas?

kocila
30. zář 2019

@janickazabicka tak snad teplota jeste trosku vystoupa za 8 dnu test ukaze👍

kocila
30. zář 2019

@saji tak uz jen cekat,jakto dopadne👍

kocila
30. zář 2019

@saji pokles nic nezmamena,stale se teplota drzi vysoko,zitra urcite povyskoci..

saji
30. zář 2019

@kocila dekuji, no snad to tak bude, jsem z toho trosicku nervozni, podle me je tento graf nejaly divmy, s tim nikdo otehotnet nemuze🤦‍♀️

kocila
30. zář 2019

@saji ale to jsou moc ukvapene zavery, rozhodne jste spravne pojistili,takze nezbyva nez cekat,uz vic udelat nemuzes...muzes klidne prestat merit,pokud te teploty znervoznuji a staci si udelat test 12DPO...

saji
30. zář 2019

@kocila asi to tak udelam no 🙂, ja vim, ja jsem desny pesimista🙂. Kazdopadne o vikendu zkusim testicek, tak jsem zvedava.

juliemichal
30. zář 2019

ahoj kočko já dnes takto a asi se mi zdá,že na tt mám dušíka 😀 pokud zítra tam bude tak udělám fotku a šoupnu jí tu,ale nic nechci zařeknout,poslední 2 předešlé cykly jsem taky měla dušíky a bylo z toho biochemko ☹ ☹ a v červnu jsem měla SP ☹

Strana