Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal tak co vydržela a nezkoušela si dnes? 😍
Tak ja dneska takto, teplota zase vyrazila vzhuri🙂, ted pockat do vikendu😂
@janickazabicka to vypada krasne, kdy se chystas testovat? Se divam, ze jsme mely ovu asi ve stejny den😂😂
@janickazabicka Krása, Jani ♥ Mám ráda tyhle záznamy s dlouhými cykly, protože to jsou krásné důkazy o tom, že nejsme roboti. Není to moc příjemné, když se žena snaží počít, protože má v kalendářním roce méně šancí na početí (méně cyklů, méně ovulací v roce), ale i takové dlouhé cykly mohou být ve výsledku zdravé. držím pěsti, dnes 4.DPO 🌷
@janickazabicka negativní,njn dalo se to čekat,včera jsem naštěstí stála pevně nohami na zemi
@janickazabicka
@saji máte krásné grafy,kočky ♥ snad budete na tom daleko líp než já ♥ ♥
můj dnešní graf
@juliemichal dokud nedojde MS nadeje je, i kdyz pozitivni test by mohl uz byt...noo...
Hlavu vzhuru...👍☀
@kocila no přesně tak,pozitivní už by musel být hah,ale nevadí stojím stále pevně nohami na zemi 🙂 ještě chvíli a mohla by dojít ms a to se hned budu objednávat do caru,snad příští cyklus budu mít ovulku daleko dřív,aby jsme podnikli IUI 🙂
@kocila a jsem teda 12DPO stále? 😀 nebo 9DPO? 😀 ať vím kdy mám počítat s ms 😀
@juliemichal 😂😂 ten graf je zvlastni😂, no kdyby jsme se ridili grafem, tak jsi 9 dpo a to je velmi mala pravdepodobnost, ze by test ukazal vic jak dusika🙂. Zkus zitra testnout. Ja jsem 9dpo nemela na testu ani naznak a 10dpo uz viditelny dusik
@saji máš pravdu,ten můj graf je hodně divný 😀 fakt se tam nedá orientovat kolik jsem fakt přesně DPO 😀 podle ovu testu jsem 9DPO a podle grafu 12DPO 😀 😀 ale jak mi psala @hermij tak jsem mohla mít ten ovulační test pozitivní i za ty 2 dny,protože ovu probíhá 18 hodin,tak kdo ví kdy fakt u mě proběhla ovu 😀
@juliemichal ja bych jeste neztracela nadeji a pockala bych a udelala b,ch testik i zitra🍀🙂
@juliemichal a kdyz do grafu zadas pozitivni ovu test, co ti to udela s grafem?
@saji jo jinak bych to viděla na příští úterý 😁 protože ve středu odjíždím na 3 dny na školení tak ať vím 😁😍🙏
@juliemichal ale prd vždyť ty máš taky krásný graf a porad není nic ztraceno 😘🍀👶🙏
@saji když tam zadám pozitivní ovu test,tak mi to vyznačí,že jsem 9DPO 😀 je tam ta plná čára hah 😀
@janickazabicka mě se ten můj graf vůbec nelíbí hah 😀 😀 je strašně dlouhý.
@juliemichal tak pokud jsi ho mela pozitivno, tak bych ho tam nechala 🙂. Pochybuju, ze by byla ovulace pred pozitivnim testem, to je podle me blbost.
@petula.bir a procpak by to nebylo? Vsak jsi teprve 7dpo🙂
@juliemichal teď můj je taky dlouhý 23 se dá dělat. Třeba nás chce napínat před těma krásnýma // na tehu testu. 😁
Holky mě tenhle cyklus 2 dny před ovu a od té doby každý den mám takové to tlačení v podbřišku jako kdyby měla dojít ms. Nevíte co by to mohlo být? 🤔
Holky, tak Si z toho u me nic nebude, mam klasicky PMS jako kazdy mesic. Jsem tak protivna a vse me stve, ze nevydrzim ani sama se sebou😂🤷♀️🤦♀️, poboliva me podbrisek a to mi vzdycky dela +/- 7-8dni pres MS🙄🤔 a k tomu vsemu jsem silene unavena. Dneska jsem se vzbudoila v 6h na mereni, a potom jsem usla a spala jsem az do 9.30h a ted uz bych spala zase😂😂. Takovou unavu neznam, ale prisuzuju to zmwne pocaai k tomu vsemu😂. Jeste ze maly sel dneska rano k babicce😂
@juliemichal ja bych tekla dle grafu 12DPO,ale ten pozitivni test hazi ovulaci na pozdeji,tedy 9DPO...
No dalsi 4 dny to rozhodnou😉
@saji
@juliemichal Právěže je velice těžké orientovat se v aplikacích, jak tam jsou samé zkratky a políčka na zaškrtávání 😨. Není nad slovní popis hlenu a přesně zaznamenanou teplotu. Vyhodnocuji si sama v souladu s pravidly symptotermální metody, aplikace vyhodnocují velice často špatně (vidíte to tu samy). A nic na tom není. I s měřením, zaznamenáním a čištěním teploměru mi to zabere max. 5 minut denně. Jako... při snaze o početí stačí apka, tam není tak důležité být pečlivá, ale já jsem používala STM i jako "antikoncepční" metodu (spolehlivost 99,6%; třeba hormonálka 99,7%) a tam je důležité vést takovéto záznamy. Když to umím, tak v tom žádná věda ani složitost není 💃

@juliemichal to budou dlouhé 2 dny 😁